Çok geçmiş olsun Fenerli arkadaşlar. Gelecek yıl hep beraber olsun, hayırlu olsun. Üzüldüm valla şu ingilizin takozlarını ellerinden kaçırdıklarını. Adamlar top oynamak yerine resmen takozluk yaptılar. Neyse gelecek yıla tüm hevesler.
Saygılar.
Printable View
Çok geçmiş olsun Fenerli arkadaşlar. Gelecek yıl hep beraber olsun, hayırlu olsun. Üzüldüm valla şu ingilizin takozlarını ellerinden kaçırdıklarını. Adamlar top oynamak yerine resmen takozluk yaptılar. Neyse gelecek yıla tüm hevesler.
Saygılar.
geçmiş olsun.
güzel oynadık ama istediğimizi ele getiremedik bizim buraya kadar gelememiz bile iyi
GEÇMİŞ OLSUN FENERBAHÇELİ KARDEŞLER KAYSERİ MAÇINA BENZEMİYOR DEĞİLMİ NE DİYELİM 2 .3 MAÇLA AVRUPA KRALI OLUNMUYORMUŞ NEYMİŞ DAHA ÇOK ZAMAN LAZIMMIŞ NEYSE GEŞMİŞ OLSUN:wave:
Bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe'yi kutluyorum göstermiş olduğu üstün gayret ve başarıları takdire şayandır.
bende bir galata saray lı olarak fenerbahçe nin yarı finale çıkmasını isterdim ama maesef olmadı çok yazık oldu
tebrikler demiyorum fenere. çünkü maçın ikinci yarısında chelsea hiçte iyi bir futbol oynamadı. Fenere gol pozisyonu yaratmadı değil fener kendi pozisyon yaratamadı. utanç verici bir maç oldu. istanbulda ilk yarıdaki chelsea olarak oynasaydı rakip ozaman derdimki tamam yenildik. ama karşımızda öle bi takım yoktu. alex ve m. aurelio deivid sahada hiç yoktu. gökhan iyiydi. uğur boral maça ilk 11de başlamalıydı. sadece kaleci volkana tebrikler diyorum. 3 - 4 tane net gol kurtardığı için. dun akşamki çelsi bizim ligimizdeki kume düşmeme mucadelesi veren takımlarımızın ortaya koyduğu futbol kadar oynayamadı... Yazık.. !!