Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Semih Şentürk, kendi internet sitesinden yaptığı açıklamada sakatlığının tamamen geçtiğini söyledi. Lige verilen arayı iyi değerlendirdiği ifade eden Semih, "Güzel günler yaşatmaya hazırım. Gollerimle sahaya döneceğim günü özlemle bekliyorum" dedi. Sarılacivertli golcü, "Taraftarımız desteğini kesmediği sürece Türkiye Kupası'nı da, lig şampiyonluğunu da kazanırız. Bundan hiç şüphe duymuyorum
12-01-2009, 21:32
sarıkanarya_41
Yıldırım'ın yoğun günü
Özel davet ile maça gelen başkan Aziz Yıldırım, Tokatspor'un kendilerini çok iyi ağırladığını söyledi. Tokat'a yeğeni Evren'i izlemeye gelen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, maç öncesi Aziz Yıldırım ile ünlü Ballıca mağarasını gezdi. Maçı yönetici Turhan Şahin ve Divan Başkanı Yüksel Günay da izledi.
12-01-2009, 21:32
sarıkanarya_41
Furkan ve Onur imza için geliyor
Sarı- lacivertlilerin her konuda anlaştığı Sakaryasporlu Furkan ve Onur, bu hafta içinde İstanbul'a gelerek imza atacak. Hakan Şükür'e benzetilen Furkan 18, orta saha oynayan Onur ise 17 yaşında. İki oyuncu da sezon sonuna kadar Sakarya'da oynamaya devam edecek.
14-01-2009, 23:21
sarıkanarya_41
Appiah'a bir talip daha!
Tottenham ile antrenmanlara çıkan Ganalı Stephen Appiah'a bir Premier Lig kulübü daha talip oldu.
Tribalfootball.com adlı internet sitesi, Newcastle United'ın başkanı Joe Kinnear'ın Stephen Appiah'a yaptığı teklifi yeniden verebileceğini iddia etti.
sarıkanarya_41
Fener tam kadro çalıştı
Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'nda 18 Ocak Pazar günü Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük izinin ardından sürdürdü.
Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-lacivertli ekip uzun bir aradan sonra tam kadro çalıştı. Turkcell Süper Lig'in ikinci bölümü öncesi sakatlıkları bulunan futbolcuların iyileşmesi teknik heyeti sevindirdi.
Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, koordinasyonun ardından dönüşümlü olarak tempolu koşu ve pas çalışmaları yaptı. Kalecilerin takımdan ayrı çalıştığı antrenmanın sonunda, Emre ve Burak üst sahada ayak tenisi oynadı.
Futbolcuların neşeli göründükleri antrenman tamamlandıktan sonra, Kazım'ın yere yatıp dönerek yaptığı bir dansı, takım arkadaşı Vederson denemek istedi. Kazım'ın, hareketi kendisi gibi yapamayan Brezilyalı asıllı oyuncuya gülmesi çalışmaya neşe kattı.
Sarı-lacivertli ekibin antrenmanını yönetici Neşet Yalçın da izledi.
Fenerbahçe, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını bu akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci çalışmasıyla sürdürecek.
sarıkanarya_41
Özer, sezon sonu Fener'de
"Devre arası Fener'e gelmeye hazırdım ama olmadı. Sezon sonu inşallah"
Benim için onurdur
Radyospor'a konuştu F.Bahçe'nin transferinde yüksek bonservis bedeline takıldığı Ankarasporlu Özer Hurmacı, sezon sonuna kadar takımda olduğunu açıkladı. Radyospor'a konuşan 21 yaşındaki oyuncu, "Teklif aldım. Fener'de oynamaya hazırdım ama olmadı; böyle istediler" dedi.
Çok isteyen beni alır Özer, şöyle devam etti: "Beni istemeleri gurur verici. Her zaman Fenerbahçe'nin emrindeyim. Bu benim için onur. Gerçekten bir takım bir futbolcuyla ciddi şekilde ilgilenirse alır. Şimdilik sezon sonunu bekliyorum. Kulübüm hangi takımla anlaşırsa o takımda oynarım."
14-01-2009, 23:22
sarıkanarya_41
Henüz erken
"İkisi de gelecekleri parlak yetenekli gençler. Ancak F.Bahçe'de oynamaları için daha erken, gelişimlerini tamamlamaları gerek".
F.Bahçe'nin bugün resmi sözleşme imzalatıp renklerine katacağı Sakaryaspor'un iki genci Furkan Aydın ve Onur Karakabak'ı, onları en iyi tanıyan kişiye sorduk. U-17 Milli Takımı'nın eski hocası Şenol Ustaömer, öğrencileri Furkan ve Onur'un gelecek vaat eden yetenekler olduğunu belirterek, "Ancak ikisi de bu halleriyle F.Bahçe'de kadroya giremez. Henüz gelişimlerini tamamlamadılar" dedi.
FURKAN SÜPER KAFACI
Ustaömer, şu açıklamayı yaptı: "Furkan tipik bir santrfor. İyi kafacıdır. En iyi tarafı çok pozisyona girmesi. Üzerine düşülür ve teknik olarak kendini geliştirirse Türk futbolu iyi bir golcü kazanır. Onur hem sol bek hem de orta saha oynuyor. Çok büyük yıldız olabilir. Şansı Furkan'dan fazla. Abdülkadir de benim öğrencim. Yetenekli, ahlaklı, kişilikli bir genç. Ama onun için de henüz erken."
Muhammet ŞAHİNTAŞ
14-01-2009, 23:23
sarıkanarya_41
Sistem büyük ölçüde oturdu
Kaptan, "Uyum sorunu ve beraberinde gelen zorlukları artık yaşamayacağız" diye konuştu.
SORUNLARI ÇÖZDÜK F.Bahçe kaptanı Alex de Souza gelecek için umutlu konuştu ve ligin 2.yarısının kendileri için daha farklı geçeceğini söyledi. Brezilyalı yıldız, kendi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Aragones'in sistemine alıştık. Artık uyum sorunu ve beraberindeki zorlukları yaşamayacağız. Yeni yılda daha pozitif bir takım olacağız" dedi.
