Selam arkadaslar,
Güncelleme yok derken... yenilere varmı onumu söylemek istiyorsunuz?
simdiden verilecek bilgiler icin tsk ederim
Printable View
Selam arkadaslar,
Güncelleme yok derken... yenilere varmı onumu söylemek istiyorsunuz?
simdiden verilecek bilgiler icin tsk ederim
sevgili arkadaşlar bendede cs100x var.gayet memnunum.yani 10 şubat dedi 15 şubat olur aksaklık olamazmı hem ayrıca kosalı arkadaşımızın vermiş olduğu yazılımla şu anda zaten seyrediliyor.sabırlı olmak lazım haa olmazsa ne olur redline sözünde durmazsa,formumuz var onlar darda bırakmaz.teşekkürler.Alıntı:
ayrca kosavalı kardeş.kart paylaşımı kısmını okudum.benim cihaza yapılabiliyor sanırım faydası nedir.tşkler
Tesekkürler eses kardes
arkadaşlar güncelleme balonu iyi başladı çabuk söndü uydudan zaten yasal bir yönü yoktu riske giremediler bitirdiler zannedersem yenilere bile yok olsaydı 10 şubat geçti en azından bir tarih belirlerdi herkes kendi başının çaresine bakacak yani dosyaları internetten indirip kendimiz yükleyeceğiz birde ben şunu farkettim internetten indirip yüklediğim dosyadan sonra cihazım normale döndü ne donma var ne ne kesilme oluyor kanallar şakır şakır multiler -polsat auto sadece astra premierler the end oldu demekki türksat tan güncellemerden sonra cihazlarımızda donma sorunu yaşıyorduk bu problem şu an bende yok bilgilerinize saygılarımla:sunglasses2: :45:
arkadaslar balon falan yok sönmuş bırseyde yok...yetkılıyle goruştum...sadece verıcılerı yenılıyorlar ve guncellemeyı baska frekasdan vercekler...nıye bu kadar patırtı anlamıyorum...içiniz rahat olsun en kısa zamanda guncelleme tekrar devreye gırecek
buyrun buda redline firmasının duyurusu.....
REDLINE GÜNCELLEME DUYURUSU
Değerli REDLINE Bayileri , Yetkili Teknik Servisleri ve siz değerli REDLINE dostu Son kullanıcılarımız bir zamandır bazı sebeplerden dolayı kesmiş olduğumuz günceleme sistemimizi sizlerin daha iyi ve daha yeni özelliklerle kullanabilmeniz için çaba sarf etmekteyiz ve büyük bir kısmı bitti bizler Türkiyede ilk uydudan günceleme yapan firmayız ve şunu gururla söyleyebiliriz ki bizim sahip olduğumuz ve sizin bu güne kadar kullanmış olduğunuz sistemin aynısı dünyada yok Bizim yaptıklarımız geleceğimizin teminatıdır ve bugüne kadarda yaptıklarımız ortadadır bizim kendimize inancımız tamdır bizler sizlerden daha çok işlerimizi düşünmekteyiz Tüm sevgili REDLINE kulanıcılarına firmamızın günceleme sistemi kısa bir zamana kadar faliyete geçecek ve yeni frekansımızı Resmi web sitemiz olan buradan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. web sitelerinden açıklıyacağız. Herkese gösterecekleri anlayış için teşekkür ederiz.
vendeta kardeş inşallah öyledir bizde ümit ediyoruz ama iş uzadıkca tadı kaçıyor öyle ya birçoğumuz elimizdeki cihazlarımızı yok bahasına satıp hevesle aldık böylede olunca umut falan kalmıyor bu benim değiştirdiğim 10 cu uydu cihazı herbirinden bir darbe yedik maddi manevi yıkımlara uğradık tam aradığım cihazı buldum derken hevesimiz kursağımızda kaldı hatta 3-5arkadaşatavsiye edip bu redline aldırdım adamlar ellerindeki cihazlarıbırakın satmayı eşe dosta hibe ettiler onları görünce mahçup oluyoruz neyse bekleyen derviş bekleye bekleye inşallah gebermezmiş saygılar:stop:
Sen de bunlara inandın mı? 13500 14500 18500 bunlar redline değil mi? Biz o masalları çok dinledik. Ben inanmıyorum artık. Cihazları satıncaya kadar söz verirler. Sonrası boş. Bende 18500 DVR var. Ben cihazı arşive kaldırdım. Bir zamanlar uydudan güncelleme yapıyordu.:46: :46: :46: :46: :46: :46: