Arkadaşım bu platformda siyasal konuları öne getirip karalama yapmayalım...olayı başka yönlere çekmeyelim.....!!!!
Printable View
bu dizi azda olsa neler olduğunu anlatacaktıki birileri korktu ne oluyoruz arkadaşlar nerde kaldı bu kahraman milletin evlatları dünyayı titreten ecdadımızın kemikleri sızlıyor üç beş çapulcunun elinde oyuncak olduk uyan ey türk milleti uyan
terör terördür.......
bence mıllet alısmıstı artık dızı basladıgı saatte kımse dısarıya cıkmıyor uyle bır hale gelmıstı kaldırılması cok yazık olmus kaldırılmaması lazımdı
tabiki kalkmamalı. tarihsel bir gerçeği gün yüzüne çıkarıyor. buda bazılarının işine gelmiyor. anlaşılan çoğunluğun sesi bu ülkede kaale alınmıyor. herkez istiyor bu diziyi seyretmek. Milleti uyandırıyor diye yayından kaldırılıyor. uyuyun uyuyun siz böyle daha iyisiniz. ama uyumuyoruz onlar uyuduğumuzu zannetsinler. hep beraber bu işe tepkimizi koyuyoruz. ayrıca böyle bir konuyu açtığınız için teşekkürler
dursun durduğu yerde gitmesin bir yere
bencede kalkmamalıydı herşeyden mahrum kalıyoruz
aklı başında tek bir dizi vardı onu da kaldırdılar rtük ü kınıyorum
hiç izlemediğim için yorum yapamayacağim.olaylar güncel olduğu için toplumu tahrik edebilir.o nedenle toplum psikolojisi düşünülerek halkın galeyana gelmemesi için kaldırıldığını düşünüyorum.ve olumlu karşılıyorum.
Kurtlar vadisi ve Türkiye bu hususta çok şeyler yazmayı isterdim ama susma hakkımı kullanmayı tercih ediyorum neden ?????????????? hersese selamlar......................