AVRUPA'DA DEVAM
Yeni transferler Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı'nın ise çok kaliteli oyuncular olduğunun altını çizen Alex, kadro olarak daha güçlü olduklarını savundu. Öte yandan Alex, Brezilya'da bir gazetedeye yazdığı köşe yazısında şu itirafta bulundu: "Futbola Avrupa'da devam edeceğim. Çünkü ailem için en doğrusu bu."
14-01-2009, 23:23
sarıkanarya_41
Dede bir numara
Uluslararası Futbol Tarih ve İstatistikleri Federasyonu, 2008'in en başarılı hocası olarak Aragones'i seçti. İspanya'yı Avrupa şampiyonu yapan Aragones'i, Rusya'yı çalıştıran Hiddink takip ederken, ay-yıldızlı ekibimizi Avrupa üçüncülüğüne taşıyan Fatih Terim, sıralamada üçüncülükte yer buldu.
14-01-2009, 23:24
sarıkanarya_41
Maldo'ya talip çıktı
Brezilya'nın Palmeiras ekibinin, F.Bahçe'nin Şilili oyuncusu Maldonano'nun peşinde olduğu iddia edildi. Diario Popular gazetesi, Palmeiras'ın hocası Luxemburgo'nun eski damadı Maldonado'yu istediğini yazdı. Luxemburgo'nun, yardımcısı Figer'i bu iş için Türkiye'ye gönderdiği belirtildi.
sarıkanarya_41
Sevilla da beni çok istiyor
Özer, kendisiyle Fenerbahçe'nin yanı sıra İspanya'nın Sevilla takımının da ciddi şekilde ilgilendiğini belirterek, "Sezon sonunda bana teklif yapacaklar. La Liga'dan Espanyol ve Seria A'dan Atlanta ekipleri de beni takip ediyor" açıklamasını yaptı. Genç yıldız, örnek aldığı futbolcunun Alex ve Yattara olduğunu kaydetti.
sarıkanarya_41
Emre unutturacak
Emre Belözoğlu, 2. yarıya farklı bir motivasyonla hazırlanıyor. Yıldız futbolcu, ilk yarıda biraz da sakatlıklar yüzünden yarattığı hayal kırıklığını unutturmanın peşinde. Emre, "Sakatlığımdan eser kalmadı. Başkana ve taraftara borcumu ödeyeceğim" dedi.
14-01-2009, 23:25
sarıkanarya_41
Zico tam gaz!
CSKA Moskova ile anlaşan F.Bahçe'nin eski hocası Zico, Alex ve Deivid'in yanı sıra Gökhan Gönül'e de kanca attı. Rus ekibinin, Gökhan'ı resmen isteyeceği öğrenildi. Öte yandan Zico, CSKA'yı para için değil, büyük zaferlere imza atacağını düşündüğü için tercih ettiğini söyledi.
15-01-2009, 19:28
sarıkanarya_41
Yeniden Özer
Fenerbahçe asbaşkanı, Ankaraspor ile masaya oturdu. Bu iş her an bitebilir.
Hurmacı dünden razı Fenerbahçe, Özer Hurmacı için yeniden harekete geçti. Özer'in "Fenerbahçe'yi istiyorum" demesinden sonra dün akşam bu transferi bitirmek için Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Ankara'ya geldi. Ankarasporlu yöneticilerle bir kez daha masaya oturan Mosturoğlu'nun "Özer ile her konuda anlaştık" dediği ve bonservis pazarlığı başlattığı belirtildi.
Ara dönemdeki 3. isim Ankaraspor'un 5 milyon euro istediği futbolcu için Mosturoğlu indirim talebinde bulunurken, tarafların belli bir noktaya gelmesi bu transferin bittiği şeklinde yorumlanıyor. Ankaraspor'un bonservis konusunda makul bir rakamla ikna edilmesi sonrası Özer de Fenerbahçe'nin devre arasında renklerine kattığı 3. isim olacak. Görüşmelerde sona gelindiği belirtiliyor.
ÖZER HURMACI KİMDİR
Oynadığı takım: Ankaraspor Mevki: Orta Saha Doğum tarihi: 20.11.1986 Doğum Yeri: Almanya Boy: 174 cm Kilo: 65 kg
15-01-2009, 19:29
sarıkanarya_41
Fener'de 24 milyon Euro'luk pazarlık
Menajer Juan Figer kaza yaptığı için İstanbul'a asistanı Christian'ı gönderdi. Alex, Deivid ve Lugano için Fenerbahçe ile masaya oturan menajerin talep ettiği toplam para miktarı 23.6 milyon euro'yu buluyor. Bu rakam, Turkcell Süper Lig'deki 9 takımın toplam değerinden bile fazla. Dün öğlen başlayıp akşama kadar süren görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtildi.
Servet gibi
Figer'in asistanıyla masaya oturan yönetim, uzun pazarlıklar sonucu büyük ölçüde anlaşma sağladı.
Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Alex, Deivid ve Lugano ile yola devam etmek için şimdiden görüşmelere başlayan Fenerbahçe dün oldukça zor bir gün geçirdi. Sarılacivertli yöneticiler, üç futbolcunun menajerliğini yapan Juan Figer'in kaza yapması nedeniyle yerine İstanbul'a gelen asistanı Christian ile masaya oturdular. Akşam saatlerine kadar sürdüğü ifade edilen toplantıda kıran kırana pazarlık yapıldığı ve büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenildi.
