S.A.Ben anlatacaktım ki MASİVA ve MAHLAS kardeşlerimiz ne güzel izah etmiş umarım ön yargılı değilsen tatmin olmuşsundur inşaallah.AEO.:45:
Printable View
benden evet
Ülkesini seven her vatandaş evet demeli bence. Sadece siyaset olsun diye olumlu yaklaşımlara hayır denmez. Benim fikrim doğruya doğru, eğriye eğri. Ne çabuk unutuldu 12 eylül. Haa pardon bizim ülkede dünü hiç kümse hatırlamaz,hep günlük yaşarız...
sadece faşist veya kominist ülkelerde parti kapatılamaz.367 meselesi ne çok takılmışsın.sen istiyorsunki hükümet olan her istediğini yapabilsin.yani bir parti 367 ile herkes mini etek giyecek erkeklerde etek giyecek diye anayasa değişikliği yapabilsin istiyorsun.sen akp yi yüce divandan kurtarmak istiyorsun.
bu anayasa değişiklikleri deniz fenerini soruşturmayı mı emrediyor-bu anayasa değişiklikleri tayyip ve akp tayfasının vatanı satmasını önliyecekmi-bu değişiklikler fethullah tayfasına ingilizlere kanadalılara peşkeş çekilen madenyataklrını altın madenlerini geri alacakmı.yoksa vatanı satanların daha kolay satmalarınımı sağlıyacak bunları yüce divandanmı kurtaracak.tayyibin yabancı bandıralı 22 gemisinin hesabının sorulması en son geçen ay yabancılara ve yandaşlar peşkeş çekilen 53 hidroelektrik santralını geri getirecekmi.kayseri akp ilçe başkanına(oto lastik bayii) peşkeş çekilen 274 maden rusatını geri alacakmı.bu yalancılar hırsızlar-emperyalist işbirlikçilerinin peşine düşüp destekliyenlere hala akp yağdanlığı yapanlara şunu söylüyorum:akp ye oy verenler suç artağıdır.yüce divandan kaçma operasyonuna hayır.
hayır diyen arkadaşlar boş konuşuyorsunuz hiç birşey bilmiyorsunuz bize chp ve kılıçtaroğlunun laflarıyla konuşmayın hangi maddeler nasıl değişecek bilmiyorsunuz evet eksik yanları var ama artı yönleride fazla anayasamızdaki temel hak ve özgürlükler çok genişleyecek bunu bilin onun içindir ki sağduyulu milletimiz EEEEEVVVVVVEEEEEETTTT demeli...!
Benim sorularımın hiç birine yanıt vermemişsiniz ama olsun.Alıntı:
Şimdi; bu güne kadar gelen hükümetleri, akp dahil, halk mı seçti?
Bu hükumetler bizim oylarımızla mı gelip, gidiyor?
Darbeleri ordu kendi iradesiyle mi yaptı?
Binlerce yıldır olmayan halkın iradesi, şimdi mi olacak? Bakın bu binlerce yıl kısmına vurgu yapıyorum. Ne demek istediğim anlaşılsın diye.
Ben Ege Ordu da askerliğimi 16 ay asteğmen olarak yaptım. Karagahın içinde süper camii var. Ben dahil 5 vakit namaz kılan bir çok asker ve rütbeli vardı.
En yakın arkadaşlarımdan biri şu an yarbay ve eşinin başı kapalı. Neden onları atmıyorlar?
Ordudan yaş kararıyla atılmış binbaşı gene çok yakın tanıdığım var. Karısının başı açık, cumadan cumaya belki namaz kılar. Söylediklerinizle alakası yok.
Neyse uzatmayacağım; bu anayasa akp nin önünde gördüğü tek engel Askeri saf dışı bırakmak için uydurulmuştur.
Vatandaşın lehine değişen 1 tek maddesi bile yoktur.
Amaçları apaçık bellidir. Başbakan zamanında açıkça söylemiştir; demokrasi bizim için araçtır, asıl amaç İslamdır, diye.
Ben başka bir şey demiyorum.....
Her sözün kişiye göre mutlaka haklılık payı vardır. Laf olsun diye bile söylenmiş olsada...Ya bu millet İslam değince neden öcü anlıyo bir türlü anlamadım.İslam olunca kurtulmuş oluyorsun daha iyi değilmi? Bakın kaş yapayım derken göz çıkarıyorsunuz. Elbette bu ül***i yönetmek kolay bir iş değil. Hele Dünya konjöktürüne ayak uydurarak ilerlemek hiç de kolay olmasa gerek. Olaya tek perspektiften bakıldığında herkes karşı taraf pozisyonunda olabilir. Kontrol edilebilir demokratik özgürlüklerden yana olmamız gerekmez mi? Sizce de......