Pes doğrusu ...!!! Recep Tayyip Erdoğan ve yandaşlarının koydukları hedef eskazara gerçekleşirse Türkiye Cumhuriyetini araki bulasın. AMAN HA ALLAH ESİRGESİN .........!!!!!!!!!
Printable View
bunlardan hayır gelmez olmamalı bir önce kurtulmamız lazım bu yönetimden
olsun kardeşim adam ne dedi vatandaşa git ananıda getir ...!!!!!! yarından sonra cumhurbaşkanı olursa peşinden koşanlar analarınıda götürür tebrik için... bu ülke için ölen ŞEHİTLERE . kelle diyen bir cumhurbaşkanı ..ne günlere kaldık yarabbi.. diger tarafta KIBRISI 60 kuruşa satan bir cumhurbaşkanı . ikisi yakışır herhalde ....!!!!!!!!!!!
Evet tarih, şayet uzun yaşamamışsan sana öğretilen tarihtir.Başka türlü olmasıda mümkün değildir. Bu öğretiye hepsi bu dediğin zamansa geçmiş tarihini inkar etmekten öte bir şey ifade etmediği gibi cehaletini sergiler. Bir büyüğün olarak sana tavsiyem Ulu Önderimiz Atamızın NUTUK'unu ve yine GENÇLİĞE HİTABINI özümsiyerek iyi okumandır.NE MUTLU TÜRKÜM diyebilen bu ulusun hiçbir ferdi belki kırılır ama ne ABD, ne AB, ne TALABANİ nede BARZANİ önünde eğilmez....!!!!!! Denizli'den sevgilerimle ....
şöyle son sayfaları gözden geçirdimde... konu nereden nereye geldi.
sevgili kardeşlerim . sizin-bizim Atatürkçü olmamamızla sayın başbakanın cumhurbaşkanı olup olmamasının ne alakası var .onu anlamadım. bir arkadaşımız " Atatürk cumhuriyetinde bu başbakan ,cumhurbaşkanı olmamalı " gibi bir yazı yazmış..
Atatürkçülük-ulusçuluk-milliyetçilik- dindarlık gibi mefhumları ,ne kadar da slogan seviyesine indirmişiz meğer.. yukarıdaki değerler ,hepimizin değerleridir ve hiç kimse ( karşısındaki itiraf etmedikçe ) bu değerlere herkesten daha fazla sahip olduğunu iddia etmemelidir.
bir kardeşimiz de " kesinlikle hayır hatta siyasetten bile uzaklaştırılmalı " diyor... ne yapacaksınız ? milletin " anasının ak sütü gibi " helal oylarıyla seçilen birisini " adnan menderes 'e yapılan gibi " asacak mısınız ?
meğer , biz milletçe ne yazık ki demokrasinin henüz d sinde bile değilmişiz.. bu yargıyı , burada yazı yazan kardeşlerimizin fikirleri için değil , bu kadar kin ve nefret dolu olduğumuz için yazıyorum ve ülkem ve milletim adına üzülüyorum.
bereket versin ki , Aziz Türk Milleti 'nin ekseriyeti sağduyulu ve kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.
sayın başbakanın ve partisinin elbette çok eleştirilecek yönü vardır. özellikle " imf 'ye verilen faiz dışı bütçe fazlası taahhütü sebebiyle " milletin gelirinde gerçek bir artış olmadığı bir gerçektir. bu hükümetin sosyal - ekonomik politikalarını eleştirebilirsiniz.
fakat , " Anayasal şartları taşıdığı halde " bir Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşının " cumhurbaşkanlığına layık olmadığını , hakarete varan ağır sözlerle iddia etmek hoş değil..
o olmamalı da , rahmetli Adnan menderes 'in yüzünde sigara söndüren , rahmetli Ecevit 'i ( aynı partide iken ) parti içi hizipçilik yaparak canından bezdiren , yılda birkaç kez kurultay toplamaktan ve parti içindeki muhaliflerini ( şişli belediye başkanı sarıgül ) antidemokratik yollardan sindiren , daha da kötüsü , hadepli ( şimdiki dtp nin kapatılan eski versiyonu ) leyla zana-hatip dicle gibi devlet düşmanlarını kendi partisinin listelerinden aday gösterip millet meclisine sokan sayın Baykal mı olmalı ?
Bence her türk vadandaşı gibi aday olmak onunda kanuni hakkıdır ama secilir veya seçilemez o meclisin işidir
Bence kimse engellenemez aknuna karsı özürlü bir durumu yoksa tabii
ne kadarda haklısın kardeş teşekkür ederim masumane olarak açılmış bir anket ne yazzıkki birilerinin siyasi düşüncesine uymadığı için kinlerini kusma bölümüne dönüştü bu yüzden form yöneticilerinden ricam konuyu kapatsınlar yada herkes eleştiri sınırlarını aşmadan kimseyi aşşağılamadan yazılarını yazsın unutmayalımki bu gün akp yi bu halk seçti uzaydan gelipte seçmediler yapılan bu saldırılar bir yerde ona oy veren halkımızada yapılmış sayılır halk memnun olmadığı partiyi zamanı gelince silmesini çok iyi bilir.saygılarımla:nono::
arkadaşlar sizce bu adamlar yargıya askere ve ünüversitelere karşı demokratik davranıyor mu ki siz demokrasiden bahsediyorsunuz her unsuru baskı altına alan bu hükümet değil mi hangi devirde bu baskıyı gördük söyleyin adamlar her kaleyi yıkmak için kendi ellerine geçirmek için uğraşıyorlar 4 lü imza yetkisini elde edince neler değişeçek hep birlikte göreçeksiniz ben pazarlamacı istemiyorum biz bu devlet ve millet için öleçek insanları başımızda görmek istiyoruz başka devlet kurma hayalleri içinde yaşayanları değil
Zaman zaman uyarılar yapıyoruz kişilik haklarına saygılı olun particilik yapmayın diye malesef çok fazla kişi bu konuya dikkat etmiyor elimizden geldiğince hoş görülü olmaya çalışoyoruz kimse kırılmasın diyoruz ama olmuyor.Düşünmedi değilim anketi mesaja kapalı yapsakmıydık acaba sadece evet hayır diye.
Cumhur başkanını halk seçsin diyoruz ama demokratik bir şekilde yazı bile yazamıyoruz mesajların%50 hakaret dolu elbette benim sizin bütün üyelerinde yaraları var üzüntüleri var ama bunu anlatmanın yolu böyle olmamalı...
550 vekili bizler meclise soktuk hepimiz şikayetciyiz muhalefetinden iktidarına kadar cumhuru secsek ne farketedecek? ilk önce kendi kafamızı değiştirmemiz gerek.
Bundan sonra hakaret ve particilik gibi mesajların silinmesinde fazla hoş görülü olmayacağız yada konuyu kapatıp kurtulacağız yoksa bazılarını forumdan uzaklaştırmak zorunda kalacağız.Lütfen herkes mesajlarına dikkat etsin...