bu filmin konusunu yazanın ya manyak yada manyak olu manyak bunlar artık gittikce azıtmaya baladılar bugün bele olacak yarında örf deyerlerimiz çiynenecek bunlara destek veren arkadaşlarımızı biraz mantıklı olmalarını isterim
bu filmin konusunu yazanın ya manyak yada manyak olu manyak bunlar artık gittikce azıtmaya baladılar bugün bele olacak yarında örf deyerlerimiz çiynenecek bunlara destek veren arkadaşlarımızı biraz mantıklı olmalarını isterim
bey kardeşim milyonlu sayılarla ölçülen izleyici kitlesi olan bi filmi manyak oğlu manyak ürünüdür diye adlandırman çok sağlıklı değil bence.sen en iyisi bildiğin ve anladığın konular hakkında yorum yap.daha sağlıklı olur.:nono:: :nono::
gerçekten çok güzel tespit yapmışsın. sana katılıyorum. kurtlar vadisi ırak filminin galasına giden bu ülkenin başbakanı ve eşi değilmiydi ? şimdi ne olduda karşı geliyorlar. Acaba yolu diyarbakırdan geçen büyük ortadoğu projesine bu dizi engelmi oluyor ?...
ya arkadaşlar; hep diyoruz ki ( geçlere kötü örnek olan her şey yayından kaldırılsın) tamam bu çok güzel bir düşünce deeeeeee; ar haya bilmeyen, namussuzların dünyası haline gelen bu güzel ülkemde hep kötülerin varlıklı insan olmalarına yol açan ( AMAN HAAAAA... DOKUNMA, YAPMA, SATMA, O KÖTÜ BU KÖTÜ FALAN FİLAN) bu tavsiyeler namuslu insanlar içindir. dünün kapkaççısı bu günün inşaat müteahhiti ! oluyor. iş adamı ! oluyor. kısacası bizim kötü dediklerimizden para kazananlar ağalar ! gibi paşalar! gibi yaşam sürüyorlar ve P-ek K-a K-a ya para bile aktarıyorlar. ve bizler uyuyoruz. sayın zak-man korkudan altına etti galiba şerefsizlerin tehdidinden bu diziyi yayından kaldırdılar. yazıklar olsun yuh olsun....
Dizinin yayından kaldırılması abestle iştigaldir bence,belliki bazı çevreler Türk halkının her ne şekilde olursa olsun aydınlanmasına,gözünün açılmasına meydan vermemek için ellerinden geleni yapıyor.Mesele rant veya reyting kaygısı değil,okullarımızda,Tarihimiz ile ilgili detaylar anlatılmamakta kabataslak geçilmekte,gazeteler (bazıları tabiki)uydurma masa başı haberler le ve bol bol spor adı altında futbol denen rant tezgahına halkı yönlendirmekte,Televizyonlarda malum kimin eli kimin cebinde belli olmayan programlar diziler,sokakta vatandaş ekmek kavgasına düşürülmüş sosyo ekonomik hayatı berbat durumda,birileri halkına görsel ve yazılı basın aracılıyla ulaşmaya,bir şeyler anlatmaya çalışıyorsa bazı gizlenen gerçekleri açığa çıkarmak için,yukarda bahsettiğim düzeni kuran edepsizlerin elbette işlerine gelmeyecek ve engel olacaktır...
BEN BU DİZİNİN YAYINDAN KALDIRILMASINA KARŞIYIM..
HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜMÜ İSTİYORUM...................
çok öfkeliyim bu konuda. televoleler gençleri zehirlemiyor, magazin ptogramlarının hepsi sütten çıkmış ak kalık, siaysetten tüm toplum çeşitli yollarla uzak tutulmaya çalışılıyor bu da güzel.
amaaa iş kurtlar vadisine gelince .................
kurtlar vadisi herkese zararlı. değil mi!
kurtlar vadisinin diliyle cevap vermek istiyorum. NE GÜZEL İSTANBUL BEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
vatan sevgisini millet sevgisini, aile sevgisini ve bir sevgiliye karşı duyulan derin aşkı anlatan, insanlarımıza olsa olsa vatan sevgisi aşılayacak olan kurtlar vadisi bu kadar insana neden battı bu kadar, ANLAMIYORUM!!!!!
kurtlar vadisini internet üzerinden verebilseler aslında o bile seyredilebilir. ama işte reklam gelirlerinden yoksun olurlar o zamanda finansman açısından dara düşer dizi. aslında kurtlar vadisinin muadile yakını SAĞIR ODA ben seyrediyorum iyi dizi aslında. arkadaşlara tavsiye ederim.
bazı noktalarına rezerv koymakla beraber diziyi Türkiye ve dünya gerçeklerini cesurca ortaya koyabildiği için destekliyorum.
ve kaldırılmasını isteyenlerin din ve vatan ve gerçek sevgisinden yoksun olduğunu düşünüyorum. ve bit tabii ki kızacaklar olabilir. bu kardeşlik dizisinden
ırkçılıklarına bir yol bulmak isteyenleri de esefle kınıyorum.saygı sahibi herkese saygılar diliyorum.
KURTLAR VADİSİ’NİN SAYGIDEĞER İZLEYİCİLERİ,
23 yıldır Türkiye’nin gününü kana bulayan, ufkunu kapatan ve geleceğini körelten terör belasının arkasındaki karanlık gerçekleri konu edindiğimiz dizimizin yeni bölümlerine gelen yayın yasağı fiili bir durumdur.
Bildiğiniz gibi, önyargılı karalama kampanyalarına rağmen Kurtlar Vadisi Terör’ün birinci bölümü yayınlanırken, bütün ülkede televizyon izleyenlerin yarısı nefeslerini tutmuş, her kesimden 30 milyon insanımızın yüreği birlikte çarpmış, eserde şu veya bu kesime karşı en küçük bir ayırım ve aşağılama görülmemiştir… Buna rağmen geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle fiili sansür çarkı dönmeye başlamış, hiçbir demokratik hukuk devletinde görülemeyecek bir uygulama ile dizimizin yayımlanması imkânsız hale getirilmiştir… Ya Kurtlar Vadisi yayından kalkacak ya da kanalın yayın izni iptal edilecekti…
Yapımcı olarak bizim yaptığımız 30 milyon vatandaşın takdirini kazanan sanal bir gerçekliktir ama bu kitlenin beğenisini hiçe sayan sansürcü zihniyetin yaptığı somut bir gerçekliktir… Zira, dizinin henüz sadece bir bölümü yayınlanmış ve bu bölümde herhangi bir sakınca görülmemiş olduğu halde sonraki bölümler, ısmarlama bir takım kaygı ve tahminlerden hareketle ağır şekilde suçlanmıştır.
Oysa Kurtlar Vadisi, daha birinci bölümün ilk sahneleriyle birlikte bu ülkede her şeye rağmen herkesin kardeş olduğu bilincini pekiştirmek için en etkili örneği vermiştir… Dizinin en güçlü mesajlarla vurguladığı Kürt ve Türkün kardeşliğinden rahatsız olanlar Kurtlar Vadisi’ni suçlamış, yayın engellenmiştir…
Kurtlar Vadisi, yaklaşık çeyrek yüzyıl boyunca bu ülkenin 40 bin insanına kıyan senaryoyu yazdıran ellerin parmak izlerini sanal labaratuarda teşhis edeceği için mi linç uygulamasına hedef olmuştur?
Kurtlar Vadisi, kanlı sürecin yolaçtığı dolaylı-dolaysız 300 milyar dolarlık kaybın hesabını sorgulayacağı için mi sakıncalı bulunmuş ve susturulmak istenmiştir?
Ancak, Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı olarak PANA FİLM, bu konuda ve her konuda sözünü bir şekilde söyleyecek, televizyonda olmazsa sinemada, dijital platformlarda veya internet aracılığıyla siz saygıdeğer izleyenleriyle buluşacaktır…
Show Tv' ye Kurtlar Vadisi Terör dizisine verdiği destek için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla…
PANA FİLM
Sitede ve tv de yapılan acıklama bu sonuna kadar destekliyorum ve bu kararın kalkması için gerekli yerlere mail yolu ile yazacağım
bu topici actım anket ve genel cevremden edindiğim görüşlere göre cok kişi benle aynı düşüncede...
Buradan kendini denetleme kurulu sanan kişilere sesleniyorum kaldırılması gereken onca magazin eğlence ve gündüz kuşağı yayınları varken hiç bir eğitici öğretici yanı olmayan sacma sapan kadın programları varken neden kurtlar vadisi? bunun altında başka sebep aramakta haksızmıyız acaba?
daha bir bölüm yayınlanmış bir dizi için bu kadar tepki niye ?bu millet hiçmi amerikan mafya filmi seyretmedi :yell:
buraya destek olamak isteyen arkadaşları bekliyorum bütün atılan mesajları sözde denetleme yapan kişilere birebir mail olarak yollayacağım:bangin:
destek vermek isteyenler Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresine mail ilede olsa destelerini esirgemesimler...
yapılan bu haksızlıı kınamak için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresine mail atabilirler tabi siteleri acarsa:yell:
kolay gelsin...[/QUOTE]
Bu Vatana ihanet edenlerden bir gün mutlaka hesabı sorulacak. Kurtlar Vadisi bu VATAN' a ihanet edenleri rahatsız etti demek ki!