tşk ler
Printable View
arkadaşlar cihazım GM-9400CI absat yazılımını yükleyemiyorum bilenler yardımcı olurlarsa memnun olurum
serkan kardeş daha önceki yazılımları yüklüyordum sorun yoktu talimatıda uyguluyorum malesef başaramadım ilgine teşekkürler
teşekkürler volkan gayretine hayranım, yardım edebileceğim birşeyler olursa yardımcı olmaya çalışabilirim.1 ay kadar izinli evdeyim.iyi akşamlar
volkan kardeş cihazım topfıeld cı pro GM dönüşümlü sistembilgisi-281 yükleyici versiyonu-A3.81 Cihaz versiyonu-V4.4.14 Uygulama versiyonu-S.JCI 3.58.83 son güncelleme-27ocak 2007 yükleme anında intializing failed yazısı çıkıyorsizleri meşgul ediyorum özür dilerim
cihaz kendiliğinden direk açılır Çünkü cihaz ile POc bağlantı kuramıyor. Birinci mesajdan 9400 CI yazılımını tekrar indirin . Yazılımı zipten çıkarın yazılmla verilen yükleme programını açmadan üzerinde mausunu sağ tuşu ile tıklayıp özellliklerden uyumluluğa girin ve ordaki uyumluluk modunu win98/winme yapın ve kapatın. Sonra cihazı fişten çöekin Rs 232 kablonuzu pc nize ve cihaza takın kablonuzun com girişine iyi bir şekilde oturduğunu iyice kontrol edin. Yükleme programını açın port ayarında pc nizde hangi Comu kullanıyorsanız onu seçin ve kapatın sonra buldan yazılımı bulup seçin ve yükleme butonuna basın ve cihazı fişe takın.
teşekkürler volkan kardeş sayende yüklemeyi becerdik