Bu sezon Fenerbahçe forması ile gösterdiği performans eleştiri konusu olan Alex de Souza'ya, ülkesi Brezilya'dan destek geldi. Palmeiras'ın başarılı oyuncusu Kleber, "Alex benim idolum. Onun attığı adımları dikkatle takip ediyorum" şeklinde konuştu.
23-02-2009, 23:31
sarıkanarya_41
Bir Soru Bir Cevap
Yönetim çelişkili açıklamalar yapıyor. Sizce Aragones seneye de F.Bahçe'de kalacak mı? İspanyol hocanın aslında çoktan gitmesi lazımdı. Onu tutan hayatının en iyi sözleşmesi ve F.Bahçe yönetiminin yaptığı hatayı resmileştirmekten kaçınması. Zaten geçen hafta yönetimin genç kanadı futbolculara el koydu. Aragones de bunları biliyor. Şu anda sadece prosedürler yerine getiriliyor. Alex ve Roberto Carlos ile sözleşme uzatılarak Aragones'e zaten önümüzdeki yıl çalışılmayacağının mesajı verildi. Aragones şampiyon da yapsa, kupayı da alsa sezon sonunda yolcu. GÜRCAN BİLGİÇ
23-02-2009, 23:31
sarıkanarya_41
'Fenercell' için ilk adım
F.Bahçe, Avea ile birlikte hayata geçirmeyi düşündüğü 'Fenercell Projesi' için ilk startı veriyor. Bugün tarafların gerçekleştirileceği toplantıda, telekominikasyon alanında yapılacak işbirliği kamuoyuna duyurulacak.
24-02-2009, 19:37
sarıkanarya_41
Güiza kadro dışı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İspanyol spor gazetesi Marca, son dönemlerde eski sevgilisi ve eski karısıyla yaşanan tartışmalardan dolayı sıkça paparazzi basınının gündeminde kalan Daniel Güiza'nın, 28 Martta oynanacak İspanya-Türkiye maçının kadrosuna alınmayacağını ileri sürdü.
"Milli futbolcu, davranışlarının faturasını ödüyor" diye yazan Marca, "İspanya Milli Takımı'nın paparazzi programlarının bir konusu haline dönüşmesi federasyonda huzursuzluk yarattı" yorumunda bulundu. İspanya ile İngiltere'nin Sevilla'da oynadıkları hazırlık maçı öncesinde Güiza'nın, eski karısı Rocio'yu ve oğlunu otel odasına alması ve paparazzi basınının otel önünde beklemesinin ne teknik direktör Vicente Del Bosque ne de federasyon yöneticilerinin hoşuna gittiği belirtildi. İspanyol gazetesi, Del Bosque'nin Türkiye maçında Güiza'yı kadroya çağırmama kararını "hemen hemen aldığını" iddia ederken, Güiza'nın yerine Negredo, Joseba, Llorente veya Raul'un kadroya alınabileceği savunuldu.
İspanyol özel televizyonu Antena 3'te geçtiğimiz cuma günü yayınlanan bir paparazzi programına katılan Güiza'nın eski karısı Rocio, İspanya-İngiltere maçından önce, 10 Şubatta, İspanya'nın kamp yaptığı otele gittiğini ve Güiza'nın kendisi için kiraladığı suitte geceyi geçirip, burada futbolcu ile birlikte olduğunu söylemişti. Fenerbahçeli futbolcunun eski karısı Rocio Aranda ve eski sevgilisi Nuria Bermudez, televizyondaki programda Güiza'yı sert dille eleştirip, birlikte oldukları dönemlerde İspanyol futbolcunun sadık olmayıp, başka kadınlarla aldattığını söylemişlerdi.
24-02-2009, 19:38
sarıkanarya_41
Yıldırım derhal istifa etmeli"
Fenerbahçe Kulübü'nün mayıs ayında yapılacak olağan gelen kurulunda başkan adayı olduğunu açıklayan kongre ve divan kurulu üyesi Kemal Açıkgöz, başkan Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi gerektiğini savunarak, seçime kadar asbaşkan Ali Koç'un geçici başkanlık yapması önerisinde bulundu.
Açıkgöz, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin acil taze kana ihtiyacı olduğunu belirterek, ''Fenerbaçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım derhal istifa etmelidir ve seçime kadar Ali Koç geçici başkan olmalıdır. Fenerbahçe'nin acele taze kana ihtiyacı vardır. Başkan Aziz Yıldırım, şu anda Fenerbahçe'ye zarar vermektedir. Mayıs ayında yapılacak seçimde yönetim kurulunda futbolu bilen iyi bir kadro işbaşına gelmelidir'' diye konuştu.
