Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Karar verilecek
Özellikle İtalya'dan aldığı tekliflerle gündeme gelen Lugano, gelişmeri dikkatle izliyor. Uruguaylı oyuncu, "Ben F.Bahçe'de mutluyum. Taraftarı ve Türkiye'yi çok seviyorum. Ancak karşılıklı anlaşma olursa İtalya'ya gitmek isterim. Bu karar yakında verilecek" dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-05-2008, 18:44
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Gurur duyuyorum
Çok buruk bir tatil yaptığını belirten Gürhan, "En az bir kupayla sezonu kapatacağımızı düşünüyordum. Şanssızlıklar yüzden hayal kırıklığı yaşadım. Ama ne olursa olsun Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün parçası olmak bile gurur verici'' açıklamasını yaptı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-05-2008, 18:45
sarıkanarya_41
Uçurtma şenliği
Adana Fenerbahçeliler Derneği'nin gelenekselleşen Uçurma Şenlikleri'nin 10.'su Adana Atlı Spor Kulübü'nde gerçekleştirildi. 3 binin üzerinde Fenerbahçeli taraftarın katıldığı şenlikte, geleneksel uçurtma yarışmalarının yanı sıra çeşitli eğlenceler de düzenlendi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-05-2008, 18:45
sarıkanarya_41
"Yorulmaz Türk"
Fenerbahçe'nin eski atlet ve yöneticisi Eşref Aydın'ın hayatı hakkında yazılan "Eşref Aydın Yorulmaz Türk" adlı kitabın tanıtımı bugün yapılacak. Sibel Kurt'un yazdığı kitap, Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde 19.00'da gerçekleştirilecek kokteylle tanıtılacak. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-05-2008, 18:46
sarıkanarya_41
Fenerbahçe günlüğü
Kazım'ın formu süper F.Bahçe'de hep tartışılan isim olan Colin Kazım, milli maçtaki performansıyla göz doldurdu. Terim'in, Slovakya karşısında ilk 11'e koyduğu Kazım, adam eksiltme, adrese teslim paslarıyla alkış aldı. Kazım her geçen gün daha iyiye gidiyor.
İstemezlerse veda ederim Devre arasında F.Bahçe'ye alınan ancak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
beğenilmeyen Maldonado sözleşmesinin devam ettiğini söyledi. Şili'de sevdikleriyle hasret gideren Maldonado, "Bana bir şey söylenmedi. Ancak 'istemiyoruz' denirse kendime kulüp bulurum" dedi.
F.Bahçe'den ayrılmam Zico'nun gitmesi halinde yanında götüreceği belirtilen Deivid, "F.Bahçe'de mutluyum" dedi. F.Bahçe ile büyük başarılar yaşayacağını belirten, sezona bomba gibi gireceğini söyleyen Brezilyalı oyuncu, "Bu sezon fırtına gibi eseceğiz" diye iddialı konuştu.
Bu sezon daha zor Geçen sezon fazla şans bulamayan Ali Bilgin, önümüzdeki dönemin daha zor geçeceğini söyledi. Genç oyuncu şöyle konuştu: "Henüz F.Bahçe'ye borcumu ödemedim. Performansımı katlamak zorundayım. Bu camiaya başarılı olmaya geldim."
Hedefini belirledi Fazla şans bulamayan, bulduğu şansları da kötü kullanan İlhan da gelecekten umutlu. Genç yıldız, "Alex, Deivid, Carlos'un olduğu takımda bulunmak şeref. Onlardan çok şey öğrendim. Bu sezon hedefim en az 20 maçta oynamak" ifadesini kullandı.
22-05-2008, 18:47
sarıkanarya_41
Scolari listeyi verdi
Brezilyalı hoca, Alex’in takımda kalıp, Kanoute’nin mutlaka alınması gerektiğini vurgularken bombayı patlattı: “Deco’yu da getirebilirim!”
