Cim Bom'a Necati Ateş şoku
20. haftanın son karşılaşması olan Galatasaray-Vestel Manisaspor maçının henüz ilk dakikalarında sakatlanan sarı-kırmızılı takımın golcü oyuncusu Necati Ateş'ten kötü haber var. Arda da cezalı duruma düştü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray'ın başarılı golcüsü Necati Ateş'ten kötü haber... Henüz maçın başında omuzu zedelenen futbolcuya ilk müdahaleyi kulüp doktarları yaptı. Futbolcunun durumunun ciddi olduğu açıklanırken, en az 3 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
Maçta sarı kart gören Arda Turan da cezalı duruma düştü. 21'inci haftada oynanacak Gaziantepspor deplasmanında takımını yalnız bırakacak.
Galatasaray-Vestel Manisaspor maçında Galatasaray'dan Necati, Vestel Manisaspor'dan da Kalabane büyük şansızlık yaşayarak, oyundan çıkmak zorunda kaldı. Karşılaşmanın henüz 7. dakikasında rakibiyle çarpışan Kalabane yerde kaldı.
Omzunun çıktığı belirlenen oyuncu, yaklaşık 6 dakika saha kenarında ambulansın gelmesini bekledi. Kalabane, daha sonra hastaneye kaldırıldı. Bu futbolcunun sakatlanmasından 3 dakika sonra da Necati saha kenarına gelerek, sağlık görevlilerine omzundan sakatlandığını bildirdi. Köprücük kemeğinde zedelenmeden şüphelenilen Necati de hastaneye götürüldü.
ÜMİT KARAN ZİRVEYE ORTAK OLDU
Vestel Manisaspor ağlarını 4 kez havalandıran Ümit Karan, bu sezon Turkcell Süper Lig'de 12. golüne ulaşıp, gol krallığı yarışında zirveye ortak oldu. Ümit, bu hafta öncesinde krallık yarışında ilk sırada yer alan 12 gollü Alex'i, 1 maçta 4 gol atarak yakaladı. Ümit Karan, bu sezon resmi maçlarda ise toplam 16 gol attı. Ümit, maçta adeta ''Gol şov'' yaparken, futbol hayatının ender gecelerinden birini yaşadı.
3. KEZ 4-0'LIK SONUÇ
Galatasaray, bu sezon 3. kez 4-0'lık galibiyet elde etti. Sarı-kırmızılılar, daha önce Kayserispor ve Sakaryaspor'u 4-0'lık sonuçlarla mağlup etmişti.
ARDA GAZİANTEPSPOR MAÇINDA YOK
Vestel Manisaspor karşılaşmasının 46. dakikasında sarı kart gören Arda, cezalı duruma düştü. Ligde 4. sarı kartını gören Arda, takımının gelecek hafta Gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.
''AZİZ-TÜMER EL ELE HEP BERABER ASKERE''
Galatasaraylı taraftarlar, karşılaşma boyunca Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın askere gitmemesini gündeme getirdiler. Taraftarlar, konuyla ilgili tezahüratları sırasında, ''Aziz-Tümer el ele, hep beraber askere'', ''Asker kaçağı Aziz'' diye tempo tuttular.
MANİSASPORLULAR 21. DAKİKA İÇERİ GİREBİLDİ
Manisa'dan gelen 4 otobüs dolusu taraftarı içeri almayan emniyet yetkilileri, stad dışında bulunan bir grup taraftara, maçın başlamasından sonra misafir tribününe girmesine izin verdi. Vestel Manisasporlu yaklaşık 100 kadar taraftar, maçın 21. dakikasından itibaren karşılaşmayı izlemeye başlayabildiler.
12-02-2007, 10:48
CABBARİ
Gerets'ten 3 büyüklere köpekli benzetme
V.Manisaspor maçı ardından maçı yorumlayan G.Saray teknik direktörü Erci Gerets, şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı köpeğe benzetti... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, kollektif futbol oynamadıkları için farkı açamadıklarını söyledi. Belçikalı çalıştırıcı, Şampiyonluk yarışında F.Bahçe gibi Beşiktaş'ın söz sahibi olduğunu belirti.
Erik Gerets, 4-0 galip geldikleri Vestel Manispor maçı sonrası yaptığı değerlendirmede, "Futbolundan memnunum. Eğer biraz daha kollektif oynasaydık skor daha farklı olurdu. Burada işler biraz şova kaçtı" dedi.
Gerets, şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak ise,"Fenerbahçe gibi Beşiktaş da bizim için değerli bir rakip. Bizim ülkemizde bir söz vardır; (Bir kemik için 2 köpek mücadele ediyorsa oradaki üçüncü köpek kemiği kapabilir) Biz de buna dikkat ediyoruz" diye konuştu.
Belçikalı çalıştırıcı, attığı 4 golle geceye damga vuran Ümit Karan için de, "Keşke bir tane az atsaydı da bir tanesini geçen hafta atsaydı" yorumunu yaptı.
12-02-2007, 10:49
CABBARİ
Mondragon maçın ardından hastaneye koştu
Galatasaray'ın başarılı kalecisi Mondragon, Vestel Manisaspor karşısında iyi bir performans sergilerken, aklı hastanedeki eşindeydi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Eşi hastanedeyken maça çıkmanın stresli olduğunu belirten Mondragon, ''Eşim hastanede, doktor 'durumu iyi' diyor. Şimdi onun yanına gidiyorum. İnşallah yarın taburcu edilecek'' diye konuştu. Mondragon, ''Fenerbahçe ile aranızdaki puan farkı 4'e düştü, ne düşünüyorsun?'' şeklindeki soru üzerine, ''Puan farkı 4 değil, 1'' dedi.
12-02-2007, 10:50
CABBARİ
'Fenerbahçe ile fark 1'e indi'
Maç sonrası Özhan Canaydın'ın mutluluğuna diyecek yoktu. Ümit Karan ise ilk kez ligde bir maçta 4 gol attığını söyledi. Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlamaktan kaçınan Adnan Polat, eliyle 'bir' işaret yaptı. Polat ne demek isted Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, 4-0 kazanılan Vestel Manisaspor karşılaşmasında sergilenen futbolun kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.
Canaydın, maçtan sonra yaptığı açıklamada, güzel bir oyun olduğunu kaydederek, ''Oyuncularımız çok güzel bir futbol sergiledi. İnşallah devamı gelecek. Haftaya Gaziantepspor maçında da aynı mücadeleyi görmeyi bekliyoruz'' dedi.
Kulüp Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın lider Fenerbahçe ile aradaki puan farkıyla ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine, ''Adnan Bey puan farkının 1'e indiğini söylüyor. Doğrudur, Ali Sami Yen Stadı'nda Fenerbahçe maçını almaya çıkacağız'' diye konuştu.
Özhan Canaydın, Fenerbahçe Kulübü Aziz Yıldırım ile ilgili askerlik konusunda yapılan tezahüratlarla ilgili olarak ise ''İnşallah bu tip tezahüratların yapılmasını da önleyeceğiz'' şeklinde konuştu.
Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlamaktan kaçınan Adnan Polat, ''Hiçbir şey söylemeyeceğim'' derken, eliyle (1) işareti yaptı. Polat, bir gazetecinin ''Fenerbahçe cephesinden 'Polat'a vahiy mi geldi?' diyorlar'' demesi üzerine ise ''Esprileri bile insanlar anlayamıyorlar'' dedi.
