Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
Ateşle barut bir yerde durmaz.
Damlaya damlaya göl olur :P
Ev alma komşu al :)
söz güzel ama yurdışında mesela İspanya da ev sahibi olmak komşuda kazandırımı acaba oradada bizim gibi komşu ilişkileri varmıdır. Messinin evinin yanında söyle Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. gibi bir ev alsam Messi ile kanka olabilirmiyiz diye sormadan edemiyorum kendime :)
‘’Yalnız olmak yanlış bir kalpte olmaktan iyidir.’’ Bukowski
Akıl, doldurulacak bir gemi değil, yakılacak bir ateştir. Plutarkhos
Yazıyorum ama sana değil!
‘’Dün bir şarkı çıktı radyoda, yarısına ben eşlik ettim yarısına gözlerim. Söylemek çok acıtıyor ama ben seni çok özledim.’’ Ceyhun Yılmaz
Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir. - Eflatun
Kalbini değiştirerek hayatını değiştirirsin. Max Lucado
Bir insanın kıyafeti, boyu posu o insanı cemiyete buyur ettirir. Daha sonra ise o insanın konuşmaları, yaptıklarının göstergesi onu cemiyetten yolcu ettirir.
‘’Arkadaşlık kuvvetli bir bağdır. Paraya ihtiyaç olunca başvurulmazsa, ömür boyu sürer.’’ Mark Twain
Sevdiğimiz güzelliğin yaptığımız şey olmasına izin ver.
''Aynı günde dört mevsime şahit olmak gibi bir şey bu. Önce özlüyor, sonra ağlıyor, akşamları küsüyor, geceleri çok seviyorum" Özdemir Asaf
ne ekersen onu biçersin.
Hayatınızın kalitesini hayatınızdaki insanların kalitesi belirler. - J. Brown
Hayatta bir gayesi olmayan insanlar, bir nehir üzerinde akıp giden saman çöplerine benzerler; onlar gitmezler, ancak suyun akışına kapılırlar. -Seneca