Evet 199 49.38%
Hayır 204 50.62
durum böyle arkadaşlar
Printable View
Evet 199 49.38%
Hayır 204 50.62
durum böyle arkadaşlar
evet içiyorum
20 yaşından itibaren 30 senedir içiyordum. Ama şuan 19 Ocak 2007 den itibaren bıraktım. Sağlığını düşünen herkese tavsiye ederim...
ne demek doğduğumdan beri içmedim falan arkadaşlar.biride ben doğarken sigara içiyordum diyecek sanki:D .Ben içiyorum iki üç defa bıraktım tekrar başladım pişman değilim.sigaramla mutluyum kimseye tavsiye etmiyorum yalnız ben içeyim istiyorum.tütün üreticilerini yalnız bırakamam valla.ben sigaradan ölebilirim ama sigara sayesinde (üretiminden satışına kadar) hayatını kazanan milyonlarca insan vardır herhalde dünyada.sigara insanlıkla var olmuş bişey.akciğer uzmanı profesör içiyorsa bu sigara içilmeye devam edecektir.hangi şekilde yorumlarsanız yorumlayın!sigara insanı yatıştıran bişeydir.insanların saldırdığı sarıldığı yada sığındığı bişeydir.sigarayı savunmuyorum keşke hiç icat edilmeseydi..bizde bu ankete katılmasaydık elbette daha iyi olurdu.herkese sağlıklı günler..
maalesef içiyorum bırakıyorum tekrar başlıyorum yani azim yok sigaraya yenik düşüyorum
1,5 yıldır kullanmıyorum.
:( :tongue:
baya bı mucadele edıyom azalttım "allah'ın" izniyle ınsallah bırakacam (yaradana emanetsınız)...!