Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Maldonado’ya durmak yok
Sezon sona ermesine rağmen çalışmalarına devam eden Şilili yıldız, “Fenerbahçe’den ayrılmayı düşünmüyorum” dedi
F.BAHÇE’NİN sezon ortasında transfer ettiği, ancak sakatlığı nedeniyle fazla yararlanamadığı Maldonado çalışmalarına devam ediyor. Brezilya’nın Palmerias kulübünün tesislerinde Roberto Carlos’la birlikte çalışmalarını sürdüren Şilili orta saha oyuncusu, Brezilya gazetesi Globo’ya yaptığı açıklamada “Luxemburgo’dan izin alarak burada çalışıyorum” dedi. SARI-LACİVERTLİ kulüpte uyum sorununu atlattığını söyleyen tecrübeli orta saha oyuncusunun, “Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Yakın zamanda kesinlikle takım değiştirmeyi düşünmüyorum. Yeni sezonda herkes benim neler yapabileceğimi görecek” açıklamaları da haberde yer aldı.
25-05-2008, 16:15
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Manisa, Burak için beklemede
SARI-LACİVERTLİ takımın transfer listesinde bulunan Burak için Vestel Manisaspor’un yöneticileri Fenerli yöneticilerden görüşme tallebi bekliyor. Manisa’nın hocası Levent Eriş’in de golcü futbolcu karşılığında Fenerbahçe’den Can Arat, Kerim ve Olcan’ı istediği bildirildi. Trabzon Başkanı Sadri Şener de genç golcü için Manisalı yöneticilerle görüştüklerini belirtmişti.
25-05-2008, 16:16
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Benfica Flores’le anlaşmaya vardı
MEDYADA son günlerde Zico’nun peşinde olduğu iddia edilen Portekiz’in Benfica kulübü, teknik direktörlüğe İspanyol Sanchez Flores’i getirdi. Flores ile 2 yıllık sözleşme şyapıldı.
25-05-2008, 16:16
sarıkanarya_41
Bedavaya gitti parayla dönecek
FENERBAHÇE’nin şu anda OFTAŞ’ta oynayan eski kalecisi Recep Biler’e tekrar talip olduğu öğrenildi. Recep, sarı-lacivertli takımdan teklif aldığını doğrulayarak, “Ben profesyonel futbolcuyum. Kulübümle anlaşırlarsa gelirim” diye konuştu.
25-05-2008, 16:17
sarıkanarya_41
Maradona Alex’i çağırdı!
KOLOMBİYA’NIN efsane golcüsü Victor Aristizabal’ın jübilesi için organize edilen Maça Fenerbahçe’den Alex de Sousa da davet edildi. Brezilyalı ve Kolombiyalı futbolcular arasında oynanacak maça davet edilen isimleri Diego Armando Maradona açıkladı. Attığı 348 golle Kolombiya Milli Takımı’nın en golcü ismi olan Arigol lakabının alan Aristizabal’ın Alex’in en yakın arkadaylarından olduğu belirtildi. n Öznur KAYMAK
03-06-2008, 12:50
sarıkanarya_41
03.06.2008
'Arkası gelecek' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
'Bir yabancı santrfor kesin alacağız. Listemizde ayrıca yurtdışında oynayan bir Türk golcü de var' 'Nihat Kahveci'yi tabii almak isterim. Kanoute için ise şu ana kadar ciddi bir çalışmamız olmadı' 'Taraftarımız yıldız transferler yapıyoruz diye değil, kulübünü sevdiği için kombineye akın ediyor'
3.6.2008
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, FBTV’de dün yaklaşık 2,5 saat açıklamalarda bulundu. Kulübün mali yapısından amatör branşlardaki başarılara, futbol takımından transferlere kadar her konuda sorulan soruları içtenlikle yanıtlayan Yıldırım, özellikle alınacak futbolcuların isimlerini vermekten kaçındı. İşte Başkan’ın açıklamaları.