ZICO ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonası sonrası takımı Scolari’ye teslim etmeyi düşünürken, Brezilyalı hoca Fenerbahçe için gelecek sezonun reçetesini bile hazırladı. Tecrübeli çalıştırıcı, Alex de Souza’nın mutlaka takımda kalmase gerektiğini dile getirirken, sambacının eşi ender bulunur biur yetenek olduğunu savundu. Scolari’ye göre Kanoute mutlaka alınmalı, yönetim bu işi bir an önce bitirmeli.SCOLARİ Fenerbahçeliler’i heyecanlandıracak haberi ise en sona bırakmıştı: “Deco’yu getirebilirim...” Portekiz Milli Takımı’nın hocası, yakından tanıdığı Deco’yu, Fenerbahçe’nin başına geçmesi durumunda transfer ettirebileceğini açıkladı. Barcelona’nın da başarılı yıldızı gözden çıkardığını hatırlatan Scolari’ye göre, Deco’ya “Yanımda gel” demesi yetecek. Bu haberin yönetimi de heyecanlandırdığı ve Yıldırım ile ekibinin Scolari ile en kısa zamanda bir görüşme yapacağı ileri sürüldü. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-05-2008, 18:48
sarıkanarya_41
Alternatifi de hazır
KANARYA, Scolari transferinin gerçekleşmeme riskine karşı Luxemburgo’yu da yedekte tutuyor. Zico’yu acele bir şekilde takımın başına getiren Yıldırım’ın aynı hataya bir kez daha düşmemek için dikkatli adım attığı ve Scolari’nin olmama ihtimaline karşı bir başka Brezilyalı Luxemburgo’ya da “Bizi bekle” mesajı gönderdiği bildirildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-05-2008, 18:48
sarıkanarya_41
Fenerbahçe pimi çekti!
SİVASSPOR’UN gol ayağı Mehmet Yıldız, Kayserisporlu Gökhan Ünal ile Koray ve Beşiktaş’ın savunmacısı Gökhan Zan için girişimler sürüyor. Fenerbahçe’nin Beşiktaş ile şu ana kadar anlaşmaya varamayan Gökhan Zan’a önümüzdeki günlerde reddedemeyeceği bir teklifle gideceği ileri sürülürken, Kayserispor ile de Gökhan ve Koray için temaslar devam ediyor. Sarı-kırmızılılardan ise şu ana kadar yanıt çıkmadı. BU arada Kanarya, Sivasspor forması altında sergilediği müthiş performansla devlerin gözdesi haline gelen Mehmet Yıldız’ın işini de vakit geçirmeden bitirme amacında. Sivasspor ile başarılı futbolcu için görüşmelerin önümüzdeki günlerde başlayacağı ileri sürüldü. Mehmet için Sivas’a takas teklif edilebileceği de ileri sürülüyor. Fenerbahçe, Mehmet Topuz transferinde ise artık hamle yapmayacak. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-05-2008, 18:49
sarıkanarya_41
Sambacılar gergin
FENERBAHÇE’DE teknik direktör Zico ile hala sözleşme yenilenmemiş olması ve tecrübeli hocanın takımdaki belirsizliği, Brezilyalı oyuncuları da huzursuz ediyor. Başta Alex de Souza olmak üzere, Edu, Deivid, Roberto Carlos ve Uruguaylı Lugano son derece rahatsız. HER ne kadar “Bizler profesyonel futbolcularız. Ne görev verilirse yerine getiririz” açıklamasını yapsalar da Güney Amerikalı oyuncuların sıkıntıları üst seviyeye yaklaştı. Özellikle Alex’in, Zico’nun gitmesini hiç istemediği ve yönetimle bu konuda bir görüşme yapacağı ileri sürüldü. BU arada kritik maçlarda attığı gollerle taraftarın sevgilisi olan Deivid, “Elbette Fenerbahçe yoluna istediği hocayla devam eder ancak bu durum takımdaki oturmuş taşların bozulmasına neden olabilir” dedi. Bu arada Zico’nun avukatlarıyla yapılan 3 görüşmeden sonuç çıkmadı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-05-2008, 18:50
sarıkanarya_41
Fener delirtecek
Kanarya’da Shevchenko, Love, Oliveira ve Kanoute’li golcü listesine şimdi de Polat’ın bir numa-ralı gözdesi Crouch girdi. İngiliz golcüyle yapılan ilk temastan umut veren sonuçlar alındı. LİVERPOOL’un satma kararı aldığı devasa golcü, Galatasaray’a gelebileceğini ancak özellikle maddi şartların istediği şekilde olması gerektiğini bildirmişti. Menajeri aracılığıyla sarı-kırmızılılara göz kırpan 2 metrelik yıldız oyuncunun kapısını Fenerbahçe’nin çaldığı ve tarafların ilk temasının olumlu geçtiği öğrenildi. Crouch da tıpkı Milanlı Oliveira gibi ezeli rakipleri karşı karşıya getirdi. BU arada Juventus’un golcü futbolcusu Trezeguet’nin de yeniden Fenerbahçe’nin takibine girdiği iddiaları sıkça duyulmaya başlandı. Fransız oyuncu, Euro 2008 kadrosuna alınmadığı için şok içinde!.. Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım’ın, Chelsea-M.United maçı için gittiği Moskova’dan, CSKA’lı Dudu, Love ve bu dev finali izlemeye giden Scolari konusunda umutlu döndüğü belirtiliyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.