EN AZ 2.5 MİLYON İSTEDİ
Senelik 3.2 milyon euro alan Alex'in 3 yıllık 9.6 milyon euro'ya kalmayı kabul ettiğini belirten Christian, Deivid'in de 3 milyon euro'dan 3 yıllık 9 milyon euro'luk anlaşmaya sıcak baktığını iletti. Yıllık 1.2 milyon euro kazanan Lugano ise 2.5 milyon ve 2 yıllığına 5 milyon euro talep etti. Toplamda 23.6 milyon euro çıkması üzerine pazarlık yapıldığı ve ne kadara anlaşıldığı açıklanmasa da ortak noktada buluşulduğu belirtildi. Cuma YILDIZ
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
15-01-2009, 19:30
sarıkanarya_41
Rakipler ezilecek
1.5 saat süren idmanın ardından bütün futbolcular nefes nefese kaldı. Aragones dinlendirmeyi bile 'ortada sıçan' ile değerlendirdi.
Transferlerle kadrosu zenginleşen, sakatlarıniyileşmesiyle tüm oyuncuları idmanda gören Aragones dün coştu. Sabah idmanını 1.5 saat yaptıran İs-panyol hoca, futbolcularının pestilini çıkardı. "Ayaktakalan formayı kapar" diyen Dede, 'tansiyon düzenle-me' amacıyla yaptırdığı idmanın dinlenme bölümlerini bile 'ortada sıçan' çalışmasıyla değerlendirdi.
NEŞET YALÇIN DA İZLEDİ
Tempolu ve yorucu idmanda tek tansiyon soru-nu yaşayan Ali Bilgin oldu. Bu oyuncu da soruna rağmen çalışmayı bitirdi. Takımdan ayrı çalışan kaleciler ise arkadaşlarının halini görün-ce, "Biz yırttık" diye hallerine şükretti. İspanyol hoca akşam idmanında ise daha çok taktik ağırlıklı bir çalışma yaptırdı. İdmanını yönetici Neşet Yalçın da izledi.
Deniz DERİNSU
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
15-01-2009, 19:31
sarıkanarya_41
Gurbette yıldız avı
Alman 3. Ligi'nde forma giyen Tufan, Uğur, Mehmet, Deniz ve Hamza için nabız yoklanıyor. Liste çok uzun.
AVRUPA MERCEK ALTINDA
Gelecek vadeden gençlerin peşine düşen F.Bahçe, Almanya'yı karış karış tarıyor. Belirlenen oyuncularla temasa geçildi. Uzun listede özellikle Alman 3. Ligi'nde forma giyen 18-20 yaşında futbolcular var. Avrupa da mercek altına alındı.
HER MEVKİDEN FUTBOLCU Offenbach'tan Tufan (20 yaşında orta saha), Uğur (20 yaşında forvet), Bayern Münih'in 3. lig takımından Mehmet (19 yaşında orta saha), Deniz (20 yaşında forvet), Fortuna Düsseldorf'tan Hamza (20 yaşında defans) F.Bahçe'nin gözdeleri arasında.
15-01-2009, 19:31
sarıkanarya_41
Semih provada
Eskişehirspor kupa maçında oynaması beklenen Semih: Futbola golle döneceğim. Önce Eskişehir, sonra Trabzon filelerini havalandıracağım.
Uzun süren sakatlığını atlatan Semih Şentürk, "Pazar günü Eskişehirspor'a karşı oynamak istiyorum. Hocam görev verirse dönüşüm golle olacak" diye konuştu. Tecrübeli oyuncu lige verilen aradan da yararlanarak tamamen iyileştiğini söylerken, idmanlardaki performansı ve çalışkanlığı da bunu kanıtlıyor.
Kupada çeyrek finalin garantilenmesi nedeniyle Eskişehir maçına stressiz çıkacaklarını belirten Semih şöyle konuştu: "Hiçbir rakibi küçümsemem. Önce Eskişehir'e, ardından Trabzon'a gol atmak istiyorum. Kendimi iyi hissediyorum ve görev verilirse sözümü tutacağımı düşünüyorum."
Oğuz YÖRÜK
15-01-2009, 19:32
sarıkanarya_41
Selçuk'un uyanıklığı!
Yabancı oyuncuların "garanti para"ya imza atmak istemesi ve buna yönetimin sıcak bakması Selçuk Şahin'i harekete geçirdi. Tecrübeli oyuncu kendine yabancı menajer turarak şartları zorlama kararı aldı. Selçuk dışında garanti para isteyen oyunculardan Volkan Demirel de yurt dışından gelen teklifleri öne sürerek pazarlık şansını artırıyor. İki oyuncunun menajeri ile bugün yeniden görüşüleceği öğrenildi.
15-01-2009, 19:33
sarıkanarya_41
Babacan'a özel koruma!
Volkan Demirel ile henüz nikâh tazelenmemesi gözleri Volkan Babacan'a çevirdi. Kupa maçlarında kaleyi başarıyla koruyan Babacan'ı teknik heyet ve yönetim 'koruma altına' aldı. Teknik heyet genç kaleciye özel idmanlar yaptırırken, yönetim de özel hayatını daha sıkı takip ettiriyor. Eskişehirspor maçında da kaleyi koruması beklenen Volkan için Aragones, "Onu ligde de oynatabilirim" mesajı verdi.
sarıkanarya_41
Saracoğlu kumlandı!
Zemini bozulmaya başlayan Şükrü Saracoğlu Stadı'na 100 ton kum döküldü. Kumun yağmur suyunu çekeceği ve çimin büyümesine katkı sağlayacağı açıklandı. F.Bahçeli oyuncuların bu nedenle Eskişehirspor maçına farklı kramponlarla çıkacağı da belirtildi. Aynı uygulama Samandıra Tesisleri'ne de yapıldı. Samandıra'daki sahaya 50 ton kum döküldüğü öğrenildi.
sarıkanarya_41
Kazım yine mest etti
İdmanlarda yaptığı hareketler ve şakalarla herkesi güldüren Kazım dün de işbaşındaydı. Sabah idmanından sonra yerde bir dans figürü yapan Kazım'ı, Vederson taklit etmek istedi. Ancak Vederson'un taklidi pek başarılı olmayınca oyuncuların hemen hepsi gülmekten kırıldı. Antrenman sonrasında hayli neşeli olan Kazım'ın çalışmadaki hırsı Aragones'i mutlu etti.
