Kimseyi yanlis bilgilendirmek degil niyetim, ben dogrulari söyler dogrulari yazarim.
Kagit Üzerinde her haktan sahip görükste biz yabanciyiz. Bir Almanin sahip oldugu hakka, ben sahip degilim. En ufak misal vereyim ozaman sana, ben TC Pasaportumla gidipte oy kullanamiyorum. Egitim görenler Üniversiteye giden Arkadaslarimiz ozaman her hakka sahipse neden Alman Vadandasligina geciyor. Disaridan hersey güzel gözükür Arkadasim ama öyle degil. Bunlar en ufak misaller.
Hersey Dagda bitiyorsa senin degiminle, ozaman bir Millet olarak hepimiz birlikte ayaklanip hepimiz daga cikalim hepimiz terör eselim. Ac Vadandasim sirf Doguda yok, Ülkemin her bir kösesinde Haktan Hukuktan uzak kalan, Hakkini savunamayan bir cok Insanimiz var. Ozaman onlarda Lanet etsin ciksin Daga, Eger cözüm buysa, baska diyecek birsey bulamiyorum...
Istanbul Izimiri örnek vermissin, Rahat olan Kürt Avrupada da, doktorlar var Hukukculari var.
Ozaman benim tanidigim bir Kürd dostumdan örnek vereyim sana, is sahibi 2 Kardes varliklilar dikkatini cekerim, ve senin deyiminle Rahattalar. Simdi nasil oluyorda Kardesin biri PKK li olup maddi destekte bulunuyor?!
Eger bir sorun varsa Dagta adam öldürmekle degil Terör esmekle degil, Hukuk önünde arayacaksin. Isin kolayina herkes kacar.
Önemli olan okumak, bilgilenmek ve kendini öyle savunabilmek...