next diyorum yazılımı geç çıksada.yumatu vardı yazılım desteğini kaldırdığı için vaz geçtim next te her modele yazılım bulabiliyoruz geçikme olsada.NEXT NEXT NEXT başaka söze gerek yok
Printable View
next diyorum yazılımı geç çıksada.yumatu vardı yazılım desteğini kaldırdığı için vaz geçtim next te her modele yazılım bulabiliyoruz geçikme olsada.NEXT NEXT NEXT başaka söze gerek yok
Piyasada o kadar çok çeşitli uydu cihazları var ki . Bunların çogu dışardan ülkemize getirdikleri ürünlerin arkasında durmuyorlar , cünkü getiren firma bugün var birde bakmışsınız ki firma buharlaşmış . bu yüzden en güvenilir cihaz next ve sunny derim.
Yazılım desteği >>>>
yumatu,(kısmen)
next,
Teknik servis desteği,
Next
sunny
Goldmaster
goldmaster derim sorun yok yazılıma gelince e o kadarda olsun tabiiiii golmaterin handan serisi.... saygılar.
Teknik destek deyince goldmaster ve topfiled derim .Çünkü neredeyse hiç ihtiyaçları olmuyor.:)
Ama iş yazılıma gelince goldmaster ve ayyıldız firması hiç birşey yapmıyor sanki.Millet bi ay izleyeceğini izliyor goldmaster sahipleri ise 3 ila 5 gün arasında izleyeceğini izleyebiliyor.O yüzden yazılım bakımından goldmaster sıfır.
teknik servis desteğinde en zayıf hatta hiç olan servislerin parayla yaptığı birinci marka yumatu ikinci marka goldmaster iyi frmalar arasında tabiki diğer markaları hiç katmıyorum işin içine...
goldmasder benım kullandiğim cıhaz 11400 serısı teknik olarak unutuldular onun ıcın acıko ya oy verdım sadece bızı de hatırlasınlar dıye uzur dılerım yınede goldmasder
sunny at 1030 marka cihazım var . her türlü destek bulabiliyorum.diğer markalarıda inceleme şansım oluyor bu işlerde emeği geçen herkesin elinden geldiği kadar çalıştığını düşünüyorum. emeği geçen herkese teşekkür ederim
Bence en iyi hizmet veren sunny goldmaster'ın satış sonrası desteği çok kötü beni müşterilerimle kötü yaptı günlerce haftalarca bekletiyor ayrıca yazılım desteğide yok denecek kadar az, menüleri kötü ya ekranın yarısını kapatıyor yada çok çirkin renkte tek iyi birşeyi var kaliteli malzemeden yapılmış en kötü cihazda şimdiye kadar gördüğüm ve hep geri dönen cihaz yumatu bir ön kapak için benden 40 ytl istediler piyasadan 67 dolara aldığım cihaza 70 dolar istediler nedeni onlar 3 yada 4 bin adet birden alıyormuşlar bu durumları göz önüne alınca bana göre sunny ve next diğerleri malımı satayımda son kulanıcı ne olursa olsun düşüncesi var.
sayın pilot üreticileri plot 3000 cihazlarınızdan bol miktarda sattım.şu an tek tek geri gelmeye başladılar.iki tanesini fabrikaya gönderdim .tanesine 40 ytl tamir parası istediler.bu cihazları bize verirken bir sürü vaatte bulunmuşlardı.benim için en cok desteksiz atan PİLOT firmasıdır.saygılaeımla.