FENERBAHÇE’NİN eski başkanı Ali Şen, sarı-lacivertli takımın unutulmaz yöneticilerinden Selim Soydan ile spor basınının önde gelen isimlerinden Faik Gürses ve Ferudun Niğdelioğlu, sarı-lacivertli kulübün basını sürekli yalanlaması ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Ali Şen, yönetimin davranışının kulübe zarar verebileceğini açıkladı. ŞEN, “Yalanlanan haberler gerçekleştiğinde yalanlayanlar zor durumda kalır. Bu sefer basın onları yalanlar ve o kurum veya kişileri asla haber yapmaz. Böyle olunca kulüplerin ismi unutulmaya yüz tutar, hatta kapanma noktasına gelirler. Reklamı olmayan ürünler raflarda kalır. Kurumlar bundan zarar görebilir. Bence yetkililer yalanlama yolunu asla tercih etmemeli” dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-05-2008, 17:52
sarıkanarya_41
Öncelik yerliden yana... Ancak!..
FENERBAHÇE kaleci arayışlarına devam ederken, sarı-lacivertli kulüp bir yandan da yabancı futbolcu kontenjanında yaşanabilecek gelişmeleri bekliyor. Malatyaspor’un file bekçisi Emrah ile söz kesen sarı-lacivertliler, Sivassporlu Akın’ı da listelerine dahil ettiler. Fener’in bir umudu da Hasan Doğan... FUTBOL Federasyonu Başkanı Hasan Doğan’ın yabancı kontenjanını arttıracaklarına dair sözünü tutmasını bekleyen yönetim, bu nedenle Inter’in kalecisi Julio Cesar ve Deportivo’da forma giyen Dudu’ya da mesaj yolladı. Yıldırım’ın Doğan ile önümüzdeki günlerde görüşmesi bekleniyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-05-2008, 17:52
sarıkanarya_41
Lugano’nun zor günleri!
KANARYA’NIN başarılı savunmacısı Lugano, bu aralar hem heyecanlı hem de sıkıntılı. Avrupa devlerini peşinden koşturan Uruguaylı yıldız, “Şampiyonlar Ligi’ndeki futbolum beğenildiği için menajerlerim sürekli transfer teklifi geldiğini söylüyorlar. Ancak benim Fenerbahçe ile sözleşmem var. Yönetim neyi uygun görürse ona göre davranacağım. Ancak ayrılmak istediğim söylenemez” dedi. Bilindiği gibi Lugano’yu Juventus, İnter, Liverpool ve Tottenham istiyor... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-05-2008, 17:53
sarıkanarya_41
Ağızlarındaki bakla Burak!
FENERBAHÇE yönetimi Burak Yılmaz’ı renklerine bağlamak için girişimlerini sürdürürken, sarı-lacivertli kulüp transferi adeta yüzüne gözüne bulaştırdı. Yönetim dün iki farklı basın açıklaması yaparken, adeta kendini yalanladı... KULÜBÜN resmi internet sitesinden önce Burak ile değil, Manisaspor ile görüşüldüğü, anlaşma sağlandığı taktirde golcü futbolcunun alınacağı bildirildi. Ancak ardından Manisa’dan, “Burak için Trabzon’dan teklif var” haberi geldi. NE olduysa bundan sonra oldu. Yönetim, “Burak istenirse görüşmenin kulübüyle yapılacağını belirtmek istedik. Manisa ile pazarlık yapılmamıştır” açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Ancak Burak ile görüşmeler sürüyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
25-05-2008, 16:02
sarıkanarya_41
25.05.2008
26 Mayıs 2008 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe'de fırtına işte bu tarihte kopacak... A Planı'nda Ronaldinho, Eto'o, Deco ve Ronaldo; B Planı'nda Shevchenko, Kanoute, Vagner Love ve Emerson var. Yönetim yarın düğmeye basacak...
25.5.2008
Kriz aşıldı ve...
