fenerbahçeye birşey olmaz
Printable View
fenerbahçeye birşey olmaz
Bu nasıl fedarasyon ya,uzatıp duruyor ,açıklabe arkadaş ,ne olacak sa olsun ,yeter ya!!:yell::mad2:
düşünüyorum da fenerbahçe olmayıp ta başka herhangi bir anadolu kulübü böyle bir olay ile karşı karşıya kalsaydı ne olurdu acaba.şimdiye kadar o kulüp hakkında çoktan karar verilmişti bile.federasyon şu an kamuoyu yoklaması yapıyor.ilk olarak ne demişti sayın federasyon başkanımız.savcının iddianameyi hazırlayıp mahkemenin bunu kabul etmesini bekliyeceğiz.ondan sonra ne oldu galatasaray başkanı çıkıp konuştu ki konuşunca da suçlu ilan edildi bir daha konuşursa ceza vermekle tehdit edildi.daha sonra devreye uefa girdi ve savcıdan iddianame bekleyen federasyon ne olduysa çark etti ve delilleri savcılıktan talep etti ve aldı.demek ki isteyince oluyormuş.ben o takım veya bu takım ceza alsın derdinde değilim herkese eşit muamele yapılsın onun derdindeyim.aynı olay fenerbahçenin başına değil de başka bir takımın başına gelseydi ve o takım şampiyon olup fenerbahçe ikinci olsaydı sayın yıldırım ortalığı ayağa kaldırırdı.
:8[1]::8[1]:bence fb kume dusmez egerkı kume dusecek olursada gs ts bjk ve dıger lıg takımları meydanı bos bulup at kostururlar
ben Trabzonspor'luyum.Ama atılan başlık olmamış.Sanki bu işi birtek fener yapıyormuş gibi yansıtılmış.Futbol da şike olarak yansıtılsa daha adil olur.Burda Fenerbahçenin küme düşmesi değil,bu olaylar gerçekse tüm suçluların cezalandırılması gerekir ki,bizde kurgulanmış bir lig seyretmeyelim.Herkes cebinin derdine düşmüş bu işten nasıl az zararla kurtuluruzu arıyor.Bizim hepimizin gönül verdiği takımları kullanıp bizim duygularımızla oynuyor.Bir sürü seneryolar yazılıp çiziliyor.Belki doğruluk payları olanlar da olabilir.Ama ortada ispatlanmış ne suç nede ceza var.EN doğrusu beklemek ve sonucuna göre tepki vermek.Son sözüm bu işi kötüye gitmesine engel olacak sağduylu taraftarların futbola sahip çıkması.
içeride yasa dışı bir şey varsa düşmeli diyorum,ama zor bir iş.saygılarımla.
feneri bilmem ama bölgesel özerlik ilanından önce milletin oyalanacağı bir konu açıldı.ikincisi yaşanan ekonomik krizin farkına kimse varmasın diye balon haberler yapılıp zihinler uyuşturuluyor.
bana göre türk futbolunun temize çıkması ve tertemiz bir sozun olmasını istiyorsak fenerbahçenin küme düşürülmesi şart.ayrıca tff bu konuda cok gec bile kaldı .kaldıki bu olayda fb değilde başka bir takım olsaydı küme düşme kararı coktan alınırdı. bu konunun hassasiyetini ve önemini bilmesini ve fb klup baskılarınıda göze alarak biran evvel bu işi çözümr kavuşturması temennilerimle türk futbol severinin sagduyusuna cevap vermelerini bekliyorz
şimdide işin içine ts çekmeye çalışıyorlar ts kume düşerse fener 3.lige dusmesi lasım yaptıklarına bakarsak
allah göstermesin deli buniar