Printable View
Gunduzler cuvalamı gırdı arkadaslar. Sızın gunduz ısınız gucunuz yokmu? Yatın hadiiii. Iyı geceler.
Alıntı: Ebra65 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Gunduzler cuvalamı gırdı arkadaslar. Sızın gunduz ısınız gucunuz yokmu? Yatın hadiiii. Iyı geceler. biz nöbetteyiz ebra65 arkadaşım gündüzleri'de geceleri'de forumdayız...
Alıntı: kaptan-8 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu akşam 4'lediniz ya ***ifler yerinde.... Yerinde olmaz mı yaaa... :D Bitave video buldum paylaşatım dedim :D [JW]http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-ash2/48563/657/419117437108_17223.mp4[/JW]
Alıntı: BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Buzzzz gibi Karpuza daldım, çıkamıyorum bi türlü. bal gibi balllll :loco: :juggle: :photo: :third: :emptybath: :plane: hocam her gece tatlı karpuz afiyet olsun'da kilo yapmasın kilo...
Alıntı: BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Buzzzz gibi Karpuza daldım, çıkamıyorum bi türlü. bal gibi balllll :loco: :juggle: :photo: :third: :emptybath: :plane: Bende şuan dondurmalı pasta yiyom :D :rule1: :wave:
Alıntı: xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yerinde olmaz mı yaaa... :D Bitave video buldum paylaşatım dedim :D [JW]http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-ash2/48563/657/419117437108_17223.mp4[/JW] tebrik ederim...
Alıntı: kaptan-8 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tebrik ederim... Beğemdinizmi video'yu...
Alıntı: xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Beğemdinizmi video'yu... eline sağlık...
Alıntı: kaptan-8 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. eline sağlık... Az sonra artiz amcanın komik bi videosunuda ekleyecem...
Alıntı: xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Hoşbulduk iftar davetindeydim. Bendeki DİGİTURK kartıda götürüp maç izledik. Ortam güzeldi. Ondan geçiktim. :) sen bugün yine sokağamı çıktın her şey normalmiydi...