“Fenerbahçe’nin taahhüt ettiği gelirler var. Bunlar 40 trilyon civarında. Bizim bütçemiz 300 trilyon. Biz gelirlerimizi gösterdik. Sözlerim bugünkü piyasa değerleriyle orantılı. Şu anda Sportif AŞ’nin değeri 1 milyar 100 milyon dolar. 2004’te 400 milyon dolardı.”
“Büyümeyi taraftar potansiyeline bağlıyorum. Fenerbahçe’nin gerçek sahibi taraftarsa, onlar da bu kulübe üye olmalı. Bu üye karşılığı maddi katkı da girecek. 10 milyarı herkes veremeyebilir. Ama biz Fenerbahçe’yi büyütmek istiyorsak ilk hedef 1 milyon üyeye ulaşmak.”
“Üye 1 milyona ulaştığında seçim problemi çıkabilir. Para toplamada sorun çıkabilir. Bunları genel kurulda alacağımız kararlarla düzenleyeceğiz. O parayı da alıp işletebilirsiniz. Herşey transfer değildir. Olup olmaması genel kurul kararıdır. Başka şekilde bu kulübü büyütmek zor.” Terim’le temasımız olmadı
Stat geliri 50 milyon dolar, maksimum 70’e çıkar. Üzerine çok bir şey koyamayız. Bu sene 250 milyon doları yakaladık. Seneye 300’e giderim, ama daha fazlasına gidemem. Milyar dolarlara ulaşmamız lazım. Böyle bir atak yapmalıyız. Gerçek Fenerbahçeliler buna saygılı olmalı. Ben Fenerbahçe’yi dünyanın en iyi kulübü olarak görmek istiyorum.”
“Fatih Terim ile temasımız olmadı. Öyle bir düşüncemiz yok. Zico ile görüşmeler devam ediyor. Avukatı burada. Ben şampiyonluğu kaybetmeyi kabullenemiyorum. Bizim yürüye yürüye şampiyon olmamız lazım. Seneye bu hataya düşmeyeceğiz. Anlaşabiliriz de, anlaşamayabiliriz de. Fenerbahçe’de büyümek için gerekeni yaparız. B planımız da hazır.”
“Emre’yi 3 yıl önce Inter’de oynarken transfer etmek istiyorduk. Facchetti ile görüşmüştüm. Futbol kaliteli oyuncularla oynanır. Aksi durumda başarılar tesadüfidir. Dünya kulübü olmak için kaliteli oyuncularınızın olması gerekmektedir. Yabancı oyuncuyu istemememin nedeni tamamen kaliteden ibarettir. Yabancı serbest olsun.” Aurelio’yu alabilen alsın!
“Şu ana kadar hep dünya çapında isimleri getirdim takıma. Böyle bir durumda kaliteli yerli oyuncuları da kulübe kazandırmamız lazım. Emre’nin kulübüyle ön anlaşma yatık. 4 yıllık. 4.5 milyon Euro. Yüzde 5 yetiştirme bedeli var. Bununla ilgili arkadaşlar çalışmaları yapıyorlar. Önümüzdeki haftadan itibaren oyuncunun menaceriyle gerekli çalışmayı yaparız. Temmuz başında da kampa katılır.”
“Semih ile anlaştık. 2 yıl daha burada. Anlaşması kasada duruyor. Galatasaray Aurelio ile konuşabilir tabii. Alabileceklerse eğer, gelsinler alsınlar. Benim takımımı yükseltecek her takımdan, herkesi alırım. Marco ile yapılan mukaveleye göre uzatma hakkımız var. Federasyon bunu iki tarafa bildirdi. Biz oyuncunun da gönlü olsun isteriz. Onu da çözeceğiz.”