ÜMİT: ''İLK KEZ 4 GOL ATTIM''
Vestel Manisaspor karşısında 4 gol birden atan Ümit Karan ise ilk kez ligde bir maçta 4 gol attığını söyledi. Arkadaşlarına kendisine yaptıkları asistlerden dolayı teşekkür eden Ümit, ''Türkiye liginde ilk kez bir maçta 4 gol attım. Ben hep direkt kaleyi düşünüyorum. Çok fazla topla oynamayı sevmem' diye konuştu. Ligde şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Galatasaray ile birlikte Beşiktaş'ın da olduğunu belirten Ümit, ''3 takım şimdi çok güzel bir rekabet içine girdi. Bu yarış sonuna kadar devam edecek. Biz bu dönem iyi oynuyoruz. Ne olacağını göreceğiz'' şeklinde konuştu.
MONDRAGON'UN AKLI HASTANEDEKİ EŞİNDEYDİ
Galatasaray'ın başarılı kalecisi Mondragon, Vestel Manisaspor karşısında iyi bir performans sergilerken, aklı hastanedeki eşindeydi. Eşi hastanedeyken maça çıkmanın stresli olduğunu belirten Mondragon, ''Eşim hastanede, doktor 'durumu iyi' diyor. Şimdi onun yanına gidiyorum. İnşallah yarın taburcu edilecek'' diye konuştu. Mondragon, ''Fenerbahçe ile aranızdaki puan farkı 4'e düştü, ne düşünüyorsun?'' şeklindeki soru üzerine, ''Puan farkı 4 değil, 1'' dedi.
ÇUBUKÇU: ''KÖTÜ FUTBOLLA, FARKLI MAĞLUP OLDUK''
Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, Galatasaray karşısında oynanan futbol ve alınan skordan dolayı yaşadıkları üzüntüyü ifade etti. ''Çok kötü bir futbol sergileyip, farklı mağlup olduk'' diyen Çubukçu, ciddi tedbirler almak zorunda olduklarını, bunu da teknik heyetin yapacağını söyledi. Çubukçu, basında çıkan teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıracakları şeklindeki haberleri de yalanladı.
12-02-2007, 10:50
CABBARİ
Sutopunda şampiyon Galatasaray
Sutopu'nda tek devreli lig usulüne göre yapılan Federasyon Kupası'nda, Adalar Su Sporları Kulübünü yenen Galatasaray, şampiyon oldu..
Ataköy Yüzme Havuzu'nda bugün yapılan maçta Adalar Su Sporları Kulübünü 11-4 yenen sarı-kırmızılılar, şampiyonluğa ulaştı.
12-02-2007, 10:51
CABBARİ
Ümit Karan, Alex'e ortakçı
Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan, Vestel Manisaspor'a attığı 4 golle gol krallığı yarışında Alex de Souza ile zirveye ortak oldu. İşte gol krallığında son durum:
Ümit Karan, bu hafta öncesinde krallık yarışında ilk sırada yer alan 12 gollü Alex'i, 1 maçta 4 gol atarak yakaladı. Ümit, bu sezon resmi maçlarda ise toplam 16 gol attı.
Gol krallığında 12 golü bulunan Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex, Vestel Manisaspor'a 4 gol birden atan Ümit Karan ile birlikte bu hafta zirveyi paylaştı.
Bu futbolcuları 8'er golle Galatasaraylı İliç, Vestel Manisasporlu Rafael ve Beşiktaşlı Bobo izledi.
13-02-2007, 11:04
CABBARİ
Ümit Karan: 4 golü de eşim için attım
Vestel maçındaki 4 golüyle G.Saray'ı sırtlayan Ümit Karan"Gollerimi Sevgililer Günü için eşim Zeynep'e armağan ediyorum." dedi. Karan, bu sezon dört forvetin de sakatlanması konusunda "Üzerimizde göz var" dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Vestel maçında attığı 4 golle G.Saray'ı sırtlayan Ümit Karan, "Kariyerimin en güzel günlerinden biriydi. Gollerimi Sevgililer Günü için eşim Zeynep'e armağan ediyorum.".
Karşılaşma sonrası 4 golü ancak mahalle maçlarında attığını ifade eden milli futbolcu, "Kariyerimin en güzel ve mutlu günlerinden birini Vestel Manisa maçında yaşadım. 4 golde büyük pay sahibi olan arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Daha önce 4 golü çocukken mahalle maçlarında atmıştım" şeklinde konuştu.
