Printable View
xxman şefim bu şarkı sana
Alıntı: muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yollara resss cektim isyanlardayım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Abi şu şekil yapsan daha güzel olmazmı... :) [IZLESENE]688562[/IZLESENE]
Alıntı: muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. xxman şefim bu şarkı sana Sağolasın bi dinleyim bakam... :)
yapmayı bilmiyorum
Herkese Hayırlı Sahurlar...
ben buradayım baska kimler var... hayırlı sahurlar afiyet olsun
Alıntı: xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Herkese Hayırlı Sahurlar... hayırlı sahurlar kardeşim...
Alıntı: umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ben buradayım baska kimler var... hayırlı sahurlar afiyet olsun Şuan 3 kisi var Siz Ben ve kaptan-8 var...
evet bende şimdi yemege kalkacam
Alıntı: xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Şuan 3 kisi var Siz Ben ve kaptan-8 var... valla kardeş net gelir gelmez buradayım eğer yoksam bilki net gitmiştir...