“Maldonado çok iyi futbolcu. Ama burada oynamayamadı. İki sene önce de alacaktık, olmadı. Alex ile birlikte Cruzerio’yu şampiyon yaptılar. Maldonado 1 yıl daha burada. Sözleşmesi devam ediyor.”
“3 tane santrforla görüşuyoruz. Bunlardan 2 tanesinin ismi basında hiç çıkmadı. Muhakkak yabancı bir santrfor alacağız. Bir de yerli var. O da santrfor. Türk çocuğu, ama yurt dışında oynuyor. Nihat Kahveci’yi tabii almak isterim.”
“Ben Kezman’ın kalmasını istiyorum. Çünkü iyi oyuncu ama adapte olamadı. Zenit ile Tekke-Kezman takası yapmam. Ben takasta oyuncu kullanmam. Ben onu yapsam Şubat’ta yapardım. Bizim oyuncumuz değerlidir. Eğer ki Zenit futbolcu+para verirse o zaman düşünürüm.”
“Biz, geçen yıldan daha kuvvetli bir takım yapacağız. Türkiye’de yürüye yürüye, hatta yedekleriyle şampiyon olacak, Avrupa’da da büyük başarıyla mücadele edecek bir ekip.” Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu taraftara küfür yakışmıyor
“2012’de yabancı kıstasının aşağıya inmesi, bize hazırlık yapmamız gerektiğini gösterdi. 17-16-18 yaşlarında yabancı futbolcuları getireceğim. Burada büyütüp onları satacağım. Ama bunun için elimde yerli kaliteli futbolcum olması lazım. Yoksa onu oynatmam gerekecek. Kaliteli Türk çocuklarını alıp yanlarına da yabancı koymak istiyorum. Sistem bundan sonra böyle olacak.”
“Bu sezon kaçan şampiyonluğa, Denizli’dekinden fazla üzüldüm. Türkiye’deki maçlara iyi konsantre olamadık. Türkiye’de şampiyon olamamak benim için başarısızlıktır. Başarısızsanız, bir eksiklik vardır. Ve biz o eksikliği biliyoruz, düzelteceğiz.”
“Fenerbahçe taraftarı transfer için kombine almıyor, bu iyi bilinmeli. Taraftarımız kulübünü sevdiği için kombinelere akın ediyor. Kendilerine desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Bu kulüp, kendini Fenerbahçe gören herkesindir. Ancak şu var, bizim taraftarımıza küfür yakışmıyor.”
Basın Eto’o’yu alıp bize hediye etsin!
Kanoute ile ilgili ciddi bir çalışma yapmadık. Biz o üç isimden birini alamazsak ona yönebiliriz. Eto’o hakkında da haberler çıktı. Eto’o 40 milyon Euro. Basın alıp bize hediye ederse memnuniyetle kabul ederiz.”
03-06-2008, 12:50
sarıkanarya_41
Fanatik'e demişti Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Başkan Aziz Yıldırım, yazarımız Hasan Ali Atasoy'a bir gün önce çok önemli açıklamalarda bulunmuştu. Başkan, Fanatik'e açıkladıklarını dün FBTV'de de teyit etti.
3.6.2008
Sayın Yıldırım’ın, dünkü gazetemizde yer alan şok sözlerinden bazıları şunlardı:
Teknik direktör Zico’nun kalıp kalmayacağı belli değil. Çünkü maddi ve manevi açıdan uzlaşılması gereken detaylar var.
Semih Şentürk 2 yıllık imzayı çok önceden attı. Aurelio’da da bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Kendisi ile konuşacağız.
Emre Belözoğlu, 4 yıl boyunca Fenerbahçe’ye çok yararlı olacak. İhtiyacımız olan çok iyi bir transfer gerçekleştirdik.
Temmuz başına kadar çok iyi bir yabancı santrfor alacağız. Üstelik bu, kimsenin beklemediği bir futbolcu da olabilir.
Fenerbahçe taraftarı artık bazı şeyleri aşmıştır. Başarıya endeksli değil. Ve her zaman kulübünün yanında durmaktadır.