"BENCE NAZARA GELDİK"
Ümit, "Daha önceki Kayserispor maçında da çok çalıştım, iyi de oynadım. Ancak gol konusunda şanssızdım. Saha içinde çok mücadele ettiğiniz zaman gol yollarında bazen etkisiz vuruşlar yapabiliyorsunuz. Ama Manisa maçında 4 gol atmam bana ayrı bir moral oldu. Gollerimi Sevgililer Günü için eşime (Zeynep) armağan ediyorum" ifadesini kullandı. Karan "4 forvet de bu sezon sakatlık geçirdi. Bunu neye bağlıyorsun?" sorusuna "Hakan ağabey, Necati, Hasan ve ben sakatlandık. Geçen sezon herkes bizim forvetimizi övüyordu. Bence nazara geldik. Bizim üzerimizde göz var" yanıtını verdi.
(Sabah)
13-02-2007, 11:08
CABBARİ
Galatasaray aşkı buna denir !
Mondragon, karısının hastanede tedavi altında olmasına rağmen Vestel maçına çıktı !
İki aylık hamile olan eşi Adriana'nın düşük tehlikesiyle hastaneye kaldırılmasına rağmen, Vestel Manisaspor ile oynanan maçta takım arkadaşlarını yalnız bırakmayan Mondragon için Galatasaray'ın resmi internet sitesinde teşekkür ve geçmiş olsun mesajı yayınlandı. Sarı-kırmızılı sağlık kurulu nezaretinde Acıbadem Hastanesi'nde kontrol altına alınan Adriana'nın iyi durumda olduğu açıklandı.
Dün Galatasaray TV'ye çıkarak eşine 10 günlük istirahat verildiğini açıklayan Mondragon, Vestel maçından sonra üzerine, "Adri mejorate pronto" (Bir an önce sağlığına kavuş Adriana) yazdığı tişörtüyle eşine mesaj yollamıştı.
14-02-2007, 11:17
CABBARİ
Galatasaray kalesini gole kapattı
Turkcell Süper Lig’de lider Fenerbahçe'nin 4 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray, ikinci yarının başından itibaren kalesini gole kapadı.
Sezonun ikinci yarısına seyircisiz oynanan Ankaraspor maçıyla başlayan ve bu karşılaşmayı 2-0 kazanan Galatasaray, daha sonra Fortis Türkiye Kupası’nda Kayseri Erciyesspor ve ligede Kayserispor ile golsüz berabere kaldı.
Galatasaray, ligin güçlü ekiplerinden Vestel Manisaspor ile geçtiğimiz hafta sonunda oynadığı karşılaşmayı ise 4-0'lık net bir sonuçla kazanırken, ikinci yarıdaki gol orucunu da sürdürmüş oldu.
14-02-2007, 11:18
CABBARİ
G.Saray'lı futbolculara '4 puan' yasağı
Galatasaray'da lider Fenerbahçe ile aradaki puan farkının 4 olmasına karşın, futbolcuların farkı 4 olarak söylemeleri yasaklandı. Yönetim, herkesten farkın 1 olduğunu düşünmesini istedi.
Talihsiz bir sakatlık yaşayan golcü oyuncu Necati Ateş'in GS televizyonuna yaptığı 'Oynanmamış bir maçı kazanmış gibi göremem' açıklamasının ardından futbolcuları bu konuda uyaran idareciler, herkesten farkın 1 olduğunu düşünmelerini istedi.
Bu arada sarı-kırmızılılar'da Gaziantep deplasmanı öncesinde futbolculara bir günlük izin verilirken, sakat oyuncuların mesaisi devam etti. Kaptan Hakan Şükür, Cihan, Aydın, Mehmet Topal ve Necati tesislere gelerek çalışmalarını sürdürdüler. Antep maçı için çalışmalara bugün yapılacak antrenmanla devam edilecek.