Redline ilgilileri bugün açıklama yapacaklarını bildirdiler.İfadelerine göre yeni uydu frekansı ve yazılım belirlenmiş.
Printable View
Redline ilgilileri bugün açıklama yapacaklarını bildirdiler.İfadelerine göre yeni uydu frekansı ve yazılım belirlenmiş.
ercanmns kardeş servisler nerde samsunda eurosat bayisi olduğunu biliyorum ama cihazımı götürdüm bayiliği bıraktığını istersem para karşılığı cihazı güncelleyeceğini söyledi yani bunların dini imanı para internetten cihazımı güncelleyeceğim adres veya site varsa sana minnettar kalırım dosya yükleme ara kablom var bilgisayar ve internetimde var bu siteye üyeyim ama internetten güncelleme yapamıyorum cihazımın markası REDLİNE-RL-10CSX yardım ederseniz sevinirim:praying:
inşallah kardeş inanın 10 nuncu cihazı değiştirdim tamam tam cihazı bulduk güncelleme derdine son derken soğuk duş almış olduk hergün yeni bir cihaz çıkıyor atılıp tutuluyor şöyle güzel böyle güzel birde bakıyoruz sıcağı görmüş buz kalıbı misali ne yazılım ne güncelleme kalıyor vallahi burda ne bir firmayı kötülüyorum nede bir cihazı tüm uydu cihazı piyasası böyle su üstüne yazı yazıyorlar ya su üstünde yazı dururmu işte olay bu saygılarla tüm uyducu dos:( tlara
konuyu Kosovalı arkadaşın verdiği linkten takip edin orada gerekli açıklamalar yapılmıştır saygılar...
konu kapatılmıştır ...
Arkadaşlar redline com tr bir bildiri yayınlamış 10 şubatta güncellemeyle ilgili yeni uydu ve tp yi önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını yayınladılar inşallah mağdur olmayız çünki onlarda bu işten ekmek yiyorlar kim zarar etmek iflas etmek için bir şirket kurarki tabi bunlar teknik ve kanunlara riyayet etmek kurdukları şirketin zarar görmemesi için bazı prosüdürleri uygulamak zorundalar ben kendi adıma onları anlıyorum kimsenin yapamadığı yapmaya cesaret bile edmediği bir hizmet veriyorlar bakalım mevlam neyler ne eylerse güzel eyler tüm redline dostları ve site forum yöneticilerine selamlar:stop:
Redlinefirması bu olayla ilgilenir merak etmeyiniz demiştim ama diger forumda okudugum kadarıyla bu guncelleme işi balon olmuş durumda malesef yetkililer guncelleme yok diyorlar ve yetkililer ve uyeler arasında gecen bazı forum yazışmasından 3 örnek karar sizin
Alıntı:
Hayır arkadaşım çöp olmadı sadece artık bu modellere uydudan güncelleme verilmiyeceğini söylüyorum ama biz yine bizim ürünümüz olduğu için teknik açıdan arızalı garantisiz cihazların tamirini ücretli bir şekilde yapmaya devam edeceğiz
Tekrar söylüyorum bu modellerin uydudan güncellemesi kesilmiş durumdadır fakat aynı boardu yani tabanı kullanan başka marka ve modellerin yazılımları veya *** dosyaları çeşitli internet sitelerinde yayınlanmaktadır bu dosyaları bularak cihazlarınızı güncel tutabilirsiniz.
ÖNEMLİ : Fakat bu yazılımları yüklerken bütün sorumluluk size yani yükleyene aittir lütfen yazılım ve *** dosyası yüklerken dikkatli olun yoksa cihazlarınıza geri dönüşü olmayan çok ciddi zararlar verebilirsiniz.
Alıntı:
Artık redine uydudan güncelleme yapmayacaksa bu alete o kadar para vermenin anlamı da kalmadı. Bize bu cihazı satarken bir çok özellik ve en önemlisi uydudan güncelleme özelliği bize övülerek anlatıldı ve hiç tanımadığım bu markayı almam konusunda ikna edildim. Ama gördüğüm kadarı ile sözler tutulmuyor , benimde müşteri olarak firmaya güvenim kalmıyor. Yeni bir uydu alıcısı alacağım şu sıralarda redline konusunda artık kararsızım
Alıntı:
Güncelleme vermeyeceğiniz bu cihazlar hakikaten çöp olma yolundadır.Anne
me anten niyetine aldığım 70 tl lik cihazla aynı işi görür duruma gelecekse hakikaten böyledir.Başka modellerin yazılımını kullanacaksam o modeli kullanmam daha uygun olur sanırım.Yinede bu zamana kadar olan yardımlarınız ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim.Ya Redline ile devam yada
başka modellerle devam.Durum neyi gösterecek bakıp göreceğim Saygılar.
kosovalı kardeş olsun güncelleme balon olduysa senin sayende cihazıma dosya atmayı öğrendim senden allah razı olsun çok çok sağ ol bunu bana kimse öğretmedi internetim var bilgisayarım var şu an güncelleme problemim kalmadı sayende bundan böyle en büyük en kral supersat forum keşke daha önce üye olsaydım sevgi ve saygılarımla sensi