Buraya bakınAlıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
bende sunny at 1030 var hangisini yükleyeceğimi buraya yazarsanız sevinirim herkese şimdiden teşekkürler
sevgili hocam ben zaten polsatları izliyorum güncel kk lerle ama bunların içinde polsat pakaetinde olupta izleyemedigim 2 yaın var birisi eurosport polsat digeride bbc ler bunları açmıyo yoksa diger polsatları izliyorum bunun için ne yapmam lazım diye sormuştum
ben suny 1030 olan cihazımın modülünü iptal ederek 12.01.a5 e çevirdim son çıkan stream yazılımı attım tpsler ful ok ama türkçe kanallarda donma var bu acaba sadece bendemi yoksa yazılımda problemmi var
Donan kanalları bir daha taratın yazılımda problem yok
sayın :kucer06 sunny at 1030 mödülü iptal edip 12 01 A5 yazılımı yüklersek getirisi ne olur götürüsü ne olur açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim birde bu aşamada cihaza ne yüklemem gerekir tsk. mesela hangi softcam yüklersem ne gibi bir faydası olur.tsk
Arkadaşım cihazın içerisindeki gömülü modül eskiden bazı xxx kanalları açıyordu şimdi zaten hiç bir kanalı açmıyor yani bir işine yaramıyor eğer iptal ettirirsen cihazın 12 01 A5'e döner o verilen yazılımı kullanabilir tps,absat gibi bazı şifreli kanalları seyredebilirsin.
ustalar yardım bekliyorum polsat taki çogu kanalı izliyorum ama eurosport ve bbc paketi açmıyor cihazımda son stream yazlım var tps ler fuul ama bu iki kanalı izleyemiyorum 12.01.a5 hangi yazlımı atmam gerek yada neyaparsam o kanalları izleyebilirim
lütfen ustadlar yardımlarınızı bekliyorum
bu yazılımları 8012 cihazlara atabilirmiyiz.