15-01-2009, 19:34
sarıkanarya_41
F.Bahçe zirvede
F.Bahçe, 2008'de hakkında en çok haber yapılan spor kulübü oldu. Her adımı dikkatle izlenen, her yaptığı olay olan F.Bahçe'nin geçen yıl 220 bin 546 haberde ismi geçti. Medya Takip Merkezi (MTM) raporlarına göre 188 bin 326 haberi çıkan G.Saray ikinci oldu.
15-01-2009, 19:35
sarıkanarya_41
Çift ön libero mu?
Aragones dün akşam çift ön liberoyu denedi. Kaleye Volkan Demirel'i koyan İspanyol hoca defansı Gökhan, Edu, Lugano ve Carlos'tan oluşturdu, bu 4'lünün önüne ise Emre ile Selçuk'u denedi. Aragones'in Trabzonspor derbisi taktiğini denediği belirtildi.
15-01-2009, 19:35
sarıkanarya_41
Fenerbahçe günlüğü
Ekstra için buyurun Aragones sabah antrenmanından sonra Emre Belözoğlu ile Burak Yılmaz'ı üst sahaya şut çalışmasına yolladı. Bu oyuncular bir süre şut attıktan sonra ayak tenis oynadı. İspanyol çalıştırıcının her futbolcuya böyle ekstra programlar verdiği ve takip ettiği biliniyor.
Filede üzüntü: 1-3 Voleybol Bayanlar Avrupa Konfederasyon (CEV) Kupası 3. tur ilk maçında F.Bahçe Acıbadem, deplasmanda Rusya'nın Spartak Omsk takımına 3-1 yenildi. Maçın setleri 17-25, 25-21, 25-16 ve 25-15 Rusya takımı lehine sonuçlandı. Rövanş, 21 Ocak Çarşamba İstanbul'da.
Bugün tek antrenman F.Bahçe, pazar günü Saracoğlu'nda yapılacak Eskişehirspor kupa maçının hazırlıklarını bugün tek idmanla sürdürecek. Saat 17.00'de başlayacak idmanın taktik ağırlıklı olması bekleniyor. Aragones yavaş yavaş kupa maçı 11'ini belirleyecek.
İpekçi'ye otobüs Yönetim, Euroleague'de bugün Abdi İpekçi'de oynanacak F.Bahçe Ülker- Lottomatica Roma maçına otobüs kaldırıyor. Otobüsler saat 19.00'da Kadıköy Evlendirme Dairesi ve 19.30'da Taksim Gezi Otel önünden kalkacak. Maç sonu aynı şekilde dönülecek.
Potada da kampanya F.Bahçe ülker kombine kartlarından alanlara futbol maç forması ve klasik kart hediye edilecek. Kampanyanın 17 Ocak'ta biteceği ve arzu edenlerin (216) 542 18 93 ve 97 no'lu telefondan sipariş verip paketi adresine isteyebileceği belirtildi.
FENERBAHÇELiLER Fenerbahçe'deki flaş gelişmeleri takip etmek için FOTOMAC yaz 7777'ye yolla bilgiler cebine gelsin
16-01-2009, 20:57
sarıkanarya_41
F.Bahçe'ye Diego müjdesi
Bremen'in sportif direktörü: Diego'ya Juventus da talip oldu ama sonra ortalıklarda görünmedi. Fenerbahçe ise çok ciddi
En ciddi F.Bahçe
Eli güçlendi Diego'yu transfer etmek için gizli bir operasyon sürdüren Fenerbahçe'nin eli, Juventus'un aradan çekilmesiyle güçlendi. Alman kulübünün sportif direktörü Klaus Allofs, Juve'nin Diego'ya talip olduğunu ama ciddi görünmediklerini belirterek, "Bize resmi teklifle gelmediler. Şu an Diego konusunda en ciddi takım F.Bahçe" dedi.
İyiler arasında Juve'nin devreden çıkması, Diego'yu Fener'e bir adım daha yaklaştırdı. Dünyanın en iyi 10 numaraları arasında gösterilen sambacı için sarı-lacivertliler Werder Bremen'e 15 milyon euro'luk bir teklif iletmişti. Diego, şartların oluşması halinde ilk tercihinin Fenerbahçe olacağını söylemişti. Şimdi Fener yönetiminin atacağı adım bekleniyor.
16-01-2009, 20:57
sarıkanarya_41
Bir anda vazgeçti
Kaptan, 3 yıllık kontrata imzaya hazırdı; vazgeçince kriz patladı!.
İÇ transfer görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'ye bir iyi bir kötü haber. İyi haber; yıllık 4 milyon euro alan ve kontratının uzatılması için indirim talep edilen Carlos'un bunu kabul etmesiydi. Carlos'la 1 yıllık daha anlaşma yapıldığı belirtildi. Kötü haber ise anlaşma noktasına gelinen Alex'in bir anda fikir değiştirerek uzlaşmaz bir tavır takınmasıydı. 3 yıllık sözleşme yapılması planlanan kaptan, "3.2 milyon euro'ya 1 yıl oynar giderim" deyince kriz çıktı.
Taviz verilmeyecek
Alex, 3 yıllık sözleşmeyi kendisi istemiş, yönetim de buna ikna olmuştu. Yıllık ücrette de anlaşma noktasına gelinmişken, Alex'in fikir değiştirmesi sürpriz oldu. Bu son dakika gelişmesinin başkan Aziz Yıldırım'ı çok kızdırdığı öğrenilirken, uzlaşmaz tavrını sürdürmesi halinde Brezilyalı yıldıza taviz verilmeyeceği bildirildi. Yıllık 2.5 milyon euro isteyen Deivid'le ise görüşmelerin devam ettiği, anlaşmanın yakın olduğu ifade edildi.
