Evet ama...
Printable View
Evet ama...
valla işimiz iş yazdıklarımız sliniyorsa buyrun o zaman paylaşımı idareciler yapsın siz hayırcısınız diye hayır diyecek halimiz yok
hesabınıza geleni bırakıp gelmeyeni siliyorsunuz ben artık yazmayacağım buyrun site size kalsın.
Kesinlikle HAYIR..!!!
Bu, Akepeye evet yada hayır anlamına gelmaz. Birileri bunu çok güzel işliyor.
Amaç darbeleri önlemek değil. Son kalan engelleri kaldırmak! Asker- Yargı.
Asker çok zorda kalsa, Cumhuriyet tehli***e girse, mudahil olmayacak mı anayasa değişti diye?
Ya da ben, şahsen; devletin bütün kurumlarını kendi ellerine geçiren, tek geriye kalan Asker, Yargı ve Anayasa Mahkemesi olan bir durumda, bunları da ele geçirme planına sessiz mi kalacağım.
Diktaya doğru giden rejime, seyirci mi kalacağım??
Dağdaki terörist barış elçisi, Asker uyduruk dava dosyaları ile hain olmuş??? Alayını tutukluyorlar. Kim çarpışmış, arkadaşını şehit vermişse.
Söylenecek çok şey var ama özetle; HAYIR...
ben evet diyeceğim hemde kocaman bir evet bu geri kafalara ve chp zihniyetine bir tokat olacak bu referandum cumhuriyet kurulduğundan beri onların adamları bu ül***i yönetiyor artık deniz bitti bu milet bu chp zihniyetinden kurtulacak nerdebi rektör var bir chpli hemen devlet kademesine başka insan yetişmiyor neden çünkü bizden değil ül***i böler mantığı var biz bu ülkenin insanı değilmiyiz.
kısaca HAYIR
kısaca evet.bu akp nin anayası değil.türk milletinin anayası.secim değil bu anayasa değişikliği.dikkatinizi çekerim chp 3 maddeye hayır diyor gerisine evet.3 maddede onların çıkarını bitireceği için hayır.ben sonuna kadfar evet diyorum.
bende hayır diyorum.
Evet evet
bir kilo bulgura pirince oyunu satan milletten ne beklenebilirki yargi kimsenin tekelinde olamaz anayasa turkiyenin anayasasi olmasi lazim akp anayasasi degil neden uzlasarak anayasa çikarmadilarki akp zihniyetinden kurtulmak için hayirrrr