olmalı
Printable View
olmalı
olsun idamı hak eden herkes icin sadece teror icin degıl ansına babasına haksız yere zulmeden televızyonlarda goruyoruz insanklıga sıgmayan herseye idam cezası uygulanmalı
illaki terörist olması mı lazım asılması için. tamam olsun peki ya yetim hakkı yiyen, ırza namusa tecavuz edeni,başkasının ve onun sevdiklerin hiç yere öldürenleri, devletin malını çalanı vs vs.. peki ya bunlar ne olacak??????
idamlar çözüm olsaydı şimdiye kadar dünya düzgün bir yer olurdu.şimdiye kadar ne oldu?
ayrıca suç işleyeni idam ettiniz mi ceza çekmiyor ki.ölüp gidiyor kurtuluyor.önemli olan gerçekten cezasını çekmesidir diye düşünüyorum..
özellikle VATANhainliği,ırza geçme.ve benzeri şuçlardan.idam ve bazı şeriat hükümleri uygulanmalı.:mad2:
şehitlerimizin kanı yerde kalmasın terör suçluları yargısız idam edilmeli:mad2:
olmamalı diyenleri kınamıyorum ama binlerce insanımızı,askerimizi öldüren pkk pislikleri tükenene kadar idam cezası uygulanmalı.tvl erde izliyorsunuzdur,ağlayan babası şehit olan çocukları mutlaka görmüşsünüzdür.onları izlerken gözleriniz dolmuyormu? hatta onlarla birlikte ağlamıyormusunuz? eğer hayır diyorsanız ki;hiç kimsenin hayır dediğini sanmıyorum) o zaman idam cezası kalkmasın.bu pislikleri hapishanelerde krallar gibi ağırlayalım.hatta daha ileri gidip pisliği görüldüğü yerde sorgusuz sualsiz kafasını koparan kanunlar çıkaralım derim...venkler birde kalmışlar insan haklarından söz ediyorlar.yukarıda tamerk isimli üye arkadaş sen hala olaylara birde türkiyeden bak bakalımda ondan sonra ne diyeceksin.uzaktan davulun sesi hoş gelir...
Olmalıdır, başta vatan hainleri olmak üzere, küçük çocukların ırzlarına geçen, zorla ırza geçenlerin, namus cinayeti diye günahsızları öldürenlerin, gasp veya hırsızlık yapmak amacıyla cinayet işleyenlerin asılması gerekir... Yoksa bu tür suçların önüne geçilemez, caydırılamaz....
Idam Cezasi Geri Dönülmesi Imkansiz Bir Cezadir
Her Insanin Pişman Olma Hakki Vardir Eğer Verilen Cezadan Ders Alip Pişmanlik Duymuşsa Onu Kazanabiliriiz. Bu Yüzden Idama Hayir Bir De Ya Adam Suçsuzsa Yanlişlik Yapilmişsa öyle Davalar çok çikiyor Hele ülkemizde Iyi Düşünüp Duygusal Davranmamak Gerekir Biraz Empati Yapalim Idam Olacak Bizim Evladimiz Veya Kardeşimiz Olabilkir
bencede idam cezası olmalı...