16-01-2009, 20:58
sarıkanarya_41
Gençler imzaladı
Asbaşkan Şekip Mosturoğlu "İki önemli futbolcuyu aramıza kattık İkisi de doğuştan Fenerbahçeli. Sakarya'ya teşekkür ediyoruz" dedi.
Heyecan bastı Fenerbahçe, Sakaryaspor'dan Furkan Aydın ve Onur Karakabak'ı resmen transfer etti. Tuncay'ı örnek aldıklarını söyleyen iki oyuncunun imza töreni dün gerçekleştirildi. Oldukça heyecanlı görünen Furkan ve Onur 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Rötar yaptılar Oyuncuların sezon sonuna kadar Sakaryaspor'da kiralık oynayacaklarını ifade eden asbaşkan Şekip Mosturoğlu "İki önemli futbolcuyu aramıza kattık. İkisi de doğuştan Fenerli. Sakaryaspor'a bizi tercih ettiği için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
sarıkanarya_41
Öyle veya böyle!
Fenerbahçe, G.Antep'in Can+1 milyon euro'da diretmesi durumunda Bekir'i sezon sonu bedel ödemeden transfer edecek.
F.Bahçe, renklerine katmaya kararlı olduğu Gaziantepspor'un stoperi Bekir İrtegün'ü en kötü ihtimal sezon sonunda renklerine katacak. Sarı-lacivertliler, 24 yaşındaki oyuncu için kırmızı-siyahlı kulübe Can ve bir miktar para teklif etti. Ancak Gaziantep, Can'ın yanı sıra 1 milyon euro talep ediyor.
Sarı-lacivertliler, sezon sonunda sözleşmesi sona eren Bekir için kasasından yüklü miktar para çıksın istemiyor. Kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre sarı-lacivertliler, Gaziantep'le anlaşma sağlanamaması halinde sezon sonunu bekleyip Bekir'i bonservis bedeli ödemeden renklerine katacak.
sarıkanarya_41
Hazır ol Gökhan
Özel çalışma programıyla hazırlanan yıldız futbolcu, pazar günü ilk kez Fenerbahçe taraftarıyla buluşacak.
Pazara sahada
F.Bahçe'nin A.Gücü'nden büyük umutlarla transfer ettiği Gökhan Emreciksin'i heyecan bastı. Teknik direktör Luis Aragones, alınmasını bizzat istediği 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu pazar günkü Eskişehir kupa maçında oynatmayı planlıyor.
Çok çalışıyorum
İspanyol hoca, özel çalışma programı verdiği Gökhan'a, "Eskişehir karşılaşmasında seni oynatmayı düşünüyorum. Hazır ol" talimatı verdi. Bir açıklama yapan genç yıldız, "Büyük bir özveriyle çalışıyorum. Pazar gününü ise iple çekiyorum" dedi.
16-01-2009, 20:59
sarıkanarya_41
Volkan ve Selçuk'tan iyi haber
Sarı -lacivertlilerde sözleşmeleri sezon sonunda biten futbolculardan olan kaleci Volkan Demirel ile Selçuk Şahin'in yönetimle anlaşma aşamasına geldiği belirtiliyor. Her iki futbolcuyla da arada ufak pürüzlerin kaldığı ifade edildi.
sarıkanarya_41
Özer kuşatması
F.Bahçe'nin Özer Hurmacı ısrarı, Ankaraspor'un yüksek bonservis bedeli talebine rağmen sürüyor. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, 6 milyon euro'da ısrar eden başkent ekibine en son 2 milyon euro+2 futbolcu teklif etti. Ancak Ankaraspor'un futbolcu takasına yanaşmadığı ve parada direttiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine sarılacivertlilerde devreye başkan vekili Nihat Özdemir'in girdiği belirtildi.
sarıkanarya_41
Kayınpeder sahip çıktı
Brezilya'da yayın yapan Diario Popular gazetesi, Palmeiras'ın Maldonado'nun peşinde olduğunu yazdı. Haberde, Palmeiras'ın hocası Luxemburgo'nun, aynı zamanda eski damadı da olan Şilili oyuncuyu transfer listesinin başına koyduğu, yardımcısını Fenerbahçe ile anlaşması için Türkiye'ye gönderdiği belirtildi. Maldonado, Fener'de satış listesinin başınd a.
16-01-2009, 21:00
sarıkanarya_41
Çıkarlar korunsun
FBTV'de 'Kaptan Köşkü' programına konuşan Alex de Souza, menajerinin geçen salı gününden beri İstanbul'da olduğunu ve yönetimle görüşmeleri sürdürdüğünü söyledi. Kaptan, "Umarım görüşmeler, benim ve kulübümün çıkarları zarar görmeden sonuçlanır" açıklamasını yaptı.
16-01-2009, 21:01
sarıkanarya_41
Tümer Metin elde kaldı
Aragones'in, talibi çıkması halinde satışına onay verdiği Tümer Metin'e şimdiye kadar hiçbir resmi teklif gelmedi. Sakatlığı nedeniyle ilk yarıda sadece A.Gücü ile oynanan kupa maçında 45 dakika görev yapan Tümer ile şu anda sadece geçen sezon formasını giydiği Larissa ilgileniyor. Ancak Yunan ekibi de henüz resmi bir adım atmış değil. Fenerbahçe'nin, Tümer'in bonservisini ücretsiz vereceği belirtiliyor.
sarıkanarya_41
Es-Es'e bir değişiklik
Luis Aragones'in, Eskişehirspor maçına, Tokatspor karşısında sahaya sürdüğü 11'i bir değişikle çıkarmayı planladığı öğrenildi. Gökhan Emreciksin'i oynatmayı düşünen İspanyol hoca, sakatlığı tamamen geçen Semih Şentürk'e ise oyunun seyrine göre ikinci yarıda şans verecek.
sarıkanarya_41
Son aday Köybaşı
Fenerbahçe'nin, Gaziantepspor'un 19 yaşındaki sol beki İsmail Köybaşı'nı da listesine dahil ettiği öğrenildi. Bu sezon 6'sı lig, 2'si kupa olmak üzere Gaziantep'in 8 maçına çıkan İsmail'in 2012 yılına kadar kırmızısiyahlı kulüple sözleşmesi var. 1.77 boyundaki İskenderun doğumlu genç oyuncu, 1 kez U-19, 2 kez de U-20 Milli Takımı'nın formasını giyerken, iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü bildirildi.
16-01-2009, 21:02
sarıkanarya_41
Düzenleme sürüyor
F.Bahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs tarihinde oynanacak 2009 UEFA Kupası finalinin hazırlıkları devam ediyor. Finalist takım taraftarları ile futbolseverler için Kadıköy Rıhtım ve Kalamış Parkı olarak belirlenen taraftar alanlarıyla ilgili çalışmalarda büyük mesafe katedildiği açıklandı.
16-01-2009, 21:02
sarıkanarya_41
Dede'den 'daha ciddi' uyarısı
Pazar günü kupada grubundaki son maçını Eskişehirspor'a karşı oynayacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, dün yapılan idmanda maçın taktiği denerken, teknik direktörü Aragones sık sık çalışmayı kesip oyuncularından daha ciddi olmalarını istedi.
17-01-2009, 19:23
sarıkanarya_41
Mecbur değilim
"Benim işim sadece gol atmak değil, farklı görevlerim de var. Kendimi her karşılaşmada gol atmaya mecbur hissetmiyorum".
Sezonun ilk yarısında beklentileri karşılayamayan Daniel Güiza, başarısız olduğu yönündeki görüşlere katılmadığını söyledi. Fenerbahçe'de gol atmanın dışında daha farklı görevler de üstlendiğini belirten Okçu, "Geçen sezon İspanya'da 27 golle kral oldum. Ancak bu demek değil ki her yıl 27 gol atacağım. İki ülkede oynanan futbol farklı. Türkiye'de sistem oynatmamak üzerine kurulu. Böyle olunca golcülerin işi zor oluyor" dedi.
Ben de bir insanım
Güiza, şöyle devam etti: "Kendimi her maçta gol atmaya mecbur hissetmiyorum. Böyle bir sorumluluğum yok. Zaten benden bunu isteyen de yok. Tokat maçında bile gol atamadım diye tenkit edildim. O maçı yarım metre karda oynadık, ayakta bile durmakta zorlandık. Acımasızca yapılan eleştirilerden dolayı bazen geriliyorum. Ama bizler profesyoneliz, bunlara katlanmak zorundayız. Ancak unutulmasın; bizler de birer insanız."
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
17-01-2009, 19:24
sarıkanarya_41
Adresim başkan
Fener için can atan 18'lik yıldız: Benim yapacak bir şeyim yok. Başkanım Yazıcı ne derse o olur.
Gençleştirme operasyonunu sürdürmeye kararlı olan Fenerbahçe, Bursaspor'un 18 yaşındaki golcüsü Sercan Yıldırım için aportta bekliyor. Ancak yeşil-beyazlı ekibin Sercan için sunduğu şartlar sarı-lacivertlilere uymuyor. Genç oyuncu ise Fener formasını giymeye can atıyor. Fenerbahçe'nin dışında yurt içi ve dışından başka takımların da kendisini istediğini bildiren Sercan, "Benim elim kolum bağlı. Zira Bursaspor'un 2011'e kadar sözleşmeli oyuncusuyum. Beni isteyen kulübün adresi, başkanım sayın İbrahim Yazıcı'dır" açıklamasını yaptı.
Vicdanım sızladı
"Başkanım ne derse o" diyen yıldız futbolcu, son sözünün bu olduğunu ifade etti. Şöhretin ve tekliflerin kendisini asla şımartmayacağını sözlerine ekleyen Sercan, iyi bir aile terbiyesi aldığını belirterek, "Hızlı yol almaktansa sağlam adımlarla bir yerlere gelmeyi tercih ederim" şeklinde konuştu. Sercan, futbol hayatında kendisini en çok üzen şeyi ise şu sözlerle açıkladı: "Trabzonspor'a uzatma dakikalarında attığım golün ofsayt olduğunu öğrenince vicdanım sızladı."
sarıkanarya_41
Gökhan şoku!
Fener'e kötü haber! Gökhan Gönül, dünkü antrenmanın son bölümünde yapılan minyatür kale maç sırasında sol ayağına aldığı darbeyle sakatlandı. Kulüp doktoru Piyer Arzuman, tedavisine hemen başlandığını açıkladığı genç oyuncunun Eskişehir maçında oynayıp oynamayacağının belli olmadığını bildirdi.
sarıkanarya_41
'Yıldırım bir diktatördür'
F.Bahçe'nin eski hocası Zico'nun aynı zamanda yardımcısı olan Edu, Rus Spor Ekspress gazetesine olay yaratan açıklamalarda bulundu. Başkan Aziz Yıldırım'ı hedef alan Edu, şu ifadelere yer verdi: "Yıldırım, çok güçlü bir yönetici, ancak antrenörlerin işine karışıyor. Soyunma odasına inip futbolculara bağırıyor. Kendisine müdahale edince tartıştık. O bir diktatör. Bu yöntemlerle başarı gelmez."
17-01-2009, 19:25
sarıkanarya_41
'Dönüyor' iddiası
F.Bahçe'nin PSG'ye kiraladığı Kezman'ın sezon sonunda sarı-lacivertli ekibe döneceği iddia edildi. Fransız ekibi, yapılan anlaşma gereği Sırp santrforu sezon sonunda bonservisiyle birlikte alacaktı. İddialar doğruysa işler bir hayli karıştı. Kezman, PSG'de 19 maçta sadece 4 gol attı.
sarıkanarya_41
Özer için son bir atak daha
Kanarya, Özer Hurmacı'dan vazgeçmiyor. Takasa yanaşmayan Ankaraspor, 6 milyon euro'da diretiyor. Sarı-lacivertlilerin Ankaralı yöneticisi Nihat Özdemir de görüşmelerden sonuç alamadı. Özer için başkan Yıldırım'ın başkente çıkarma yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
sarıkanarya_41
Dede nasihati
Sarı -lacivertlilerin Sakaryaspor'dan transfer ettiği genç yetenekler Furkan Aydın ve Onur Karakabak, Samandıra'da teknik kadro ve oyuncularla tanıştı. Aragones, yakın ilgi gösterdiği iki oyuncuya, "Artık Fenerbahçelisiniz. Kendinize iyi bakın" diyerek nasihat etti.
