kardeşim bende sizin düşündüğünüz gibi iptv siz bir cihaz istemediğm için sözü edilen yazılımı istemedim. selamlar.
Printable View
kardeşim bende sizin düşündüğünüz gibi iptv siz bir cihaz istemediğm için sözü edilen yazılımı istemedim. selamlar.
memolibey iptv dosyası verirsen çok iyi olur teşekkürler
[QUOTE=okutucukemal;768000]memolibey iptv dosyası verirsen çok iyi olur teşekkürler[/QUO
dosyayı kaldırdım nedeni dosya bulunamadı veya günceliğini yetirmiş güncel dosyalar verilecek
sayın cafi verdiginiz dosya olmadı cihaz kabul etmiyor teşekkürler
kardeşim NEX AMİGO cihazların hazır iptv listelerini takip et bu cihazlara sorunsuz uyuyor direkt olarak USB ile atabilirsin. sayın CAFİ ustanın nex amigo iptv dosyaları forumlarda var size burada da yardımcı olabilir. selamlar.
ben amigo kulandığım için diherlerini test etme imkanım yok arkadaşımız amigo ile bire bir olduğunu test etmiş burada amigoun dosyası var birde bunu deneyin
benim mesajlarımı incelersen amigo tango pandora 18500 ve benzeri cihazlar var denemeni tavsiye ederim
------------------------------------------------------
dosyayı kaldırdım nedeni dosya bulunamadı veya günceliğini yetirmiş güncel dosyalar verilecek
evet kardeşim bu dosya direkt olarak usb den korax ipbx cihaza atılabiliyor. selamlar.
teşekkürler usta yazılımı yükleyip bi deneyim.
yazılımı yükleyince iptv ve cccam server otomatik yulenior mu?