Bir süredir teleon için sabit yayın linki ayarlamaya çalışıyordum, twitch yayını yaptığı dönem çözmüştüm link almayı ama twitch'ten nimo'ya geçti. Nimo'dan sabit yayın ayarlamak kat kat zor oldu ama tam olarak dün bir şeyler başardım ve yakın zamanda paylaşacaktım fakat şaka gibi bir tesadüf ki adam yayınları durdurdu sitesi de silinmis 404 hatası veriyor. İki site için de uğraşım boşa gitti. Tekrar açsa bile artık uğraşır mıyım bilemiyorum.
Zaten kurumsallığın K'si bile yoktu. En başından beri "ergenin biri teleon ismine çöktü, kendi kendine oynuyor" diye düşünüyordum.
Holding molding bir şeyler yazıyor. Dünya'nın en fakir holdingi olsa gerek, sitesini ücretsiz blog oluşturma sitelerinde yapıyor, ne domain ne hosting ne sunucuya 200 lira bile harcayamıyor, sürekli vk, ok.ru, twitch, nimo vb. gibi ücretsiz sitelerde yayın yapmaya çalışıyor, onu da beceremiyor. Bunları yaparak televizyon kanalı kurduğunu hayal ediyor.
Instagram "teleontv.resmi" hesabına bir girin bakın takip ettiklerine. 250 kişi var takip edilen %90'ı güzel kız hesabı. Çapkın holding senii :emoji1:
Ayrıca uyduda yayın yaptığı da iddia ediliyordu bir ara, biri uydu frekansından izlediğine dair videolu kanıt atmadığı sürece inanmam. Sürekli dijital platform içeriği yayınlıyor, bu uyduda pek mümkün değil bana göre.
Maşallah yayınladığı her içerik de "TV'de ilk kez" oluyor zaten. Sürekli ücretsiz site kovalayan kanalın bütün içeriklerine lisans ücreti + uydu frekans ücreti verdiğini hayal bile edemiyorum. Zaten sürekli bu sebepten site değiştiriyordur, çünkü telifli içerik paylaştığı için hesabi banlanıyordur.
Bu kanal ile ilgili en çok konuşma yapılan yer burası, dolayısı ile kanal sahibinin buradan haberi olmama ihtimalini düşünmüyorum. Başka hiçbir yerden alamadığı kullanıcı geri dönüşünü buradan alıyordur, zaten burada hesabı da vardır diye düşünüyorum. Şimdi gelsin cevaplasın bakalım. Zaten bu saçmalıkları savunacak olan anca sahibi olabilir.:emoji1: