-
bu işlere ilk başladığımdan beri hep next marka cihaz kullandım önceleri analog
sonra analog dijital ve sonra hep dijital yani yaklaşık 8 receiver değiştirdim yani
memnunum sonra bu işlerle uğraşan arkadaşlarmda var araştırarak oluyor
diğer markalardanda denemek isterim biz insanlar doyumsuz oluruz her şeyden
faydalanmak isteriz çok fonksiyonlu cihazları tercih ederim destek olarak ben
next diyorum saygılar sevgiler
-
ben kaon kullanıyorum çok iyi bir çihaz ama gelen yazılımlar sunny ile çakıştığından karışıyor kaon sade olursa daha çok iyi olur.yazılımlar içi tüşekkürler
-
-
26,05,2007-01,12 tarahinde oyumu kullundım ve mesajımı yazdım next i tek gecerim.
-
Slm Şİmdİye Kadar HİÇbİr Teknİk Destek Almadim 10 Yildir Cİhaz Kullaniyorum Kendİ Sorunlarimi Kendİm Hallettİm Hep Bİlgİsayarci Olmamdan Dolayi Önce Yumatu Kullandim Şİmdİ Goldmaster Tek Sorunum GÜncel *** Mecbur Sadece TÜrksat Ve Hotbird Seyredebİlİyorum
Son Olarak Kyoto 8550 Dap-ci İle Yillarim GeÇtİ KeŞke Onun Gİbİ Cİhazlar Hala Olsa
Herkese Mutlu Yayinlar
-
Maalesef cihazım Peyys?
:smiles24: [/PHP][/COLOR]Başka markaların yazılımlarını cihaza uydurup yüklemek çok gıcık. Yazılım yönünden memnun değilim. Ama cihazın özellikleri iyi. Şu anda yeni cihaz alacak olsam Next alırım...
-
benim sunny var ve ben teknik servisten memnunum.Kaonda destekliyor.
-
ANKETİNİZE SEVEREK KATILIYORUM. CEVAP OLARAK DA GOLD MASTER CİHAZI CEVABINI VERMEK İSTİYORUM. ŞU ANAKADAR 3 AYRI MARKA UYDU ALICISI KULLANDIM. EN İYİ SONUCU ŞİMDİKİ ALICIMDA BULDUM (40400CI). fAKAT YAZILIMLARIMIZ NEDENSE ARKADAŞLARIMIZIN HERHAKDE AZ KULLANMALARINDAN OLACAKKİ BU SERİ CİHAZLARIN KİNE FAZLA VAKİT AYIRAMIYORLAR.TAHMİN EDİYORUM. 8000 /9000 GİBİ SERİLER ÜZERİNDE DAHAFAZLA DESTEK SAĞLANIYOR. SAYGILAR
-
-
bende discovery 9000+cam var.cihaz güzel bir cihaz.next8000x cam aynı menü ama 2005 ten beri yazılım desteği yok.yetkilisi ilede görüştüm ama bir sonuç alamadım.hangi tabanlı olduğunu ve hangi cihazın uyumlu olduğunu öğrenemedim.yazık oldu cihaza elimizde öyle kaldı ama yinede geçemiyorum cihazdan.next yazılımları ise kodlu olduğu için uymuyor.matrıx diye bir cihazın yazılımı var ama birtürlü ulaşamıyorum yada ben beceremiyorum.bu cihaza yardımcı olabilecek birini arıyorum