Gerekirse, başkan adaylığını geri çekebileceğini ifade eden Açıkgöz, ''Ancak projelerim var ve bu nedenle yönetimde de bulunmak isterim. Aziz Yıldırım transferlerde çok yanlışlar yaptı ve büyük bir mali yükü kulübe getirdi. Bu nedenle bir an önce istifa etmesi Fenerbahçe için çok faydalı olacaktır'' şeklinde konuştu.
AA
24-02-2009, 19:38
sarıkanarya_41
Kanoute geliyor
Daniel Güiza'yı gözden çıkaran sarı-lacivertlililer, Sevilla'nın dünya çapındaki süper golcüsü için yeniden düğmeye bastı. İlk girişimler sevindirici.
Güle güle Okçu Sezonu büyük bir hayal kırıklığı ile geçiren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Yönetim, yeni sezonun takımını oluşturmak için şimdiden düğmeye bastı. Birçok ismi gözden çıkartan sarı-lacivertliler, süper bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Gönderilecekler listesinin başındaki ilk isim Daniel Güiza. Yönetim, gelecek sezon İspanyol futbolcuyla kesin olarak devam etmek istemiyor. Bu oyuncunun yerine en güçlü aday ise eski göz ağrısı Frederic Kanoute.
Bu kez daha sıcak İspanya kaynaklı haberlere göre Fenerbahçe, Fransa doğumlu Malili müslüman golcü için ilk girişimi gerçekleştirdi. Geçen sezon yüksek maliyeti nedeniyle son anda elden kaçan Kanoute'yle temas kurulup yıllık 4 milyon euro teklif edildiği, artık müslüman bir ülkede oynamak isteyen siyahi yıldızın buna sıcak baktığı belirtildi. Güiza'yı satarak kaynak yaratmak isteyen yönetimin, Sevilla'yı ise 7-8 milyon euro'ya iknaya çalışacağı öğrenildi.
24-02-2009, 19:39
sarıkanarya_41
Hakkını vermiş!
"Formamın hakkını veriyorum. 4 yıl sonra 5 senelik daha imza atarım".
Yoluna girecek
F.Bahçe'nin İspanyol futbolcusu Güiza, Cervantes Enstitüsü'nün "Spor Buluşmaları" konulu söyleşisine katıldı ve ilginç açıklamalar yaptı. İspanyol forvet, F.Bahçe formasının hakkını verdiğini ve çok çalıştığını dile getirip, "4 yılımı bitirdikten sonra umarım her şey yolunda girer ve ben 5 senelik daha imza atarım" ifadesini kullandı.
Tek fark para
İspanya ile Türkiye arasında pek fark olmadığını dile getiren Güiza, "İki ülke arasındaki tek fark para" yorumunu yaptı. Okçu, "Türkiye'de en yüksek parayı kazanıyor olmak üzerinde baskı oluşturuyor mu?" şeklindeki soruya ise "Bu benim için problem değil. Kendimi şanslı görmüyorum ve bu yüzden daha fazla çalışıyorum" yanıtını verdi.
24-02-2009, 19:40
sarıkanarya_41
Güiza 3 milyon etmez
Okçu'nun fos olduğunu söyleyen eski yönetici Hakan Bilal Kutlualp, Fener'e Van Basten tipi hocalar gelmesi gerektiğini söyledi.
Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutluap, maraton.com.tr'ye yaptığı açıklamada, takımdaki kötü gidişe değindi. "Yara varsa kesip atmak lazım" diyen Kutlualp, "Güiza'ya verilen paranın çok olduğunu, bu futbolcunun 3 milyon euro'ya bile satılamayacağını iddia etti.
Carlos'un transferinin de yanlış olduğunu savunan Kutlualp, "Kulüpte büyük bir savurganlık var. Fenerbahçe bütçesinin hazmedemeyeceği harcamalar var. Aragones ise Fenerbahçe'nin aradığı hoca değil. Takımın başına Van Basten gibi çalıştırıcılar getirilmeli" açıklamasını yaptı.
24-02-2009, 19:40
sarıkanarya_41
'Suçlu bizleriz'
Carlos, kötü gidişi sadece Aragones'e fatura etmenin yanlış olacağını belirterek, "Sonuçta sahada mücadele veren bizleriz" diye konuştu. Ligde her takımın puan kaybettiğini sözlerine ekleyen sambacı, "Mücadeleye devam" dedi.