Fırtına öncesi sessizlik... İşte bu deyiş, Fenerbahçe Kulübü’nün şu an içinde bulunduğu durumu birebir anlatıyor. Şampiyonluğu son haftada Galatasaray’a kaptıran Sarı-Lacivertliler, aslına bakılırsa, yaşanan şoku kısa sürede atlatmıştı. Çünkü Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, hiç vakit kaybetmeden gelecek yılın çalışmalarına başlamış ve Dünyaca ünlü yıldızlarla direkt temasa geçmişti. Ancak teknik direktör Arthur Zico’da yaşanan kararsızlık, programın aksamasına neden oldu. Dün bu konuda atılan adımların ardından transfer için yeniden düğmeye basıldı. Zico ve Carlos kozu
Her sezon bir süperstara Sarı-Lacivertli formayı giydiren Başkan Aziz Yıldırım, yine büyük oynuyor. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, idarecilerin elinde 4’er yıldızdan oluşan iki ayrı liste var. Fenerbahçe Yönetimi’nin A Planı’ndaki isimler göz kamaştırıcı: Ronaldinho, Eto’o, Deco (Barcelona) ve Ronaldo (Milan)... İlk bakışta bu transferlerin gerçekleşme ihtimali zor görünüyor, ancak Zico ile Roberto Carlos’un varlığı, Kanarya’nın en büyük kozu. Üstelik listedeki 4 isim de yeni sezona farklı takımlarda girmekte kararlı... Sıcak saatler başlıyor
Fenerbahçe Yönetimi bu nedenle ilk etapta futbolcuların menacerleriyle temasa geçti. Oyuncu ikna edildiği an, kulübüyle pazarlıklara başlanacak. A Planı’nda olumlu yönde gelişme sağlanamazsa, hemen B Planı devreye sokulacak. Bu listedeki isimler de diğerlerinden çok farklı değil: Frederic Kanoute (Sevilla), Andriy Shevchenko (Chelsea), Vagner Love (CSKA Moskova) ve Emerson (Milan)... Sarı-Lacivertliler’de yarından itibaren sıcak saatler yaşanmaya başlanacak ve Yıldırım’ın İstanbul’a getireceği yeni Dünya yıldızları, kısa süre içinde netlik kazanacak.
25-05-2008, 16:02
sarıkanarya_41
Carlos'tan mesaj var! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, "Chelsea maçında oynayabilseydim, bunu Avrupa deneyimlerime dayanarak söylüyorum, finale dek gider, oyun orada çözülürdü" dedi.
25.5.2008
Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, “Chelsea maçında oynayabilseydim, bunu Avrupa deneyimlerime dayanarak söylüyorum, finale dek gider, oyun orada çözülürdü” dedi. Uzun süredir sakat olan ve FBTV’de canlı yayına telefonla katılan Roberto Carlos, “Hepimiz Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonlar Ligi’ndeki performansını biliyoruz. Bu performans bizim olduğu kadar herkes için dikkat çekiciydi. Sakatlanmayıp Chelsea maçında oynayabilseydim, bunu Avrupa deneyimlerime dayanarak söylüyorum, finale dek gider, oyun orada çözülürdü. Gelecek sezon Avrupa’da Fenerbahçe’yi en iyi biçimde temsil edeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.
25-05-2008, 16:03
sarıkanarya_41
Flaş... Flaş... Flaş Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Camia ve taraftarlardan yükselen sesi dikkate alan Fenerbahçe Yönetimi´nin "Zico'yla devam" kararı aldığı, Brezilyalı hocayla birkaç gün içinde sözleşme yenileneceği ifade edildi.
25.5.2008
Sorun yardımcıları
Yılan hikayesinde mutlu sona doğru. İki sezonda bir şampiyonluk, bir ikincilik elde etmesine, bu sene takımına Devler Ligi’nde çeyrek final oynatmasına karşın, takımın başında kalıp kalmayacağı belirsiz olan teknik direktör Zico, büyük olasılıkla önümüzdeki sezon da Fenerbahçe’yi çalıştıracak. Tecrübeli hoca konusunda uzun süredir kararsız olan yöneticiler, camianın ileri gelenleri ve taraftarın, “Kalmalı” yönündeki isteğini dikkate aldı. Santana ‘in’, Edu ‘out’
Brezilyalı hocanın avukatıyla iki gündür telefon trafiğine giren yöneticiler, büyük oranda anlaşmaya vardı. Şu anda tek sorun, tecrübeli teknik adamın yardımcıları. Yönetim, Santana ve Edu’yla yolların ayrılmasını talep ederken, Zico onlarla çalışmaya devam etmek istiyor. Bu ikiliden Santana’nın takımda kalması koşuluyla anlaşmaya varılması bekleniyor. Birkaç gün içinde Zico ile nikah tazelenmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yusuf DURSUN
25-05-2008, 16:03
sarıkanarya_41
Gençlik harekatı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ankarasporlu Özer Hurmacı ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe'nin yeni hedefi Gençlerbirliği Oftaş'tan Orhan Şam ve Sochaux'lu Mevlüt Erdinç.