17-01-2009, 19:26
sarıkanarya_41
Samandıra'da bahar
Yarın kupada Eskişehir ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, çalışmalarını neşe içinde yapıyor. Samandıra'da dün yine bahar havası hakimdi. Herkes birbiriyle şakalaşırken, Aragones dahil asık yüze rastlanmadı. Kanarya, bu akşamki idmanın ardından kampa girecek.
17-01-2009, 19:26
sarıkanarya_41
F.Bahçe günlüğü
Cimbom'a 52 sayı fark Fenerbahçe Genç Erkek Basketbol Takımı, Galatasaray Genç Erkek Basketbol Takımını 105-53 yenerek, grup maçlarını 1. sırada tamamladı. Sarı lacivertli takım, 20 Ocak Salı günü Efes Pilsen'le oynayacağı karşılaşma ile play off müsabakalarına başlayacak.
F.Bahçe gençleşti Ara transferde Gökhan Emreciksin (24), Abdülkadir (18), Furkan (17) ve Onur Karakabak'ı (16) kadrosuna katan Fenerbahçe'nin yaş ortalaması 26.4'ten 25.4'e düştü. Kadronun en yaşlısı 35 yaşındaki Brezilyalı Roberto Carlos, en genci ise 16 yaşındaki Onur.
En değerlisi Oğuz Savaş Euroleague'te normal sezonunun son haftasının en değerli oyuncusu Fenerbahçe Ülker'in pivotu Oğuz Savaş oldu. Mirsad ise toplam 51 ve 5.67 ortalamalarıyla normal sezonun savunma ribaundu birincisi oldu. Mirsad, toplam ribanuntta ise 8.33 ortalamayla ikinci.
Hedefimiz 4'lü finaller Lottomatica'yı devirip Euroleague'te TOP 16'ya kalan F.Bahçe Ülker'de şube direktörü Nedim Karakaş, "Hedefimiz Dörtlü Final'e kalmak" dedi. Karakaş, ABD'de tedavi olan Ömer Aşık'ın İstanbul'a döndüğünü, Gordan Giricek'in durumunun iyiye gittiğini söyledi.
Bilet için son 6 gün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs'ta yapılacak UEFA Kupası final maçının biletleri için talep toplama süresi 23 Ocak'ta sona eriyor. Fiyatları 75, 100 ve 130 euro olan final biletlerine başvurular, federasyonun resmi bilet satış sitesi tff.bilet.org üzerinden yapılıyor.
Güvenoyu aldı, coştu! Bir ara satılması gündeme gelen ancak daha sonra vazgeçilen Kazım Kazım, aldığı bu güvenoyuyla işine daha sıkı sarıldı. İdmanlarda çalışkan bir görüntü sergileyen ve Aragones'in bir dediğini iki etmeyen milli futbolcu, rekabete hazır olduğu imajı çiziyor.
18-01-2009, 13:18
sarıkanarya_41
Dünya yıldızı
"İki yıl sonra fiyatını 10'a katlar. Barcelona'da oynayacak kalitede bir futbolcudur. İnsan olarak da süper. Ancak biraz sabredilmeli".
Büyük iş yaptı
F.Bahçe'nin yeni transferi Abdülkadir Kayalı'yı, A.Gücü Altyapı Sorumlusu Arif Peçenek öve öve bitiremedi. Peçenek, "F.Bahçe büyük iş yaptı. İki yıl sonra fiyatını en az 10'a katlar. Abdülkadir, iki yıl sonra Barcelona'da oynayacak düzeye gelir" dedi. Abdülkadir'in insan olarak da süper olduğunu belirten Peçenek, ona güvendiğini söyledi.
İstanbul uyarısı
İstanbul'a giden oyuncuların çabuk kaybolduğunu Abdülkadir'e söylediğini ve uyardığını belirten Arif Peçenek şöyle devam etti: Abdülkadir 2001'de A.Gücü futbol okuluna geldi. 2005'te önce C Genç takıma, ardından PAF takıma girdi. Çok yetenekli. F.Bahçe'de oynamak kolay değil. Ancak zaman tanınırsa kendini gösterir. Ali ERDOĞAN
18-01-2009, 13:20
sarıkanarya_41
'Yerli Kaka' Fenerbahçe'ye
Stili Brezilyalı oyuncuya benzetilen Bozüyükspor'un 18'lik yıldızı Onur da Kadıköy yolunda...
Kaka geliyor
20 maçta 19 golü var Transferde kısa ve uzun vadeli yatırımları aynı anda yapan Fenerbahçe, takımı gençleştirme operasyonunu devam ettiriyor. Gökhan Emreciksin, Abdülkadir Kayalı, Furkan Aydın ve Onur Karakabak'ı kadrosuna katan Kanarya'nın son gözdesi Onur Bayramoğlu. Bozüyükspor'da oynayan 18 yaşındaki futbolcu, forvet arkasında görev yapıyor ve stil olarak Milan'ın ünlü Brezilyalı yıldızı Kaka'ya benzetiliyor. Onur, geçen sezon Eskişehir DSİ Bentspor'da 20 maçta 19 gol atmıştı.
