kendimi çok paraladım bırakmak için ama olmadı hatta son bırakma tesebbüsümde 100 doları 100 ytl hesaplamıştım beyin sapıtmıştı.Bu nedenle ticari geleceğim için bırakmamaya karar verdim :)
Printable View
kendimi çok paraladım bırakmak için ama olmadı hatta son bırakma tesebbüsümde 100 doları 100 ytl hesaplamıştım beyin sapıtmıştı.Bu nedenle ticari geleceğim için bırakmamaya karar verdim :)
:nono:: 10 sene kadar ictim.sonra biraktim.10 senedir icmiyorum.icen arkadaslarinda en kisa zamanda birakmalarini dilerim.hem sagliga,hem cevreye,hemde cebe zarar.faydasi ise sadece 2 kisiye.sigara üreticisine ve almis oldugu vergi icin devlete:)
Yaklasik 15 Yildir Iciyordum Birakmaya Karar Verdim Ve 1 Aydir Icmiyorum Insallah Boylede Devam Eder. Vucudundaki Farki 2.haftadan Sonra Gercekten Hissediyor Insan. Kokmuyorsun,daha Iyi Nefes Aliyorsun.koku Ve Tat Alma Duyularin Gelisiyor Ve En Onemlisi Sigara Ikram Edenlere Ben Kullanmiyorum Diyebiliyorsun Bu Buyuk Bir Haz Ins Bir Daha Agzima Surmem....
ben bu meretden cocuklugumdan beri nefret etmişimdir babmda içmiyor :)
5 yıl kadar içtim 2002 den beri kullanmıyorum
Kendini düşünen bir insan sigara gibi baştanbaşa gereksiz birşeyi kullanmaz.Bir şeye bagımlı olcaksanız bu kesinlikle spor olmalı ben yapıyorum ve spor gibisi yok .....
Gençlikte tek tük içtim fakat çok şükür bağımlısı olmadım.
İçinde 4000 tür insan vücudu için zararlı madde varmış,tiryakisi olanları ALLAH kurtarsın.
Lütfen çocukların olduğu ortamlarda içmeyelim.Gelecek nesillerimizi karartmayalım.
ben ıcmıyorum hıc kullanmadım ıcmeyıde dusunmem
evet maalesef
malesef kullaniyorum,hic memnun degilim birakmaya calisiyorum