badr açık demiş arkadaşım şu an baktım 3.25 de açmıyor.
Printable View
badr açık demiş arkadaşım şu an baktım 3.25 de açmıyor.
hacı kardeşim seni görmek ne güzel şeref verdin.
öğlende açıktı saat 16 ya kadar geri hepsi kapandı
teşekkürler ercişsat kardeş.
selam arkadaşlar bana yol göründü demek bundan sonra ben yokum ne y6 hakkında nede başka birşey hakkında ne yazcam ne konuşacam bilgi veriyoruz uyarı geliyor burası bilgi ve forum sitesi değilmi yoksa meclis gibi uyarı yerimi anlamadım herkes hakkını helal etsin ben helal ediyorum msn bilen dostlar benden bilgi alırlar.
bazen cok konuşmak işe yaramıyor kardeş kolay gelsin anlayan anladı
evet abi sende haklıydın
Alıntı:Alıntı:yanlış anlıyorsunuz burda degil türkiyenin hangi forumunda olursan ol yerli platformlar hakkında yazı yazdınmı şutlanırsın veya ceza alırsın fol yok yumurta yok dereyi görmeden paçaları sıvamışsınız hemen.:smiles22:Alıntı:
az konuşaçan ama oturaklı konuşaçan..başka forumda olsaydınız şimdiye kadar gitmiştiniz gidenler kendini biliyor...
3.24 thorda kalın
nova:nod:
cyfra +:nod:
sky:nod:
jsc:nod:
+ 18 full:nod:
ab sat:smiles22:
nilesat:nod:
iyi seyirler...
sıkıntı yapılcak şey değil bunlar alınmayın hemen bakın ne güzel forum sayesinde birbirimizi tanıyoruz güzel dostluklar oluyo ayrıcaaa
Size uyarı gelmesinin sebebi yerli platform ile ilgili mesajınız. Siteye Bi cihaz resmi koymuşsunuz ve w3 ü de açtığını söylemişsiniz. Forumun ihbar bölümünde duruyor o mesajınız. Size uyarı gelmesi bundan.
yerli platfromların illegal izlenmesi ile ilgili her turlu yazı yasaktır kurallarını okursanız bunu görürsünüz.bu bölümde çok güzel paylaşımlar ve arkadaslıklar var.amam forumlarında kuralları vardır bende dahil bunlara uymak zorundayız.ikazda alabiliriz bunda alınganlık göstermek olmamalı.
sn. ercişsat yazdıklarınıza biraz daha dikkat edersiniz olur biter herşey her yerde yazılmaz.))).dostluk ve paylaşıma devam.
arkadaşımızın dediği gibi yapın şuan en iyi data ve açtıgı kanallar bakımından thor data güzel novalar nerdeyse full jsc ler full redhot se_x sct freexler full sky lar açılıyor hötbirtte :yahoo:
doğru söze nedenir hacı kardeşim eyvallah.selamlar.
erçişsat kardeşim arkadaşlar ne söylemişlerise senin iyiliğin içindir şüpen olmasın.
komutanım lütfen alınma kırılma aramızdan ayrılma sen bize lazımsın bilgi alışverişine devam.
w3 data için hangi yazılımı atalım bilgi verirmisiniz biri diyo 3,24 biri 3,25 şaşırdık valla yardımcı olursanı sevinirim emeği geçenlere tşk
yazılım yükleyemiyorum sizdede aynımı
deneyen varsa yazsın
flası yazarken takılıp kaldı öyle bekliyor su an
evt bendede öyle oldu sonra cancel yapıp thor yazılımı yükledim
yazılım hata veriyorsa yüklemeyin
erçişsat kardeşim mesajını yeni okudum ve mutlu oldum sanada bu yakışırdı .sağolasın.
3.26 yazılım tüm arap uplond sitelerinden kaldırldı
yarın 3.28 w3 yazılımı verilecek sizinle paylaşcam
Y6 sürümü 3.28 uydu w3-w6 yeni sürümü 18/12/2010 tarihinde işe döndü
مع جميع القنوات اوربيت شوتايم الجزيرة ارتي والقمر الاوروبي tüm kanallar Orbit Showtime ada Artie ve ay Avrupa ile sky fransız absat nova genclik olmak
arkadaşlar şu anda torda 3.24 yim 13deki italyankanalları eurosporlar dahil 19 daki 11934/v 27500. 11895/v/27500 .11856/v/27500.11817/v/27500. 11568/v/22000 deki kanallar açık .
hayır açık değil.
komutanım son kararına sevindim tekrar aramızda görmekten bizleri memnun ettin. ozaman
Y6 sürümü 3.28 yazılımını uydu w3 datada yarını bekliyecegiz.
evet ercışsat kardes gercekten forumda kalma kararın dogru bır karar.cok memnun olduk.
komutann y6 cıların sana ihtiyacı varrrr:45:
y6 new data v3...
Arkadaşlar yazılımlar için teşekkürler
SELİM toprağım seni görmek ne güzel dostum toprağım allah seni var etsin ..
yazılımları deneyen varsa yazsın açıyormu açmıyormu
o zaman w3 için 3.25 thor için 3.24 w6 için 3.24 devam edelim yeni yazılım düzelene kadar
komutanım 120cm çanakla izmir bergamadan tohrda bu yazılımı denedim fakat y6 nın yeşil ışıgı yanmadı sinyal yok.w3 ve w6 da sinyal var. fakat HotBird e hiç bir kanalı açmadı.
bu yazılım yeni biraz geliştirsinler tekrar döneriz şimdilik dedigin gibi w3 için 3.25 e devam.
11093 H 15551 11080 H 2600 h thorda bu frekansları bul data alırsın
kardeşler yazılım için teşekkürler akşama deyip sizlere bilgi veririm şimdi işe gitmem lazım saygılarım ile.
w3 data 3.25 yazılımda nilsattta nat geo wild geldimi arkadaşlar
ben 2 gündür hotbirdteyim akşam bi bak varsa yarın nilsat yapem anteni hotbird sky lar donmalı
tabı bakarım.yarın yazarım ben sana.yav su ınternet cok pahalı gelıyor bana bu yuzden alamadım bır turlu eve.oyuzden ıs yerınden yapabılıyorum bu ıslerı.adamlar 20 tl dıyor ay sonunda bır bakıyon 50 tl 60 tll fatura.:angry8:
evet aynen
3.26 atmayin diğer w3 yazilimini atin DOSYA İÇİNDE VARDIR
y6_w3_15_12_2010 yazılımını atın yazılımını atın w3 için nova 18 cyrf+ jsc ve nilsat fuldur 3.26 bozuk diğer w3 yazılımını deneyin w6 full mu bilmiyom
3.29 full skylar yok onu diyim başta toplar gelcek bu yazılıma
deneyen yazsınnnn EMEĞE SAYGI Bİ TEŞEKKÜR YOK YAHUU
3.29 W3 YAZILIMI atin
Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:erçiş kardeşim herşey için tşk... emeğine saglık...Alıntı:
baştan kontrol edip bu yazdıklarını biyere toplayıp yazsan daha mantıklı degilmi...sayın uzman....:)