Rakipler de peşinde Onur , sezon başında transfer olduğu Bozuyükspor'da ise sakatlığı nedeniyle sadece 9 maçta forma giyebildi ve 1 gol attı. Bozüyükspor Başkanı Yalın Zeybek, Onur'u Fenerbahçe'nin yanı sıra G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da istediğini belirterek, "En fazla parayı veren kulüp Onur'u alır" şeklinde görüş belirtti. Sporcu bir aileden gelen Onur'un babası milli masa tenisçi, annesi ise eskrimci ve voleybolcu. FEHMİ ÖZGÜLER
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
100. yıl şerefine
Fenerbahçe Müze ve Arşiv Kurulu Başkanı Dr. Sertaç Kayserilioğlu, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ezeli rekabetin 100. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. '17 Ocak 1909' başlığını taşıyan mesaj şöyle: "Bu tarihe sahip çıkarken onu yarınlara nakletme çabası içinde bulunmak şüphesiz ki ilkelerin en yücesidir."
"F.Bahçe ve G.Saray, ilk kez karşı karşıya geldikleri 17 Ocak 1909'dan bugüne, acı ve tatlı hatıraları ile birlikte yüz yılı arkalarında bırakırken, bizlere de dünyanın en ünlü 3 derbisinden birini hediye etmişlerdir. Galip gelen daima sevgi ve barış olsun. Ebedi dostumuz G.Saray'a en içten sevgi ve saygılarımızı sunarız."
sarıkanarya_41
Trabzon provası
Gruptan yükselmeyi garantileyen sarı-lacivertli futbolcular, bu maçta derbinin taktik denemesini yapacak....
Fenerbahçe, lideri olduğu Fortis Türkiye Kupası D Grubu'ndaki son maçını bugün sahasında Eskişehirspor'la yapacak. Gol yemeden 3 maçını da kazanarak gruptan çıkmayı garantileyen Kanarya, bu karşılaşmaya gelecek hafta ligde oynayacağı Trabzonspor maçının provası gözüyle bakıyor. 4 puanı bulunan konuk ekip Es-Es'in ise gruptan çıkabilmesi için mutlak galip gelmesi bekleniyor. 19.00'taki mücadeleyi Deniz Çoban yönetecek.
F.Bahçe V.Babacan Önder Edu Lugano Carlos Selçuk Emre Uğur Semih Alex Güiza
Eskişehir İvesa Poljak Tayfun Ahmet Sezgin Koray Emre Doğa Serdar Youla Anderson
Stat: Ş. Saracoğlu Hakem: Denız Çoban Saat: 19.00 Yayın: Lig TV
18-01-2009, 13:21
sarıkanarya_41
Yönetim imza şov yapacak
Alex, Deivid ve Lugano ile büyük ölçüde anlaşmaya varan yönetim, gelecek hafta içinde imza şova hazırlanıyor.
Sarı-lacivertli yönetim, Alex, Deivid ve Lugano'nun sözleşmelerini uzatma yönündeki çalışmalarını sürdürüyor. Aragones'in "İkinci yarı başlayana kadar sorunlu futbolcu kalmasın" yönündeki raporu doğrultusunda hareket eden yönetimin, bu üç futbolcuyla büyük ölçüde anlaştığı, imzaların önümüzdeki hafta atılacağı ileri sürüldü. Fenerbahçe'nin, yerlilerden Volkan ve Selçuk'un sözleşmelerini de uzatmaya çok yakın olduğu gelen haberler arasında.
sarıkanarya_41
Semih sahaya iniyor
Geçirdiği sakatlık sonrası uzun süre takımdan ayrı kalan Semih Şentürk, Eskişehir maçıyla sahaya iniyor. Aragones'in, sakatlığı tamamen geçen golcüye bu karşılaşmada şans vermesi bekleniyor. Semih, ligin 11. haftasında Ankaraspor'la oynanan maçın 14. dakikasında sakatlanmış, bir daha forma giyememişti.
sarıkanarya_41
Gönül'ün durumu iyi
Sarı -lacivertliler, Eskişehirspor maçının son çalışmasını dün Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirip kampa girdi. İki grup halinde yapılan idmanda karşılaşmanın son taktiği denendi. Öte yandan önceki günkü antrenmanda sol ayak bileğinden sakatlanan Gökhan Gönül'ün durumunun ciddi olmadığı açıklandı.
18-01-2009, 13:22
sarıkanarya_41
Tümer açıklıyor
F.Bahçe'de Aragones'in gönderilmesine en sıcak baktığı oyuncu olan Tümer Metin'in yurt dışından bir takımla görüşme halinde olduğu öğrenildi. Tümer'in çarşamba günü gideceği takımı açıklayacağı belirtildi. Tümer'i Yunanistan'ın Larissa kulübü istiyordu.
sarıkanarya_41
Rehavet istemiyorum
F.Bahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, bügünkü maça büyük önem veriyor. Dünkü son idmandan önce futbolcularını uyaran İspanyol hoca, "Rehavete kapılmayın. Bu maça bazılarınızın son durumunu görmek açısından çok büyük önem veriyorum. Herkesten sahada en iyisini yapmasını istiyorum" dedi.
sarıkanarya_41
Oynadıkça açılırım
F.Bahçe'nin gönderilecekler listesinde olduğu söylentilerine karşın hâlâ takımda olan Yasin, "Geldiğimden beri üzerime düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Oynadıkça daha verimli olacağımı biliyorum" açıklamasını yaptı.
18-01-2009, 13:23
sarıkanarya_41
Kemal abi güldürdü
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Fenerbahçe- Eskişehir maçıyla ilgili olarak, "Eskişehirspor olarak maça galibiyet için çıkacağız" dedi. Unakıtan, "Başbakan Tayyip Erdoğan Fenerbahçeli" hatırlatması üzerine ise "Bir yenersek o zaman gösteririm" şeklinde konuştu.
18-01-2009, 13:23
sarıkanarya_41
PAF'ta denendi
Aragones, dün PAF takımının Yalova Altınova Tersanespor arasındaki antrenman maçında Abdülkadir'i denedi. Aziz Yıldırım ve Aragones'in yan yana izlediği çekişmeli maç 4-4 bitti. Aragones'in yardımcıları da maçta Abdülkadir Kayalı hakkında not tuttu.