bilgi için teşekkurler
Printable View
bilgi için teşekkurler
Ribery Bayern Münih yolcusu
Bayern Münih’in Fransız futbolcusu Willy Sagnol, Frank Ribery’nin Bayern’e transfer olacağını söyledi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray’dan olaylı bir şekilde ayrılarak Fransa’nın Marsilya kulübüne transfer olan Frank Ribery’nin Alman ekibi Bayern Münih’e transfer olacağı iddia edildi. İddianın sahibi ise Ribery’nin Fransa Milli Takımından arkadaşı olan Bayern’in Fransız defans oyuncusu Willy Sagnol. Bayern Münih’in kadrosuna katmak istediği Ribery’nin transferi için kendisini görevlendirdiğini açıklayan Sagnol, “Ribery sevdiğim bir arkadaşım, onunla ayna takımda oynamak için bu transferde aracılık yapıyorum” dedi. Deisler’in futbolu bırakması ile sağ kanatta arayışa girdiklerini söyeleyen Sagnol, “Deisler’in boşluğunu Ribery ile doldurmak istityoruz, ona Bayern Münih’in ne kadar büyük ve ne kadar güzel bir kulüp olduğunu anlatıyorum, bu transfer için Ribery’i ikna etmeye çalışıyorum ama son kararı o verecek” diye konuştu.
sky sports - tercüme Taha Dağlı
G.Saray'da Alex ve Emre harekatı
Galatasaray, son sezonlardaki transfer suskunluğunu dev tranferlerle bozma peşinde. Sarı kırmızılı yönetim, sözleşmesi bitecek olan Alex ve Emre'yle masaya oturuyor...
Yeni sezon hazırlıklarına start veren Cim Bom, bir yandan Yıldıray ile Hamit Altıntop’un işini bitirmeye çalışırken diğer yandan Sarı-Lacivertli Kulüple sözleşmesi sona erecek olan Alex ve Emre ile masaya oturmaya hazırlanıyor
Galatasaray, sezon sonunda üst üste bomba patlatmak için düğmeye bastı. Devre arasında Yıldıray ile Hamit’i “şimdilik” ikna edemeyen Sarı-Kırmızılı yönetim sezon sonu bu iki futbolcuyu transfer etmeye çalışıyor. Yönetim diğer yandan da ezeli rakibi Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Alex için görüşbirliğine vardı. Ayrıca İngiltere’de sorunlar yaşayan Emre’nin de takıma kazandırılması için milli futbolcu ile hergün telefonla görüşülüyor.
ALEX İÇİN KESENİN AĞZI AÇILACAK
Yönetİm içindeki sıkıntıları Semih Haznedaroğlu’nun dönmesiyle aşan Galatasaray, ezeli rakibinin en iyi yabancı futbolcusu Alex ile flört etmeye başladı. Yıllık 2.5 milyon euro ve 3 yıllık mukavele isteyen Alex’in bu isteklerine Fenerbahçe’nin “Evet” dememesi Cim Bom’un iştahını kabarttı. Önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında Alex’in alınması fikrini masaya yatıran yöneticiler, maliyetinin yüksekliği sebebiyle dengelerin bozulacağını savunsalar da o kalitedeki bir futbolcunun takımlarını başarıdan başarıya koşturacakları düşüncesine vardılar ve Brezilyalı yıldıza 2 milyon 750 bin euro ve 3 yıllık sözleşme önerilmesi fikrini benimsediler.
“EĞER MUTSUZSAN KAPIMIZ AÇIK”
Mali dar boğazda olan Galatasaray’da Alex’in sezon sonu bonservisinin elinde olması ve sponsorların önümüzdeki yıl için Galatasaray’a ayıracakları payın bu futbolcunun transferinde kullanılacağı öğrenildi. Eğer Alex ikna edilemezse yerine Celta Vigo’da oynayan Canubio transfer edilecek. İngiltere’de ırkçılık suçlamaları ile ceza alması gündeme gelen Emre’nin de sezon sonuna kadar kiralanması gündeme gelirken Polat’ın telefonda yıldız oyuncuya “Eğer mutsuzsan, dönmek istersen, kapımız sana her zaman açık” dediği öğrenildi.
Gönül gözüyle G.Saray'ını izledi
Galatasaray aşkı engel tanımadı... Görme engelli lise öğrencisi Kemal Özceylan, tuttuğu takım Galatasaray’ın maçına ilk kez gitti ve heyecandan yerinde duramadı.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İZMİRLİ görme engelli 17 yaşındaki lise öğrencisi Kemal Özceyhan, fanatik taraftarı olduğu Galatasaray’ın ilk kez bir maçına gitti. Sarı Kırmızılılar’ın Almanya’nın Bundesliga takımlarından Hertha Berlin ile oynadığı hazırlık maçını ‘gönül gözüyle’ izleyen Kemal Özceyhan, heyecandan yerine oturamadı. Pozisyonları Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi’nden sıra arkadaşı Rahman Oral’dan dinleyen Özceyhan ‘Bugüne kadar maçları hep radyo ya da TV’den dinlerdim. Takımımı çok seviyorum. Bir maça giderek atmosferi hissetmek istedim. Binlerce kişinin aynı anda tezahürat yapması beni çok etkiledi’ dedi.
Kezman: 'G.Saraylılar hayal görüyor'
Sırp yıldız, "Puan farkı 7 değil 4, çünkü F.Bahçe'yi yeneceğiz" diyen Adnan Polat ve Arda'ya da yanıt verdi: İkisi de hayal görüyor.
.Bahçe'nin Sırp yıldızı Mateja Kezman, G.Saray İkinci Başkanı Adnan Polat ile futbolcu Arda'nın F.Bahçe ile aramızdaki puan farkı 7 değil 4. Çünkü onları yeneceğiz" şeklindeki sözlerine "Hayal görüyorlar" yanıtı verdi. Ligin ikinci yarısında puan farkının daha da açılacağını belirten Kezman "Bence 7 puanlık fark, sezon sonuna kadar en az iki katına çıkar ve 14 olur" diye iddialı konuştu.
RÖVANŞI BEKLEYECEK
Ligin yanı sıra Fortis Türkiye Kupası ve UEFA'ya da büyük önem verdiklerini kaydeden sarı-lacivertli futbolcu şunları anlattı: "UEFA'da AZ Almaar'la yapacağımız ilk maçta oynayamayacağım için çok üzgünüm. Ancak rövanşta forma giyeceğim ve takımının tur atlamasında pay sahibi olacağım. Türkiye Kupası'nda da hedef şampiyonluk. Bu sezon taraftarımıza üç kupa hediye etmek istiyoruz."
Cimbom, Avrupa'ya örnek olacak
Adnan Polat: Başbakan'ın istediği gibi Avrupa'ya da örnek teşkil edecek stat yapacağız.
Temel 6 Ay İçinde Atılır
G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, yeni stadın temelini 6 ay içinde atacaklarını söyledi. Star TV'ye açıklamalar yapan Polat, hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, "Projeler çizildi. 6 ay içinde temeli atacağız. Başbakanımız bize 'Avrupa'nın en iyi statlarını örnek alın ama öyle bir stat yapın ki Avrupa'ya da örnek olsun' dedi. Öyle bir stat yapacağız ki herkes örnek alacak" dedi.
Son Haftaya Kalabilir
Polat, şubatta mali kongreye borçları temizleyip girmek istediklerini de ifade ederek, "Riva çözülürse, G.Saray kimseye borcu olmayan, kasasında parası bulunan bir kulüp olacak" müjdesini verdi. Şampiyonluk düğümünün yine son haftaya kalabileceğini kaydeden Polat, "Ben inanıyorum. F.Bahçe'yi sahamızda yeneriz
Cimbom basına kapanıyor
Galatasaray Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlığı süren futbolcuların olmadığı antrenmanda Sarı Kırmızılılar Gerets yönetiminde çalıştı. Cimbom yarın basına kapanacak...
