Printable View
Alıntı: umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. evet bende şimdi yemege kalkacam afiyet olsun hocam...
hayırlı akşamlar arkadaşlar...
hayırlı akşamlar
ben buradayım:))
Bende buradayım...
Alıntı: xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bende buradayım... hoş geldin gözümüz yollarda kaldı...
Alıntı: kaptan-8 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hoş geldin gözümüz yollarda kaldı... Hoşbulduk iftar davetindeydim. Bendeki DİGİTURK kartıda götürüp maç izledik. Ortam güzeldi. Ondan geçiktim. :)
ben hep burdaydım
Alıntı: BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dondurmalı kadayıfıda yemişim gece gece.. Buzzzz gibi Karpuza daldım, çıkamıyorum bi türlü. bal gibi balllll :loco: :juggle: :photo: :third: :emptybath: :plane:
Alıntı: xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Hoşbulduk iftar davetindeydim. Bendeki DİGİTURK kartıda götürüp maç izledik. Ortam güzeldi. Ondan geçiktim. :) bu akşam 4'lediniz ya ***ifler yerinde....