kanaryam1950 sorun düzeldimi acaba bilgin varmı acaba ?
teşekkürler
Printable View
kanaryam1950 sorun düzeldimi acaba bilgin varmı acaba ?
teşekkürler
harikasınız
arkadaşlar redline ler güncelleme hala almıyor ne zman başlayacak bilgisi olan varmı acaba
multıler neden yok yıne bılgı alabılırmıyız
Arkadaşım aynı mesajları yazıp durma daha gecen gun uyardık banlanacaksın bir bekle
arkadaşlar redline ler güncelleme ne zaman başlayacak acaba ?
bilgisi olan varmı ?
arkadaslar cıhazım daha once bekleme modunda secıme baglı olarak yazılım,***,kanal bilgisi,mesaj gıbı guncellemelerı yapıyordu mesaja ayarlı bırakıyordum cıhazı acınca mesajı gorebılıyordum ama sımdı cıhaz kapalıyken guncelleme yapmıyor guncelleme menu sune gırınce ılk sıradakı frekansı goruyorum ama daha once oyle degıldı menuye gırdıgım zaman guncelleme frekansı orada duruyordu sımdı her actıgımda frekansı secıp oyle guncelleme yapabılıyorum:45: boyle oldugu ıcınde bekleme modunda guncelleme yapmıyor bunun bır cozumu varmıdır.:( Saygılar..
vendeta vallahi cihaz değiştirmekten imanımız gevredi elimizde ki cihazları yok pahasına satıp en son yenilik deyip kaptığımız cihazlar üçgün sonra elimizde kalıyor sizden ricamız şu an kullandıklarımıza çare bulun şu an yazılım alıyoruz ama firma tüm ürettiği cihazlara gerekli donanım ve yazılımları sağlamalıdır bu yeniliklere dağlar gibi paran olsa dayanmaz
[QUOTE=sensi;280636]vendeta vallahi cihaz değiştirmekten imanımız gevredi elimizde ki cihazları yok pahasına satıp en son yenilik deyip kaptığımız cihazlar üçgün sonra elimizde kalıyor sizden ricamız şu an kullandıklarımıza çare bulun şu an yazılım alıyoruz ama firma tüm ürettiği cihazlara gerekli donanım ve yazılımları sağlamalıdır bu yeniliklere dağlar gibi paran olsa dayanmaz[/QUO
yuzde yuz haklısınız arkadaslar ama bırde fırma acısından olayı ele alalım...10000'li serilerde board dışardan alınıyordu ve ve yazılım hazırlamak ıcın gereklı kaynak kodları o fırmadan temın edılıyordu....ama board üreten fima kapandı ve redline firmasıda ortada kaldı....ve bunun bır daha yaşanmaması için firma cs serilerını çıkardı...bu sefer durum farklı board dışarda yaptırtılıyor...yanı hersey redline 'ın elınde kaynak kodları-tasarımı-aklınıza gelen hersey..yanı yaptırdıgı yer iflas bıle etse baska yere yaptırtır...oyuzden cs serilerini korkmadan alabilirsiniz...