Amarikan çıkarlırını öne alan; bu uğurda Büyük orta doğu projesi eşgüdüm başkanlığını üstlenen bir kişinin cumhurbaşkanlığına getirilmesi, T.C. için felaket olur. Başbakanken bile ülkemizin onurunu ayaklar altına almıştır...
Printable View
Amarikan çıkarlırını öne alan; bu uğurda Büyük orta doğu projesi eşgüdüm başkanlığını üstlenen bir kişinin cumhurbaşkanlığına getirilmesi, T.C. için felaket olur. Başbakanken bile ülkemizin onurunu ayaklar altına almıştır...
dostum kaç metrekare topragımız gittide böyle konusuyorsun kıbrısı kastediyorsan suan toprak vermeden havalimanlarının açılması konusuluyor 80 yıldır desteklediğiniz siyasetçiler nerdeydi.eger o politika olmasaydı kıbrısı sürekli izalasyon altında bulacaktık.Bence biraz insaf sınırları altında eleştirelim.5sene önceki kıbrısla suanki kıbrısın dünyadaki konumu birmi:nono::
evet adaylığını koymalı
Bence olmamalı zaten yeteri kadar sivil halkı payladı azıcık dinlenip olgunlaşmalı kanahatindeyim .......................
tayyıp erdoğan cumhur başkanı olmasın
Tarantİno Sana Yakinda Bİ SÜprİzİm Olucak..Çok BeĞeneceĞİndem Çok Emİnİm...yazdiĞim Yazinin Neden Tamamini Kaldirdin..dÜzeltebİlİrdİn!.
Tekrar yazıyorum, Ülkemizin kendilerine çoook ihtiyacı vardır. Kesinlikle Cumhurbaşkanı olmamalıdır!
TÜrkİyenİn 4. Hacker'indan Ne Gİbİ Bİ Hedİye Olabİlİr..ha..?