Galatasaray, hafta sonunda Ankaraspor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. 1 saat 40 dakika süren antrenmanda, futbolcular daha sonra iki grup halinde ve değişimli olarak kenarlardan orta, şut ve pas çalışması yaptı. Sakatlıkları bulunan Mehmet Topal, Okan, Aydın ve Cihan'ın tedavilerine, tesislerdeki sağlık merkezinde devam edildi. Mehmet, Okan ve Aydın'a, tedavilerinin ardından kondisyoner Cevat Güler tarafından özel bir çalışma yaptırıldı. İliç takımla birlikte antrenman yaparken, Özel Acıbadem Hastanesi'nde kontrolleri yapılan İnamoto'nun tedavisine de devam edildi. Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 27 Ocak Cumartesi günü Ankaraspor ile yapacağı 18. hafta maçının hazırlıklarını, yarın sabah basına kapalı antrenmanla sürdürecek.
Süren: G.Saray bana artık çok uzak
Galatasaray'ın efsane başkanı Faruk Süren, uzun süredir koruduğu sessizliğini bozarak, "Galatasaray’dan epey uzağım artık. Tekrar geri dönmek gibi bir düşüncem yok" dedi.
Süren, Galatasaray’ın şampiyonluk şansı ile ilgili ise "Galatasaray her zaman şampiyonluğa oynayan bir takımdır. 7 puanlık farka rağmen şampiyonluğun engüçlü adaylarından biri. 3 puanlık sistemde fark kapanabilir. Bundan sonraki maçlara bakmak lazım. İkinci devre daha zor, telafisi imkansızlaşacak maçlar olacak" dedi.
Hürriyet
Eric Geretss üzgün
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets de 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını ifade ederken, 'Hakkımızı alamadık' dedi..
İkinci yarıda daha atak futbol sergilediklerini, ancak istedikleri golü bulamadıklarını belirten Gerets, şöyle konuştu: ''Kayseri Erciyesspor ile yaptığımız kupa maçından daha iyi performans gösterdik. Ancak 1 puan aldığımız için üzgünüz. Bu maçta defansımız iyiydi, ancak golü atmamıza bu yetmedi. Forvet oyuncularımız, yakaladıkları 4 net gol pozisyonundan yararlanamadı. Gol atamamamızı şanssızlığa bağlıyorum. İkinci yarıda risk aldık, ama golü bulamadık.''
Gerets, gazetecilerin gol sıkıntısı yaşanması ile ilgili sorusu üzerine, ''Pozisyonlara giriyoruz, ancak bazen sonuç alamıyoruz. Bunlar tamamen şansla ilgili faktörler. Defans oyuncularım da forvet oyuncularım da gayret gösteriyorlar. Ama bazen şanssızlığı yenemiyoruz'' diye konuştu.
Adnan Polat yine iddialı konuştu
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, maçtan sonra yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı futbolcuların Kayserispor karşısında sergilediği mücadelen memnun olduklarını söyledi
Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında Kayserispor deplasmanında 2 puan bırakan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve sarı-kırmızılı futbolcular, ligin kalan haftaları için iddialı açıklamalarda bulundu.
Futbolcuların bu mücadele ruhunu kalan maçlara yansıtmaları durumunda bu yıl da şampiyonluk kupasını kaldıran takım olacaklarını belirten Adnan Polat, "Bu hava şartlarına rağmen, her 2 takım oyuncuları da iyi mücadele etti. Futbol oynamak için zor bir ortamdı. Kayserispor, Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımlarından birisi.
Korktuğumuz deplasmanlardan biriydi. Galip gelebilirdik ama olmadı. Futbolcularımız bu mücadele ruhunu bundan sonraki maçlara da yansıtırsa, bu sene de kupayı kaldıran yine biz olacağız" dedi.
Galatasaraylı futbolcular Necati Ateş, Orhan Ak, Hasan Kabze, Sabri Sarıoğlu ve Okan Buruk da, maçtan sonra yaptıkları açıklamada, Kayserispor karşılaşmasında iyi bir mücadele sergilediklerini, uzun maratonda ellerinden geleni yaparak, şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini söyledi