dıgıturkten galıba.
Printable View
dıgıturkten galıba.
bu vplug ve diğer dosyalar progdvb de TWİNHAN kartındada çalışır demi ??
vPlug 2.1.4 Yenilik / new ?
- S*x View, FreexTV & Xdream desteği eklenmiş..(Irdeto2 AU)
Hotbird
- Added S.View, Free*Tv & *DreamTv Support! (I2 AU)
(thnx to a friend for the dump and thnx to Tapis for the info)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
- 10853 H 27500 - INXTC TV
- 12207 H 27500 - 3 Channels
- 12360 H 27500 - 13 Channels (so except SV 264 only)
S.View (12 kanal) irdeto 2 0606
FreeX - FreeX2 - XDream ve Inxtc kanalları için irdeto 2 0626
identlerinden otomatik güncellenebilir halde açılabilir hale getirildi.
önceden işlenmiş dcw ***i var ise sid kısmından silmeniz tavsiye edilir
arkadaşlar sks 2 tv kartıyla tps leri seyretmek istiyorum 2 aydır ugraşıyorum yazılımı nereye atacagımı bilmiyorum plingis inçine koydiyorlar pulingisi bulabilsem yapacam bana yardımsever bir arkadasın yardımını bekliyorum msn adresimi veriyorum .................
arkadaşım eğer progdvb kullanıyorsan hardisk c'nin içinde program files dosyası var.Onun içinde progdvb dosyası var Onun da içinde Plugins dosyası var. Onun içine atacaksan plugins dosyalarını... Eğer DVB-S PowerInstall programı varsa program files'e kadar aynı sonra program filesin içinde ProgDVBStd dosyası var. Onun içinde yine Plugins dosyası var. Onun içine atacaksın plugins dosyalarını umarım anlamışsındır. Ayrıca Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesine bak güncel programları da buradan indirirsin
MrbAlıntı:
Arkadasım oncelıkle guncel bır plugin masa ustune indir,ardından kullanmakta oldugun DVB-PLAYERin mause ile ustune gel ardından sağ tuş yap ve hedef bul demelisin,ardından da hedef bulduktan sonra orada plugin dosyası mevcut,indirmiş olduğun guncel plugin dosyasını alıp hedef bulda ki plugin dosyasının içine taşı (tümüne ewet seçeneğini tıkla) işlem bu kadar basit kolay gelsin...
vPlug 2.1.5
* 12.5W AtlanticBird 1 deki LA7Cartapiu lar eklenmiş..(Irdeto2 AU)
* Added LA7Cartapiu (12.5W) I2 AU. (thnx to Mitega for the info and thnx to Mille for testing)
12.5W AtlanticBird-1 - 12.515 H 17455
* LA7Cartapiu' A
* LA7Cartapiu' B
* LA7Cartapiu' C
* LA7Cartapiu' D
* LA7Cartapiu' E
*These channels are giving live all matches in Italian league Serie-A / Bu kanallar Italyan Serie-A daki bütün maçları canlı veriyor..