24-02-2009, 19:41
sarıkanarya_41
Dede'nin gölgesi!
Teknik kadroya dahil edilmesi düşünülen Özen, olası Aragones operasyonunda sezonun sonuna kadar takımın başında olacak.
Yetkilerine tırpan
Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Aragones'in yetkilerini tırpanlamak ve denetim altına almak için 'Önder Özen' formülü geliştirmeye hazırlanıyor. Kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre, halen futbolcu izleme ve rakip takımları analiz etmekle görevli olan antrenör Önder Özen'in, Aragones'in yardımcı kadrosuna dahil edilmesi planlanıyor.
Tavsiyelerini dinle
Yönetimin Aragones'ten, Özen'in teknik bilgisinden yararlanmasını isteyeceği ve "Tavsiyeleri takım için değerli olabilir" diyeceği belirtiliyor. Futbolcularla köprü kurulması görevinin de verilmesi düşünülen Özen'in, muhtemel bir Aragones operasyonunda geçici olarak takımın başına geçmesi de gelecekle ilgili planlar arasında yer alıyor. Emre BOL
24-02-2009, 19:41
sarıkanarya_41
Bu lig her şeye açık
Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, şampiyonluk ümitlerini yitirmediklerini söyledi. Ligde her an her şeyin olabileceğini belirten Mosturoğlu, "Umutsuzluğa kapılmıyoruz. Kimin kimi yeneceği belli değil. Sivas'ı devirirsek tüm dengeler değişebilir" şeklinde konuştu.
24-02-2009, 19:42
sarıkanarya_41
Mendiondo'nun evi soyuldu
F.Bahçe'nin yardımcı antrenörü Cesar Mendiondo'nun İstanbul'daki evi soyuldu. Hırsızların, Mendiondo'nun evinden yüksek miktarda para, 2 adet bilgisayar ve İspanya Futbol Federasyonu'nun kendisine hediye ettiği saati çaldı.
sarıkanarya_41
Beni yaralamaz
Kaptan Alex, hakkındaki ağır eleştirilerin kendisini yaralamadığını ancak Fenerbahçe'ye zarar verdiğini söyledi. Kaptan, "Benim adımın geçtiği köşe yazılarının daha çok okunduğunu duyuyorum. Onların adına sevindirici! Eleştiriye açığız ama mantıklı olmak lazım. Başarısızlığın sorumluluğu eşit paylaşılmalıdır. Ben kendi payıma düşeni zaten alıyorum" diye konuştu.
sarıkanarya_41
Fark atacağız
Fenerbahçe savunmasının sağ kanattaki başarılı ismi Gökhan Gönül, Sivas ile sahalarında oynayacakları lig maçını kazanacaklarını belirtti. Genç futbolcu, "Büyük maçları daha iyi oynuyoruz. Rakibimizin gücü belli ancak galip gelen taraf biz olacağız" ifadesini kullandı.
24-02-2009, 19:43
sarıkanarya_41
Baskılı oynamıyoruz
G.Birliği maçında sergilediği kötü futbolla morali bozulan Semih, yenilgiyi rakip üzerinde yeterince baskı kuramamaya bağladı. Milli futbolcu, "Böyle olunca benim de etkim azalıyor" dedi.
24-02-2009, 19:43
sarıkanarya_41
İki güzel haber
Fenerbahçe'de sakat oyunculardan iyi haberler geliyor. Edu ve Selçuk Şahin'in iyi durumda olduğu, Sivasspor maçına yetişebilecekleri kaydedildi. İki futbolcu da kondisyon ve idman açıklarını kapatmaya çalışıyor. Edu, kendini iyi hissettiğini belirtirken, sarı-lacivertlilerin bir diğer sakatı Daniel Güiza'nın ise durumunun hâlâ belirsizliğini koruduğu ifade edildi.
