Taşı gediğine denk getirmişsin :present: :present: :present: :present: :present:
Printable View
son zamanlarda hep dilden dile dolaşan ha çıktı de çıkacak denilen demokratik çözüm denlien şey aslında bu ülkede çoktan çıktığını gözlemledim düşüninki 30 bin insanın ölmesinden sorumlu biri hapisanede demokratik açlımla alakalı çalışma yapıyor vede bunu az bir zaman sonra avukatları aracılı ile açıklanacak dünyada buna benzer bir demokrasi hiç bir ülkede yok suçlu biri bile açlımla alakalı bişiler açıklayabiliyorsa bu ülkenin aslında nekadar çok demokratik bir ülke olduğunun açıkça belgesidir abdullah öclan başka bir ülkenin teröristi olusaydı vede hapis yatsaydı bu kensinlikle mümkün olamazdı..
bu ülkede türk kürt et vede tırnak gibidir istesekte bizler ayrılamayız bukadar iç içe girmişken ayrışım olursa tarih affetmez her insan hata yapar hata yapmayan insan yok gelin tabuları yıkalım bu ül***i türk kürt laz çerkez alevi birlkik beraberlik olup büyük bir ülke haline dönüştürelim..
.........
:nono: Müdür siyasete soyunmuş ülke zaten kürtlerindir önder senmi sahiplenirsin merak etme ben seni yakında yunanistana gönderecem orda işler eyidir bakarsın beraber berber dükanıda açarız Şu ülkede millet açlıkdan ölüyor açılımlarlan siyasetçiler kendilerine göre enayi kandırıyorlar :D
Gs78 pek çok konuda haklı ama bazı laflar sana bayağı bir dokunmuş galiba , esas sen ne demek istiyorsun "...ülke zaten kürtlerindir..." diye, hem sonra senin ne yetkin varki yunanistana gönderiyorsun milleti, sen kimsin ya ???Alıntı:
güneydoğuya giden hizmeti sabote eden pkk lıları değilmi, dep (hadep herneyse) 1.numaralı pkk destekçisi değilmi, peki ya güneydoğuluların (iyi niyetli azınlık dışında dep (dolaylı olarak pkk) destekçileri değilmi (yerel-genel seçimlerdeki oy dağılımından bell) :rtfm:...
Diyarbakır belediyesine (biryerlerden gelen astronomik paralarla) bütçesini nereye kullanıyor, madem halkı aç, neden işyerleri açmaz da yada halkını doyurmaz... (galiba hayalinizde başkent olarak geçiyor:angry8:)
biliyormki bunlar hep batının kirli oyunları vede çoğunluğunuz bunlara (bilerek-bilmeyerek) maşalık, yapıyorsunuz (kıt) aklınızca batının yardımı ile özgürlüğünüz, bağımsızlığınızı ilan edeceksiniz demoktratik haklar 1. aşama değilmi... 2. aşama herhalde özerklik 3. aşama ise herhalde bağımsızlık (ükemizi bölüp toprak kopartmayı ancak ve ancak rüyanızda görürsünüz) :nono:: :angry8:
Madem öğle o zaman bir dene de gelince anlatırsın he bizde senden öğrenmiş oluruz ilk ağızdan yani hem bu sayede bilgi kirliliği de yaşanmaz ilk ağızdan olunca ne dersin?
Ha unutmadan bu resimdeki kişi gerçekten senmisin yoksa öylesine bir resimmi?
Eğer sensen yani alınma ama yazdıklarınla bire bir örtüşüyorsun tip olarak,gayet lakayt ve provakatif bir görünümün var,hakaret olarak algılama sakın ha bu sadece bir tespit olayı da kişiselleştirmek değil amacım dedimya bir tespit,hem derleya insanın içini yansıtan dışıdır diye.
saygılar. kötü söz ancak sahibine aittir demekki yurt dışına gitmekle adam olunmuyor değilmi alid 12 biz basriyi öyle sevdik adam gibi adam olarak gördük onun içide dışıda birdir sağı solu oynamaz bu arada senin tipinide merak etmedim değil basrinin tipi hakkında yanlış anlama diyerek hakaretleri yağdırıyorsun ya en azından forma basri olarak giriyor ban olduktan sonra ali veli olarak değil tartışma konusu olur tartışılır kimse senin fikirlerini kabul etmek zorunda değil önce bunu bir kabulleneceksin fikirlere saygı duyacaksın karşındaki insana kendi fikirlerine bağırarak yada aşağılayıp tersleyerek empoze edemezsin bunu da öğreneceksin birde resmine bakıp kim olduğunu nasıl bir insan olduğunu bilmeden adam gibi adamlara ve bu formda bizim için değerli olan arkadaşlara laf etmeyeceksin :smiles22::smiles22::smiles22::smiles22:
arkadaşlar daha öncede kürtlerden demokrasi için bağımsızlık için daha hak ve adalet için kürtler ırağa kürdistan dedikleri yere gitme kafletinde bılundu o kadar demokrasiyi buldular insan haklarını adaleti vb yaşadaılar 2 yıl içinde TÜRKİyeye dönmek için yalvardılar bu unutulmasın dert o değil dertbirileri toprak satışıyla yapamadığını insanları bölerek kin ve nefret tohumları serperek yapmaya çalışıyor kime hizmet niye hizmet ediliyor anlayın kürtlerin arasında bile dillerinden dolayı anlaşamayan aşiretler var yarın amerika israil ingiltere fransa bunlarla ........ gibi oynayacak ortadoğuda olduğu gibi kan ve barut kokusu hiç eksik olmayacak
ona bakacak olursan işime gelmiyorsa kendimide bulgaristana gönderiyorum:))) bir yer ülke ev baraka otel vs vs bana göre değilse maden hoşuma giden yere giderim senle ölüme giderim kanka senin gibi kürt arkadaşımla ölüme giderim senin gibi olan tüm kürtlerle ölüme giderim bu sözlerim pkk vede yandaşlarına elin gavuruna uyup dağa çıkanlara....
kardeşim duygularımız farklı değil lakin sen olayları yanlış anlayıp iki arkadaşın esprisini almış arkadaşuıda yerden yere vurmuşsun yazıları sonuna kadar oku bana hak vereceksin o arkadaşın lafında ufak bir taşlama olduğunu göreceksin:8[1]::8[1]::8[1]::8[1]:
Kusura bakmayın ama eğerki iki arkadaş birbirine espiri yapacaksa pm'den yazışsalar daha uygun düşmezmiydi,aralarındki epirileri belki anlayamayabiliriz , oradaki kelme "ülke zaten kürtlerin" birde "seni yunanistana gönderirim" kelimelerine taktıydım, ayrıcada (benim bildiğim) bu tür ciddi konularda espiri nasıl karşılanır onuda hiiiç bilemem, saygılar... :49: :49: :49: