Şu ana dek öncelikle sitemizde emeği geçen tüm yetkili yada üyelere tesekur ederim.
Bir önerim olucak kendi sitemizdede bunu yapıyoruz. Emre nin verdiği programlar ilk postta ancak su ana dek 8 sayfa oldu en yeni mesaj ilk sayfada olarak takip ediyorum ki olası uyarılar arada kaybolmasın diye fakat güncellemeler yapıldığında ve güncellemeleri sizin tarafından mesajla bildirilmesine rağmen bazen bu uyarı mesajının üstüne bir kaç mesaj geldiğinde fark edememe gibi bir durum söz konusu artı yeni üyelere karmasık gelmesi dez avantajımız.
teklifim programın olduğu mesajın her iki durumdada iğnelerek en uste kalmasını sağlamanız.
Böylelikle sayfaları geriye taramadan kurtulmuş olucağız yada benim kendi sitemizde (uydu ile alakası yoktur) tesekur mesajlarını periyodik silmeyle çözüme sayfa kargasına çözüm buluyoruz.
Takdir etmek isteyen arkadaşlar ise teşekur et butonu marifetiyle o mesajın altına tıklamaları yeterli oluyor.
Sadece bir önerim Serkan Bey dikkatte alıcagınızı umuyorum.
Post karmaşasından kurtuluruz eğer dersenizki bu yoğunlukta uğraşama imkan yok ben tüm gün onlineım ilgilenebilirim.
Saygılarımla