bence tozuttu yeni yüzler ortaya çıkıyor yeni insanalr çıkıyor ama eskilerin tadını vermez benden demesi
selametle
Printable View
bence tozuttu yeni yüzler ortaya çıkıyor yeni insanalr çıkıyor ama eskilerin tadını vermez benden demesi
selametle
CEVAT: ben abimin intikamını alana kadar İstanbulu yakıcam,sen sen ol!burdan cıkma ki yanmayasın..
İSKENDER: bana bak cevat ister israile güven,ister amerikaya,ister rusyaya..Benim kafamın tasını attırma! Senide o manyak adamlarınıda zifte bular paramparça eder asfalt diye İstanbulun sokaklarına dökerim.....HERKEZ HADDİNİ BİLECEK ULAN..!
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bence yeni kan lazımdı kim gelirse gelsin guzel olur çünkü senaryo saglam kurtlar vadisi bitmez cünkü malzeme cok
şekerim gitti gamze gittti ama mematinin çocuğu olacak.
oduncu cevat geldi bakalım bu cevatı ne zaman yolacaklar bır zamanlar testere vardı ona benzıo sonu nasıl olacak bakalım. ilk defa ıskender bağırdı bu adama bağırmak yakışıo ama her bağırışında ölecek gibi oluo.:puah::puah::puah:
Alıntı:
kendısı çok iyi bir oyuncudur. ilk başlarda çok yadırgamıştım ve ilk bölümlerındekı harektlerınde bıraz acemılık cekıodu ama sonra oturdu ben onu yıllarca uzun saçlarla dizilerde hep iyi rolde bir kardeş abi rollerınde gördüm.
KURTLAR VADİSİ KAN GÖLÜNE DÖNDÜ-VİDEO
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19 Mayıs 2009 10:48
Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta da çok heyecanlı. Polat'ın karısına, düşmanlarından bir sürpriz mi var? Muro Kozmoz'un üzerine yemin ediyor. İşte Vadi'nin 60. bölüm fragmanı...
Polat'ın karısına, düşmanlardan bir sürpriz mi var? Muro Kozmoz'un üzerine neden yemin ediyor. İşkence yapılan Yalçın Bulut'un acı sonu... Vadi bu hafta da kan gölüne dönüyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 60. bölüm fragmanı...
VİDEO İCİN BURAYA.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
way be bulut öldü ha