-
El mahkûm. Kandırılsak da el mahkûm. Ne yapalım.
-
-
arkadaşlar normalde 7,5 ytl 8 felan gelirdi dün bana bir fatura geldi 31 ytl görüşme yok bişey yok şehirler arası yok 31 ytl resmen kazıklıyorlar en kısa zamanda iptal edeceğim hattı
-
Kesinlikle inanmıyorum indirdik dediklerine ADSL yi indiriyorlar güya sabit hatlara zam yapıyorlar bip.....?nasıl işse 22:00 le 07:00 arası ucuzmuş misafirliğe gidecen hele bi 22:00 olsun ararım müsaitmi değilmi?cenazen var 22:00 ara dostunu cenaze için bayram 22:00 ara düğünün var 22:00 bu nasıl iş yaaaaa neymiş şehir içi şehirara.. aynı ya telekom burak burak buişleri milleti kazıklama....standart hat sabit hat oyuncak yapıyorlar sizleri(yönetimini) kınıyorum gerçi yönetemiyorlarda kandırmaca gidiyor hakkımı helal etmiyorum sizlere
-
telekomu satanların yüzüne tükürmek istiyorum..cevabım budur
-
yaklaşık % 70 gizli zam var. bizzat yaşıorum ben bunu, en fazla 30 YTL gelen fatura 2 aydır 55 YTL ve 49 YTL geliyor...
-
-
Telekom mun yaptıgı sadece aldatmaca bizi degil sadece sunu untmasınlar kendilerini kandırıyorlar.
-
onlar indirse indirse kalkanı indirirler. yuh olsun. hiç konuşma yapmıyorum. 24,50 Yeni Tayyip Lirası geliyor.
-
ilginçdir 10 ytl görüşmeye 24 ytl fatura fazla söze gerek yok bence kazığın dik alası..