Son edindigim bilgiye göre aksilik olmazsa yeni tps yazılımlar yarın verilecektir..
Son edindigim bilgiye göre aksilik olmazsa yeni tps yazılımlar yarın verilecektir..
Serkan kardeş, bu ceymisbond filimlerini geçti valla. Bu iki firma tüm sorumluluklarını Emre kardeşin üstüne yıktıysa; yıkılsın bu firmalar. Başka ne deyim gecenin bu saatinde kafalar iyiyken? Hepinize başarılar diliyorum.Alıntı:
Saygılar.
yazılımlarla ilgili son bir gelişme varmı hocam gözünüzü seveyim ntv işinide hallediverin hersey yolunda gibi zaten birde ntv ve son yazılımlarda olursa cok memnun oluruz
pazartesiye kaldı heralde
hocam onu anladık zaten emprassario ntvnin sifreye girdiği zamanı haber edin onu biss *** kısmına ekleyelim demişti bu hafta ntv sadece cumartesi sifreye girecekti onu anlatmaya calısıyoruz ama malesef mesajlarımızı doğru okumuyorsunuz anlasılan:boese157:
Hani bir laf vardır eller çıktıu aya biz kaldık yine yaya bu söz sanki biz acikocular için söylenmiş anlayamıyorum 17 sabahı neredeyse tüm cihazlar tps auto yazılım çıkarıyor Pazatresi oldu biz yazılım çıkaracak koreliyi yakalamaya çalışıyoruz. Bu sorun böyle sürüp gidecek mi biz aciko madurları tüm cihazlarla aynı gün hiç yazılım alamayacakmıyız. bari emre üstat soft cam dosyası aciko 4225 için *** editörü ile nasıl yapılacağını öğretsin akan kardeşim s. wiew freex gibi sofgt cam dosyaları gibi yükleyip aynı gün seyredelim ne olur emre usta artık sesimize kulak ver.Bizleri şaha kaldır.diğer cihazların önüne geçmemize şans ver............:praying:
İçimdeki ses hiç yanıltmadı ve o yüzden cihazımı değişmemi söyleyenlere kulak klabartmıyorum. Kimi zaman o lafları söyleyenler haklı cıksada .. diyorum ki: bir gün patlama yapıcak Aciko....
Bu konuda ilgili arkadaşımız emre elinden geleni yapıyor ancak bazen Aciko kullanıcılarınında haklı serzenişlerinide haklı görmek gerek, çünki almaya gittiğinde adını söylemeyi telaffuz edilemiyen markaların yazılımları ne yazikki gününde cıkıyor.
Saygılarmla