bence sunny vede next tir çogunlukla sunny
Printable View
bence sunny vede next tir çogunlukla sunny
next ama aslına bakarsananız teknik destekte yetkili servisler işi biraz azatıyor
bence sırasına göre next-sunny-goldmaster. üzgünüm goldmaster ama gerçekler böle bende goldmaster kullanıyorum ama bu iş teknik destek bakımından böle. next adamlar hala 5000 modeli o kadar eski olmasına rağmen hala en güncel yazılımları çıkıyor ve goldmasterdan da önce çıkıyor. sunny de ise yazılım goldmasterden yine hızlı çıkıyor ve her modeline çıkıyor. goldmasterda da yazılım diğer iki markaya göre yavaş çıkıyor ve her modeline de çıkmıyor zaten 9000 serisi ve aynı menülü cihazlarına yazılım çıkarıyorlar genellikle. bu da diğer goldmaster kullanıcılarını mağdur ediyor. yani goldmaster önceden böyle değildi işin ucunu salıverdiler galiba. satışllarda da goldmaster da düşüş oldu bu nedenden dolayı. adam geliyor direk sunny varmı veya next varmı diyor. eskiden kimse öle demezdi goldmaster var mı diye girerlerdi. milletimizde uyandı bu işlerde artık. bu benim görüşüm yanlış birşey konuştuysam şimdiden yetkililerden özür dilerim.
sunny den şaşmam teknik destek ve yazılımdabir numara
en problemsiz sunny ve next bence
SUNNY´ nin gözünü seveyim ben yazılımsa yazılım parçaysa parça herşey var fabrika bu markanın arkasında tabiki bende sonuna kadar destekliyorum bir yetkili servis olarak çok memnunum bu markadan ve yetkililerden ....:45:
dünyanın önü açık tek ve tek cihazı redline cs 100 başka cihaz olarak tanımam satışta rekor
1.kaon tabanlı cihazlar - 2.next - 3.yumatu
Neta yı tek tutarım bu alemde hepsi göçse bile şu anda tps ler devam ediyor.