25.5.2008
Ümit vaat eden ümitler
Her sene mutlaka bir yıldız oyuncuyu kadrosuna dahil eden Fenerbahçe, geleneği bu sezon da sürdürecek. Ancak transfer sadece yıldızlarla sınırlı kalmayacak. Yöneticiler, bir yandan da geçtiğimiz yıllarda yaptıkları gibi, umut vaat eden gençleri kadroya dahil etmeyi planlıyor. Geçmişte Tuncay, Kemal, Mahmut Hanefi, Selçuk gibi oyuncuları ümit milli takımda oynarken transfer eden yöneticiler, bu sezon da 3 genci listeye aldı. Bu oyuncular Özer, Orhan Şam ve Mevlüt. Amaç geleceğin takımı
Galatasaray'ın geçen sezon kulübüyle ön protokol yaptığı Ankarasporlu Özer Hurmacı ile her konuda anlaşan Sarı-Lacivertliler, şimdi de Gençlerbirliği Oftaş’ın ümit milli oyuncusu Orhan Şam’ın peşine düştü. Ayrıca A milli takım kadrosunda bulunan Sochaux’lu Mevlüt Erdinç için de girişimler sürüyor. Hedef, bir yandan yıldızlarla önümüzdeki sezonun, gençlerle geleceğin takımını oluşturmak. Bu arada Özer’e Bolton, Espanyol ve Parma kulüplerinin de teklif yaptığı ileri sürüldü. Yusuf DURSUN
25-05-2008, 16:04
sarıkanarya_41
Gözler Kezman'a çevrildi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Mateja Kezman ile yolları kesinlikle ayırmayı planlayan Fenerbahçe Yönetimi, Sırp futbolcunun kendisine kulüp bulmasını bekliyor.
25.5.2008
Geldiği günden bu yana sözleri ve eylemleriyle sürekli sorun yaratan Mateja Kezman ile yolları kesinlikle ayırmayı planlayan Fenerbahçe Yönetimi, Sırp futbolcunun kendisine kulüp bulmasını bekliyor. Daha önce, futbol yaşamını İngiltere, Hollanda veya İspanya’da sürdürmeyi düşündüğünü açıklayan golcü oyuncu kulüp bulduğu taktirde, yöneticiler rahat bir nefes alacak. Kezman’ın başka bir takıma gitmesindeki en önemli engel Fenerbahçe’den aldığı yüksek ücret.
25-05-2008, 16:04
sarıkanarya_41
'Geçmişe bakmak yarar sağlamaz' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Büyük umutlarla transfer olduğu Fenerbahçe'deki ilk sezonunda istediğini bulamayan Ali Bilgin, geleceğe umutla bakıyor.
25.5.2008
Büyük umutlarla transfer olduğu Fenerbahçe’deki ilk sezonunda istediğini bulamayan Ali Bilgin, geleceğe umutla bakıyor. Her futbolcunun gittiği takımda banko oynama düşüncesinde olacağını vurgulayan tecrübeli oyuncu, “Ancak her istediğiniz gerçekleşmiyor. Benim için de öyle oldu. Oynadığım dönemlerde elimden geleni yaptım. Ancak fazla başarılı olduğumu düşünmüyorum. İnanıyorum ki, yeni sezon benim için çok farklı olacak. Alışma dönemim bitti. Takımda çok yıldız var. Onlarla oynamak ne kadar güzelse, aralarına girip formayı kapmak da o kadar zor. Taraftarımızı mutlu edemediğimiz için çok üzgünüz. Ancak geçmişe bakmak kimseye yarar sağlamaz. Önemli olan bundan sonrası” dedi.