24-02-2009, 19:44
sarıkanarya_41
Stat muhteşem
Ambians olarak Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Avrupa'nın 1 numarası olduğunu kaydeden Daniel Güiza, taraftara da övgüler yağdırdı. Golcü futbolcu, "Fenerbahçe'nin taraftarı gibi taraftar olduğuna inanmıyorum. Şükrü Saracoğlu'nun atmosferi inanılmaz" açıklamasını yaptı.
sarıkanarya_41
Türkiye'ye övgü
Avrupa Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'nı yakından takip ettiğini de kaydeden İspanyol yıldız, "Bütün maçlarını izledim. Çok iyi performans ortaya koydular. Dünya Kupası yolunda oynayacağımız maçlarda bizi en çok zorlayacak takım Türkiye'dir" görüşünü belirtti.
sarıkanarya_41
Kapsama alanında
Avea ile mobil telekominikasyon işbirliğine giden Fenerbahçe kulübü, Fenercell'i taraftarlarının kullanımına sundu. İşbirliği anlaşmasına imza atan İletişim A.Ş'den sorumlu asbaşkan Ali Koç, "Hedefimiz 1 milyon abone ve yıllık 20 milyon TL gelir" dedi.
sarıkanarya_41
Biletler satışta
Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında, Sivasspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı: Telsim ve Migros Kale Arkası Tribünü: 44 TL, Fenerium Üst H-IE Blok: 88 ve 132 TL, Fenerium Alt G-B-F-C-E Blok: 143, 195 ve 215 TL
sarıkanarya_41
Fenerbahçe günlüğü
Mesai başlıyor Cumartesi günü ligde Sivasspor ile evinde karşılaşacak olan Fenerbahçe'de dün mesai yoktu. Teknik direktör Aragones'in izniyle 1 gün dinlenen sarılacivertliler, çalışmalara bu sabah saat 11.00'de Samandıra Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.
Dayanışma zamanı Akhisar Fenerbahçeliler Derneği, "Birlik-Beraberlik ve Dayanışma" gecesinde bir araya geldi. Gecede Fenerli tüm oyuncuların imzaladığı Roberto Carlos'un 3 numaralı forması açık artırma ile satışa çıkartıldı. Formayı Dr. Kadir Arat satın aldı.
Poroy'un acı günü Aynı zamanda Danıştay 11. Dairesi Üyesi olan Fenerbahçe Kongre Üyesi Vali Hüseyin Poroy'un annesi Nihal Poroy yaşamını yitirdi. Samsun'a götürülen merhumenin cenazesi Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek.
Hatasız kul olmaz! G.Birliği maçında oyundan alınınca sinirlenip eldivenlerini yere atan Uğur, olayın büyütülmesine çok üzüldüğünü söyledi. Milli futbolcu, "Sonuçta biz de bir insanız ve zaman zaman hatalar yapabiliriz. Öküz altında buzağı aramamak lazım" dedi.
Bayanlar mağlup Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nin lideri Fenerbahçe, dün deplasmanda Samsun Basketbol ile oynadığı karşılaşmayı 70-65 kaybetti. 1. periyodu 12-12 sona eren maçın devresini 33-32 önde kapayan sarılacivertliler, sürpriz bir yenilgi aldı.
24-02-2009, 19:45
sarıkanarya_41
Göster sevgini
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Sevgi eylem gerektirir" diyerek Fenercell Projesi'ne taraftarların katkı yapmasıni istedi. Fenercell'le konuşanların kazanacağını belirten Yıldırım, "Tabii kulüpde kazanacak. Yeni projeler de gündeme gelecek" dedi. Yıldırım, tanıtım toplantısı öncesi kendisine getirilen sözleşmeyi imzalayarak özel hattını Fenercell'e taşıdı.
25-02-2009, 20:39
sarıkanarya_41
Şok! Alex Aragones'e savaş açtı
Fenerbahçe'nin kaptanı FBTV'de teknik direktör Luis Aragones'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. İspanyol hocayı açıkça hedef alan Alex, "Bir oyuncudan sahip olmadığı bir şeyi isteyemezsiniz. Ondan yetenekleri dahilinde istifade etmek zorundasınız" dedi. Aragones'in bu sözlerden sonra Alex'i kadro dışı bırakabileceği yorumları yapılıyor.
Bizi yakıyor
"Bir oyuncudan sahip olmadığı bir şeyi asla isteyemezsiniz Ondan yetenekleri dahilinde istifade etmek zorundasınız".
KIYAMET KOPACAK
Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, FBTV'de yayınlanan 'Kaptan Köşkü' programında isim vermeden Luis Aragones'i yerden yere vurdu. İspanyol hocayla küs olduğu öğrenilen Brezilyalı futbolcu, Aragones'in yanlışlar yaptığını ima ederken, bir anlamda kötü gidişin de adresi olarak gösterdi. İşte Alex'in kıyamet koparacak flaş açıklamaları:
FAZLASINI İSTEME! "Oyuncununbir bağımsızlığı vardır. Elinizde değişik karakterlerde oyuncu varsa, bu farkı sahaya yansıtmalısınız. Futbolcular, kendi tarzından uzaklaşmazsa verim alırsınız. Bir oyuncudan, sahip olmadığı bir şeyi isteyemezsiniz. Güç gösterecek bir oyuncudan teknik bir gösteri bekleyemezsiniz. Ondan sahip oldukları yetenekler dahilinde istifade etmelisiniz."
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Dersimiz Sivas
Maç kasetlerini ezberleyen İspanyol hoca, oyuncularını motive etmeye çalışıyor: Kredimiz bitti, telafi şansı yok.
Sivasspor ile ligde ve kupada oynanacak peş peşe iki maç F.Bahçe'deki kaderini belerleyecek olan teknik direktör Aragones, gece gündüz rakibin maç kasetlerini izliyor. Edindiği bilgileri ve gözlemlerini dünkü idmanda oyuncularıyla paylaşan İspanyol hoca, geliştirdiği taktik stratejileri uygulamalı olarak gösterdi. Sivas'ın maç kasetlerini izleten Aragones, tüm futbolcularının ilk 11'de sahaya çıkacak gibi hazır olmalarını istedi ve uyarılar yaptı.
KONTRAYA DA DİKKAT
"Karşımızda çok dirençli ve iş bitirici bir rakip var. Sezonun en zor maçlarından birini oynayacağız. Uzun mesafe koşucuları gibi durmadan koşmalıyız" diyen Aragones kredilerinin tamamen bittiğini, telafi şansının olmadığını da belirtti. Defans oyuncularını dikkatli olmaları konusunda uyaran İspanyol hoca, orta sahadaki futbolculardan da onlara yardım etmelerini istedi. Sivas'ın kontraya iyi çıktığını belirten Dede, "Buna izin vermemeliyiz" dedi. Emre BOL
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Kendini vuruyor
Marca, İspanya Teknik Direktörü Del Bosque'nin Daniel Güiza'yı Türkiye maçının kadrosuna almayacağını yazdı.
Güiza'nın çapkınlıkları bu kez başına büyük dert açtı! Bir süre önce bir dergiye çıplak pozlar veren Okçu'nun eski karısı Rocio Aranda'nın, "İngiltere maçından önce milli takım kampında Güiza ile sabaha kadar seviştik" açıklaması, İspanya Milli Takımı'nı karıştırdı. Marca gazetesi, Güiza'nın, milli takımdan kovulacağını ileri sürdü. Patlayan skandalın, federasyon yetkililerini ve İspanya Milli Takımı'nın hocası Del Bosque'yi çılgına çevirdiği ifade edildi. Güiza'nın yerine Raul, Negredo, Joseba veya Llorente'nin kadroya alınacağı belirtildi.
25-02-2009, 20:40
sarıkanarya_41
Görüşmeler ertelendi
Sarı-lacivertli yönetim, sezon sonu sözleşmeleri sona eren futbolcularla görüşmeleri erteledi. Başkan Aziz Yıldırım, takım kaos ortamından çıkana kadar bu konuda çalışma yapmama kararı aldı. Deivid'le anlaşan yönetim, henüz ikna edilemeyen Lugano, Volkan ve Selçuk'la bu hafta içi yeniden masaya oturacaktı.
sarıkanarya_41
Koç başkan olmalı
Mayısta yapılacak kongrede başkan adayı olacağını açıklayan Kemal Açıkgöz, "Aziz Yıldırım derhal istifa etmeli ve seçime kadar bu görevi Ali Koç yapmalıdır" dedi. Yıldırım'ın F.Bahçe'ye zarar verdiğini de belirten Açıkgöz, gerekirse adaylıktan çekileceğini belirterek, "Yeter ki iş bilenler göreve gelsin" diye konuştu.
sarıkanarya_41
Hepiniz göreceksiniz
Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, sezon sonunda yapmayı düşündükleri radikal değişiklikleri zamanı gelince herkesin göreceğini vurguladı. Tüm gayretlerinin elbirliği ile kulübü daha ileriye taşımak olduğunu ifade eden sarı-lacivertli yönetici, "Yara neredeyse neşteri oraya vuracağız" açıklamasını yaptı.
sarıkanarya_41
Hedef saptırıyorlar
F.Bahçe ve Futbol Federasyonu eski yöneticisi Tahir Kıran, "Kötü gidişe rağmen camianın sessiz kalmasını anlamıyorum" dedi. Kıran takımın gelecek yıl Avrupa kupalarına katılmama tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Başkan Aziz Yıldırım kötü yönetimini örtmek için bizleri suçluyor, hedef saptırıyor."
25-02-2009, 20:41
sarıkanarya_41
Volkan çıkmadı
Son haftalardaki başarılı görüntüsüyle Fenerbahçe'nin şu anda en formda ismi olan kaleci Volkan Demirel, kaburgalarındaki ağrı nedeniyle sarı-lacivertlilerin dünkü idmanına katılmadı. Kendini zorlamayan ve salonda çalışan milli file bekçisinin maça kadar iyileşmesi bekleniyor.
sarıkanarya_41
Edu sevindirdi
Dünkü idmanda takımla birlikte çalışan Edu'nun Sivasspor maçına tamamen hazır olduğu öğrenildi. Josico ile birlikte tesislerde çalışan Selçuk'un durumu ise cuma günü netlik kazanacak. Antrenmanda yer alan Güiza'nın oynayıp oynamayacağı ise belirsizliğini koruyor.
sarıkanarya_41
F.Bahçe Folklor Grubu
Almanya'da faaliyet gösteren Reutlingen F.Bahçeliler Derneği bünyesinde 'Turkuvaz' adlı bir folklor grubu kuruldu. Aralarında dernek üyelerinin çocuklarının da olduğu grup, Türkiye'nin değişik bölgelerinden halk oyunları sergilemek için hızla çalışıyor.
sarıkanarya_41
Semih kulübeye dönebilir
Güiza'nın oynama ihtimalinin belirlemesi, forvette yine "Semih mi yoksa Güiza mı görev alacak" tartışması başlattı. Tek santrfordan ödün vermeyen Aragones'in, tam hazır olması halinde yine vatandaşına ilk 11'de şans tanıması bekleniyor.
25-02-2009, 20:42
sarıkanarya_41
Haydi Abdi İpekçi'ye
F.Bahçe Ülker, ULEB Avrupa Ligi 2. tur H Grubu maçında bugün Hırvat Cibona Zagreb'i konuk edecek. Abdi İpekçi'de saat 20.15'te başlayacak karşılaymayı Spormax naklen yayınlayacak. Maça gelenlere hediyeler de verilecek. F.Bahçe, Zagreb'te 65-55 kazanmıştı.
25-02-2009, 20:42
sarıkanarya_41
Kezman affedildi
PSG'de de kötü bir sezon geçiren Mateja Kezman yeniden takımla çalışmaya başladı. 4 Şubat'ta 3-0 yenildikleri Bordeaux maçında oyundan alınınca formasını yere atan Sırp oyuncu kadro dışı bırakılmıştı. Kezman, özür dileyince Le Guen tarafından affedildi.
26-02-2009, 19:23
sarıkanarya_41
Fener yerini G.Saray'a kaptırdı
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray sezon başında 112 milyon 400 bin Euro'luk rakam ile yer aldığı 'transfermarket' isimli İnternet sitesinde en son değerlendirmede 119 milyon Euro'ya yükseldi ve ligin en pahalı takımı oldu. Fenerbahçe'nin sezon başında oyuncularının toplam bonservis bedeli 116 milyon 550 bin Euro olurken, bu sezon ligde istediği sonuçları elde edemeyen Sarı-lacivertli oyuncuların değeri de düştü
DEĞERLERİ DÜŞTÜ
Sarı-lacivertli takımdaki oyuncuların değerleri de düştü. Fenerbahçe'nin değeri 15 milyon Euro azalarak 101 milyon 750 bin Euro olarak belirlendi. İstanbul takımlarından Beşiktaş ise değerinden bir şey kaybetmedi. Sezon başında 78 milyon 700 bin Euro'luk bonservis bedelli oyuncuya sahip olan Siyah-beyazlı takım, sezon başında bugüne kadar gelinen periyotta 350 bin Euro'luk bir değer kaybı yaşadı.
26-02-2009, 19:24
sarıkanarya_41
Aragones'ten ayrılık sinyali
İspanyol hocanın yakın çevresine, "Bu saatten sonra tazminatı kafaya takmam. Yönetim anlaşma önerirse kabul ederim" dedi.
Çeker giderim
F.Bahçe'de kaderi Sivas ile oynanacak lig ve kupa maçına bağlı olan Luis Aragones'in "Artık bıktım. Bu saatten sonra tazminatı fazla düşünmem" dediği öğrenildi. Önce Uğur Boral'ın "Takım olamadık", sonra da Alex'in "Bir oyuncudan yapabileceklerinden fazlasını isteyemezsiniz" diyerek ağır şekilde eleştirdiği Aragones'in yakın çevresine "Bu erozyona daha fazla seyirci kalamam. Yönetimin de benden rahatsız olduğunu biliyorum. Tazminat konusunu görüşmek isterlerse kolaylık sağlarım" dediği belirtiliyor.
PARA HER ŞEY DEĞİL İki Sivas maçında kötü sonuçlar alınması halinde lig ve kupaya havlu atılacak. Bu durumda Aragones ile zaten yollar sezon sonu beklenmeden ayrılacak. Bunu bilen Aragones'in 4 milyon euro olan tazminatında indirim yapabileceği de konuşuluyor. F.Bahçe yönetimine gayri resmi olarak haber gönderen İspanyol hocanın şunları söylediği öğrenildi: "Kovulmak benim gibi kariyeri olan bir hocanın işine gelmez. Para her şey değildir. Anlaşma iki taraf için de doğru olandır." EMRE BOL
26-02-2009, 19:24
sarıkanarya_41
Doğru mu görüyoruz
Sivas maçının son şansı olduğunu bilen Dede karar değiştirmezse çift forvet sahada olacak.
Sezon başından beri tek forvet oynattığı için eleştirilen Luis Aragones dünkü taktik idmanda Güiza ile Semih'i yan yana oynattı. İspanyol çalıştırıcının, rakip Sivas'ın hocası Bülent Uygun'u şaşırtmak mı istediği yoksa gerçekten maça çift forvetle mi çıkacağı merak konusu. Aragones, Semih ile Güiza'yı aynı takıma koyarken, ön liberoyu ise bire indirdi. Çift forvetin arkasında ise Alex'i deneyen Aragones taktik idmandan memnun kaldı.
SEVECEN DE OLDU! İdmanda herkesi şaşırtan bir başka şey ise Aragones'in tüm oyuncularla yakından ilgilenmesi oldu. Aslar ile yedekler arasında mekik dokuyan İspanyol çalıştırıcı, cezaları nedeniyle Sivas maçına çıkamayacak olan Roberto Carlos ve Kazım ile bile şakalaştı. Bu durum, "Sivas'ın son şansı, kaderinin oyuncuların performansına bağlı olduğunu bilen Aragones lig başında yapması gerekeni mecburiyetten yapıyor" diye yorumlandı. Cuma YILDIZ
26-02-2009, 19:25
sarıkanarya_41
Sakatlıklar tesadüf mü?
"Adale çekmesi çok yaşanıyor Neden yanlış idman olmasın!".
Yönetim sakatlıkların hemen hepsinin adale çekmesine dayandığı için soruşturma açıyor. Selçuk, Güiza, Josico ve Edu bu yüzden forma giyemiyor. Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Vederson, Kazım ve Gürhan da benzer sakatlıklar yaşadı. Yönetim, önce Aragones ve yardımcılarından sonra da kulüp doktoru Piyer Arzuman'dan bilgi isteyecek.
26-02-2009, 19:25
sarıkanarya_41
Edu hızır gibi yetişti
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Edu'nun dün takımla çalışması sevinç yarattı. Çift kalede adale ağrısından eser kalmayan Brezilyalı oyuncunun hırslı ve istekli olması da Aragones'i mutlu etti. Edu'nun Sivas maçında oynaması halinde Önder Turacı yedek kulübesine çekilecek. Edu'nun durumunu doktorlara da soran Aragones son kararını bugün ve yarınki idmanlardan sonra verecek.
26-02-2009, 19:26
sarıkanarya_41
Bavulları toplayın
Sivas maçlarında alınacak kötü sonuçlar sadece Aragones'in biletinin kesilmesiyle sonuçlanmayacak. Yönetim böyle bir durumda gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Josico ve Maldonado gibi isimlere yenilerini de ekleyecek. Sezona havlu atılırsa Burak, Gürhan, İlhan ve Kazım da kapının önüne konulacak.
26-02-2009, 19:26
sarıkanarya_41
Mendiller cepte
F.Bahçe taraftarı cumartesi akşamı Şükrü Saracoğlu'nu doldurarak takıma kritik virajda büyük destek verecek. Ancak taraftarların olası bir kötü sonuç halinde ceplerinde beyaz mendiller de bulunacak. Kötü sonuç halinde lige havlu atılacağına inanan taraftarlar beyaz mendillerle Aragones'e "Git" diyecek...
