-
Kesinlikle katılıyorum.Şu an mecliste bulunan vekillerin kimlik ve geçmişine baktığımızda bu dahada belirgin oluyor.o zaman değişen nedir?Bence başkanlık sistemi gelmeli ve 2 turlu seçim olmalı.Zaten şu anda sadece başkanı seçebiliyoruz diğerlerini başkan bizim adımıza seçiyor zaten.:nod:
-
Mhp
MHP Kazanır,Türk miliyetçileri kazanır ve de Türk'iyenin geleceği için MHP her zaman iktidar da olması gereklidir. şu andaki gençler hep hırsız yetişmektedir. gençler ülkenin geleceğidir,hırsız gençlikte ülkenin geleceği olamaz. Ancak hırsızdan vatan haini olur. önüne geleni soyar yaşlı genç demeden çeker esrarını içer hapını zıbarır.
-
sevgili arkadaşlarım geçenlerde de yazmışdım. kendimden alıntı olmasın ama tekrarlıyorum. Yeni bir ATATÜRK aramaktansa; hepimiz birer ATATÜRK olalım.
SAYGILARIMLA...
-
Parti olarak yönetim olarak en iyisi akp diyorum
saygılarımla
-
sizler burada neyi tartışıyorsunuz hepinizin evinde bilgisayarınızın başında..parti profagandası yapıyor kiminiz fikirlerini başkalarına empoze etmeye çalışıyor yanaşmayanlara.yada muhalefet edenlere saldırıyorsunuz hiç düşündünüzmüü,daha dün teröre on gencecik evlatlarımızı şehit verdiğimizi,bir aşiret reisinin koskocaman türkiye cumhuriyetini tehtit etdiğini,bu ülkede sadece geçimini toprak ile sağlayan çifçinin halini,geçimini seneden seneye sadece fındığa bağlı üreticinin şu an içine düştüğü durumu ülkede ekmek alacak parası olmayanların halini,sizlerin klavyesini elinize alıpta ahkam kestiğiniz pcleri düşlerinde görenleri,bu sizlerin yaptığı bu anketler bu kesimlerinde.görüşlerini yansıtdığınımı sanıyorsunuz.bu anketler doğru olsaydı bundan önceki hükümeti oluşturan partiler.barajı geçemeyeceklerini bilselerdi seçime giderlermiydi.sizler ne kadar ucu açık yönlendirmeli yorumlar yapsanızda son sözü bu halk sandıkda söyleyecek.hiç kimsenin sizin profagandasınada ihtiyacı yok olamazda her şey meydanda.ne olup bitdiğini herkes görüyor.zamanı geldiğindede gerekeni yapacaktır bundanda hepiniz emin olabilirsiniz..
-
-
-
ANKETTE SON 2 GUN KALA :% 10 BARAJINI ASAN PARTİLER
AKP 350 38.85%
MHP 151 16.76%
CHP 132 14.65%
GENÇ PARTİ 105 11.65%
-
kararımı vermedım ama ak parti olmayacagı kesin.
-
kim gelirse gelsin vatana millete hayırlı olsun şimdiden kimler geldi kimler geçti
sonuçda kirizleri kemer sıkmaları büyük kesim olarak beraber çektik ..
yine sonuçda şu konunun altını çizeyim ne varki bize hizmet için gönderdigimiz
vekillerimizin önünde hep boynumuzu bükeriz etegini öperiz kula kulluk yaparız.
vede bunda da yarışırız bunun en büyük sebeblerinden biri kişisel terçih ve menfaatlerimizin ön plana çıkıp agır bastıgını görürüz ...
bugüne kadar oy kullanırken oy verirken hep milletce kişisel tercihler olarak ankaraya vekil yada diger anlamıyla millet vekili seçip gönderirken hep kesemizi
kişisel menfaatlerimizi düşündük böyle geldi böyle gidiyor ..
yine sonuçda turkiyenin vatandaşları olarak ülkemizin menfaat ve çıkarlarını düşünerek dogru seçimler yapsaydık bu gün milletce geldigimiz yerden binlerce
kat iyi durumda olurduk dogusuyla batısıyla refah düzeyimiz çok yüksek olurdu
örnek verirsek saymakla yazmakla bitmez bu gün geldigimiz noktada sorumlu
ararsak başımıza gelenlerden dolayı çuvaldızı ilk önce kendimize batırmamız lazım seçtigimiz partilere degil toplumlumun büyük bir bölümü egitimsiz ve bilinçsiz kendi bireysel aç gözlülügümüz tembelligimiz üretmeden bilinçsizce tüketme aman be ben çok kazanıyorum diyerek milyon dolarlık arabalar ve servetler sahıslar döviz ve ihracat yoksulu bir ülke düşünün bu ülke malesef biziz uzaklarda aramaya gerek yok...
seçtigimiz ve meclise gönderdigimiz vekillerimiz seçilmişlerimiz bize hizmet vermek için bu göreve gelirler ülkenin vatandaşlarının bireylerin mutlulugu için çalışırlar ve bunun karşılıgını maddi olarak bizim ödedigimiz vergilerle maaş olarak alırlar ama bu şimdiye kadar böyle olmadı hiç bizler vekillerimizin mutlu olması için elimizden geleni yaptık ve böyle geldi böyle gidiyor bizlerde bu kişisel menfaat ve tercih etek öpme sevdası bu ülkeyi bu günlere getirdi ...
çalışan vekillerimizede menfaat ve kişisel çıkarlarımıza uymadı uymuyor diye suçladık karaladık karalamaya çalıştık..
beyler arkadaşlar kim gelirse gelsin ülke yönetimine bizde bu kişisel menfatt açlıgı varken ülkenin gelecegi ve üzerindeki karabulutlar gitmiyecektir..
sonuçda her parti bir yerlerden dem vurur vaatler verir bu vaatler bizim kişisel
açlıgımızı menfaatlerimizi pof poflar verilen her vaaattler seçim zamanı 15 günlük progadanda siyaset zamanı beynimizi yıkar verilen vaatler dikkat ederseniz hep kişisel tercihlere yöneliktir çok az partilerimiz ülkemiz için vaatler verir sizce ülkemizmi yoksa bireysel çıkar ve menfaatlerimizmi ülke menfaatleri
her bireyin mutlulugu ve refahıdır artık toplumca bunun ayrıntısını bilerek oy kullanmamız gerekmektedir bırakalım artık el etek öpmeyi akıllı olalım ..
oyunuzu kime verirseniz verin gününüz hoş cebiniz bereket görsün.
saygılarımla..