tabii ki kaon boardlı cihazlar...
Printable View
tabii ki kaon boardlı cihazlar...
bence önce next sonra suny geliyo.Benim ilk cihazım Goldmaster 7400 dü ama kendi firması yazılım konusunda kıllarını kıpırtmıyorlardı.hep suny 1030 un yazılımını atıyordum.cihazım resmen suny olmuştu.goltmaster a kalsaydı ayvayı yerdim.suny yazılımları ile yayınları seyredebiliyordum.ama baktımki nex daha iyi yazılım ve daha önce yazılım ve emukey cıkarıyo bende 1,5 yıldıe next kullanmaya başladım
goldmaster 7400 zaten kaon boardlı bi cihaz....kaon boardlı yazılım yüklemeniz gayet doğal zaten...benimde cihazım kaon ancak sunny,extreme,hemco,digiline,stream yazılımlarını hep yükledim....illaki kaon yazılım olsun diye bi derdim yok....en erken yazılımlardanda biz istifade ettik...selametle
Ben goldmaster 7400 cım kullanıyorumKaon tabanlı.Şimdiye kadar kaon firmasının desteği vardı.Son zamanlarda bütn firmaların zaafı olan eski modellere destek anlamında kaonununda desteği benim kullandığım modelde dahil olmak üzere eski modellere desteği azaldı.Fakat yinede hakkını yemeyelim.Birçok markaya göre destek anlamında kaon gayet iyi bence.Bu benim görüşüm tabi.
iyi akşamlar arkadaşlar anket güzel katılım var herkes oy vermiş sunny:next:gm :olsun listede herkes kendi cihazından memnun
NEXT dört yıldır kullunırım kendiside mükemmel yazılımıda mükemmel .Evde ayrı markalarden dört adet risıvır var içlarinde en güzel çalışan NEXT. saygılar
arkadaşlar bence ilk önce sunny daha sonra da next çünkü ilk yezılımlar bu cihazlara çıkıyor
arkadaşlar sesimi duysun oda bizim burdaki servislerimiz ilgilenemiyor ondan dolayı hiç biri diyorum muşteriden nasıl para koparacaklar onun peşindeler
mardin midyatta servis boş onlarda tutmuş kıcık biri nerde varsa ona vermişler
oda kazıkcının biridir umarım benim msj mı da okur
kardeşim bırakın bu goldmasterı yalan aldık o zaman iyi dediler ama next daha iyimiş yazılımlar ilk önce ona geliyor tps ler otomatik süper ama goldmaster 8000 geliyor 9000 üvey nerde kardeşim yazılımlar 9000 atıcam çöpe next 2000 cı plus süper saygılar goldmaster aşağı next yukarı bursadan uğur
:common001: herşeye rağmen aciko diyorum şimdilik sonra ne olur bilemem arkadaşlar:common001: :present: