serkan hocam bu yazılımla ilgili emprasarrioda bir gelişme yokmu sizin onunla kişisel temaslarınız vardı galiba
serkan hocam bu yazılımla ilgili emprasarrioda bir gelişme yokmu sizin onunla kişisel temaslarınız vardı galiba
Arkadaşım şu an için bir gelişme yok tps sistem değişikliği yapmakla meşgul tam olarak sistem yerine oturunca elbet üzerinde çalışılır yazılım gelirsede ilk burda verilir gözünüz supersatforumda olsun bizden ayrılmayınız.:45:
11400cım lere aciko birşeyler yapıyordu. Oda işi bıraktı herhalde ,yine umutsuzca bekliyoruz artık.
selam arkadaslar bende aciko 6225 yeni aldım wiew acık tps de gelip gidiyor private***** geldiği zaman günceleme diyor ve bekleyin diyor ..bu günceleme ile kanalı seyredebilirmiyim..
not: acikodan memnunum verdiğim para ile hiç yazılım gelmesede wiewim var
Bu yazılımlarda BİSS ler var.sirius uydusu var.ASTRA HOT X ***** kanalları var.Yani yazılımlar tps gitti diye rafa kaldıracak yazılımlar degil.
editttt....
arkadaşlar acaba yeni yazılımlar varmı yoksa benmi bulamıyorum yanlış görmüyorsam eger hala aciko 14/11/06 yazılımı var heralde bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum