şu anda goldmater 55000vci kullanıyorum. eğer tekrar cihaz almak zorunda kalırsam, next'ten şaşmam. next'teki yazılım desteği mükemmel
Printable View
şu anda goldmater 55000vci kullanıyorum. eğer tekrar cihaz almak zorunda kalırsam, next'ten şaşmam. next'teki yazılım desteği mükemmel
gm 11400 cim kullandığım halde en iyi destek veren nex dir goldmaster firması bunu biraz düşünmeli biz nasıl olsa satıyoruz zihniyeti olmamalı herkez gm den en son ne zaman çıktığını bil:nono: yor müşterilerime kesinlikle tavsiye etmiyorum saygılar
arkadaşlar kullandığm cihaz ((((SUNNY))) ve çok memnun'um ve tercihim bu cihazdan şaşmamak çalışma kabiliyeti çok elverişli hemen hemen güncel yazılımı günlük var.
çok ama çok nadiren tamir gören bir cihazdır,çalışma performasına bakacak olursak söylemek istemediğim cihazlardan çok çok daha dinamik çalışır.
((((((((((( tavsiye ederim )))))))))))))
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:
goldmasterden şaşmam
:45: goldmaster derim kalite ve kullanım olarak mükemmel tek eksi tarafı yazılımlar biraz gecikiyor.ayrıca yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum sorunsuz:clap2::
Teknik olarak ilk sırada next derim ama kullanım ve yazılımlarda sunny diyorum
sunny ve nex tir
goldmaster kullanıyorum9400vcı çok memnunum gm,dan şaşmam fakat yazılımlar geç geliyor.
her zaman en iyisi sunny (yazılım konusunda)