Geçen yıl Ağustos’ta ulaştığımız kombine sayısını şimdiden bulduk. Bunun nedeni şu; bizimkiler müşteri değil, taraftar.
03-06-2008, 12:51
sarıkanarya_41
Hedeftekiler Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Emre Belözoğlu'nu bitiren Fenerbahçe, yıldız bir yabancı santrforun yanında Koray, Orhan Şam ve Özer Hurmacı gibi genç yeteneklerin de peşinde.
3.6.2008
Nihat Kahveci aşkı
Son yıllarda ekonomik yönden önemli yol kat eden, taraftarının verdiği inanılmaz destekle büyük hedefler belirleyen Sarı-Lacivertliler, bu sezon da transfer bombalarını patlatmaya başladı. Yıllarca Galatasaray forması giyen, ardından Avrupa’nın önemli takımlarında oynayan Emre Belözoğlu’nu 4 yıllığına renklerine katan Sarı-Lacivertliler’in yeni bombaları da yolda. Yıldız bir yabancı santrfor almasına kesin gözüyle bakılan Kanarya, ayrıca Nihat Kahveci’yi de gözüne kestirdi. 2011’e kadar bağlı
Ancak milli futbolcunun Villarreal ile 2011’e kadar sözleşmesinin sürmesi ve kulübünün direkt katılacağı Şampiyonlar Ligi’nde başarıyı hedeflemesi nedeniyle transfere soğuk bakması, şimdilik bu olasılığı zayıflatıyor. Ancak temasların süreceği de belirtiliyor. Sarı-Lacivertliler, bir yandan önümüzdeki sezon hem ligde, hem de Avrupa’da başarıyı yakalayacak kaliteli isimlerden oluşan bir kadro oluşturmaya çabalarken, diğer yandan geleceği düşünerek yerli yetenekli gençlere de yöneliyor. Futbolcular razı ama...
Bu anlayıştan yola çıkılarak uzun zamandır yapılan araştırmalar ve yönetime sunulan raporlar doğrultusunda üç isim ön plana çıkıyor. Ankaraspor’un hücuma dönük orta sahadaki ismi Özer Hurmacı, Kayserispor’un orta sahasında görev yapan Koray ve Gençlerbirliği Oftaş’ın savunmadaki ismi Orhan Şam, ilk etapta alınmak istenen futbolcular. Üç futbolcuyla da anlaşma sağlandı. Transferlerin gerçekleşmesinin önündeki tek engel, kulüplerinin yüksek bonservis bedeli talep etmesi. Yusuf DURSUN
03-06-2008, 12:51
sarıkanarya_41
Carlos Emre'yi övdü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Roberto Carlos, milli maçlarda izlediği Emre Belözoğlu'nun çok yararlı olacağını söyledi.
3.6.2008
Ülkesi Brezilya’da tedavisini sürdüren Roberto Carlos, milli maçlarda izlediği Emre Belözoğlu’nun çok yararlı olacağını söyledi. Emre’nin kaliteli bir futbolcu olduğunun altını çizen ünlü yıldız, “Yeni arkadaşların katılımı ve taraftarımızın her zamanki desteği ile önümüzdeki sezon, bu yıl kaçırdığımız şampiyonluğu telafi edeceğiz” diye konuştu.
03-06-2008, 12:52
sarıkanarya_41
Aurelio zorla tutulmayacak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe’nin, opsiyon hakkını kullandığını belirterek 1 yıl sözleşmesini uzattığı Aurelio’nun talipleri artıyor. Son olarak Panathinaikos Kulübü’nün de milli oyuncuyu renklerine katmak istediği belirtildi. Sarı-Lacivertliler, Euro 2008 sonrasında Aurelio’yu kalması yönünde ikna etmeye çalışacağı, aksi durumda opsiyondan vazgeçeceği ileri sürüldü.