dizinin kalkmasi türkiyedeki olaylari degistirmeyecek bazi olaylar hep gizli kaliyor böyle dizilerle ekrana gelirse belki o zaman gercekleri daha iyi görebiliriz..GERCEKLERDEN KIMSE KACAMAZ:kacsa bile kendini kandirir.
Printable View
dizinin kalkmasi türkiyedeki olaylari degistirmeyecek bazi olaylar hep gizli kaliyor böyle dizilerle ekrana gelirse belki o zaman gercekleri daha iyi görebiliriz..GERCEKLERDEN KIMSE KACAMAZ:kacsa bile kendini kandirir.
kurtlar vadisini kaldıracaklarına m.ali erbil in proğramını kaldırsınlar.bu ülkede gerçeklere hayır ahlaksızlığa evet mantalitesi oldukça daha çok sürünürüz
bence m.alının programı kalksın sabahtan mılletın ahlakını bozmaktan basak bır işe yaramıyor buradan rtuke seslenıyorum mali yayından kaldırım nasıl kurtlar vadısını kaldırmasını bılıyorsanız onun kaldırın adam akılı bır sey ızlemeycekmıyızz
saygılar.....
kesinlikle kaldırılmamalı kaldırılmasını isteyenler kendilerine bazı şeyler dokunuyo herhalde bunun piskolojiyi bozduğunu söyleyenler önce orasını burasını açanları insanlara ahlaksızlıgı aşılayan dizi ve proğramları kaldırsınlar nez in kılip ine muzur değil diyenler birzamanların dindar haber sipikeri ve şimdiki rütük başkanı herşeyi iyi incelesin diyer yorumları sizlere bırakıyorum
Böyle Rezalet Görmedim Arkadaşlar... Güzelim Türkiyemde sayıları binlece ifade edilen kişiler tarafından yaklaşık 30 milyon kişinin izlediği bir dizi, şöyle veya böyle sudan bahaneler ile yayından kaldırtılıyor. Peki sorarım Türk halkına bu diziyi sadece bunlar mı izledi de rahatsız oldular. Diğer kanallarda her türlü ahlaksızlığın bazit ve yozluğun diz boyu olduğu programlar daha mı iyi? Önce Reying uğruna bu işe çanak tutan diğer medya patronlarına sonda da RTÜK yöneticelerine ve bu işe kim bulaşmış ise hepsine lanet olsun...Dizimizi geri istiyorum
Her yerde dediğim gibi TÜRKİYE kendi gerçeklerini görmek istemiyor. Bu olayların hepsi şu son 5 yılda oldu. Kendilerini görmek istemiyorlar... (Sözüm meclisten dışarı)
çok iyi oldu kalkması tşler rtük:45:
ben cok severek izliyordum diziyi ama,bencede kaldırıldığı iyi oldu nedenine gelince genclerimize cok kötü oldugu düşüncesindeyim...kolaygelsin
bizim genclerimiz çok gözü kara vede aşırı vatan sever bu tür dizilerde gençlerin
kanını kaynatıyor evet bazı tv kanallarında yayınlanan prğramları bende gayrı
ahlaki buluyorum fakat kurtlar vadisi ve benzeri diziler toplum kültürünü tam
kavramamış gençler için adeta kine teşvik edici bir unsurdur bu durumda dizi
yayından kaldırılmalıdır ben kaldırılmasın diyen arkadaşlrın görüşlerine saygı duyarım ancak toplum kültürünü iyi kavramış arkadaşlar ve gençler için sorun
yok birde madalyonun diğer yüzü var saygılar.
:nono: :nono: ne türban yasagı kalkacakmı yok kardeşim boşuna sevinme.Kalksa kurlar vadisi yayından apo nun cezası kalkar kuzey ıraktaki yerel güçler tanınır amerikanın dünyayı sömürmesine izin verilir.O kadar dizi varken örf ve adetlerimizi çigneyen insanlıgımızı unutturan bunlar yayında kalırken kurtlar vadisi yayından kaldırılması bence dizinin hedefini tutturdugunu gösterir bu dizi birilerinin deligine çomak soktu galiba