26-02-2009, 19:27
sarıkanarya_41
Tek hedef hücum!
Aragones'in dün çift forvet dışında sürekli hücum organizasyonları denemesi de dikkat çekti. Takımı üçe ayıran, iki grubu çift kaleye gönderen İspanyol hoca diğer gruba da savunma ve hücum organizasyonları yaptırdı. İdman bitiminde Semih ekstra çalıştı. Semih, Yasin'in ortalarını gole çevirdi.
26-02-2009, 19:28
sarıkanarya_41
İspanya Güiza'nın peşinde!
İspanya Futbol Federasyonu, İngiltere maçı kampında eski eşi Rocio Aranda ile birlikte olduğu iddia edilen Güiza için soruşturma açtı. İspanya Teknik Direktörü Del Bosque "Olayın doğru olup olmadığı anlaşıldıktan sonra Güiza'nın Türkiye maçı kadrosuna alınıp alınmayacağı belli olacak" dedi.
26-02-2009, 19:28
sarıkanarya_41
Selçuk zor, Deniz var
Sivas maçına hazırlanan F.Bahçe'de Selçuk'un yetişmesinin zor olduğu öğrenildi. Takımdan ayrı çalışan Selçuk'u riske etmek istemeyen Aragones, idmanlarda ön liberoda Deniz'e şans veriyor. Kulüp doktoru Piyer Arzuman, "Çabuk iyileşiyor. Cuma günü durumuna bakacağız" dedi.
26-02-2009, 19:29
sarıkanarya_41
Deivid'e kulübe tehdidi
Aragones dünkü idmanın bazı bölümlerinde Deivid'i yedekler arasına gönderdi. İspanyol hocanın maç kadrosunu kafasında hemen hemen şekillendirmesine rağmen çeşitli alternatifler denediği belirtiliyor. Aragones zaman zaman Deivid ile konuşarak bu durumu Brezilyalı oyuncuya da anlattı.
26-02-2009, 19:29
sarıkanarya_41
Fenerbahçe günlüğü
Burak 11'i zorluyor Sezon sonunda gönderilecekler arasında gösterilen Burak Yılmaz dünkü idmanda süperdi. Çift kaledeki hırsı ve futboluyla beğenilen Burak, "Sivas maçının telafisi yok. Herkes bunun bilincinde. Taraftarımızın da desteğiyle Sivas'ı yenerek zirveye tutunacağız" dedi.
Aragones'e uzak durdu Teknik direktör Aragones'i, "Kimse benden sahip olmadığım yetenekleri sergilememi beklemesin" diyerek eleştiren Alex dünkü idmanın çalışkan isimlerinden biriydi. Brezilyalı oyuncu yaklaşık 1.5 saat süren idmanda Aragones'in yanına gitmemeye özen gösterdi.
Emre ucuz kurtuldu Sakatlıklarıyla taraftarın tepkisini çeken Emre Belözoğlu dün bir talihsizlik daha yaşadı. Sol elinde çatlak bulunan tecrübeli oyuncu dün çift kalede bir ikili mücadelede yerde kaldı. Teknik heyeti korkutan Emre, eline bandaj yapıldıktan sonra idmana devam etti.
Uğur'u bıktırdılar Uğur Boral her maçta ilk çıkan oyuncu olmanın moralini bozduğunu söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Hırslı biriyim. Bu nedenle her maçta her an çıkacak gibi hissetmem oyunumu da etkiliyor. Hocamın kararına saygılıyım ama bu kadarını hak etmiyorum" diye konuştu.
Biletler satışa çıktı Cumartesi günü Sivas ile Saracoğlu'nda oynanacak maçın biletleri satışa çıktı. Kale arkalarının 44 TL olduğu maçın fiyatları 215 TL'ye kadar çıkıyor. Bu arada yönetim sonraki hafta oynanacak Kocaelispor maçının bilet fiyatlarını da aynı rakamlardan satacak.
Abdülkadir iyileşiyor Sakatlıkları süren Abdülkadir, Josico ve Selçuk antrenör Dolu Arslan yönetiminde çalıştı. Bu oyuncuların hızlı bir iyileşme sürecine girdiğini belirten Dolu Arslan, "Kısa süre sonra takımla çalışabilirler. Doktorların verdiği programı harfiyen uyguluyoruz" dedi.
02-03-2009, 22:17
truva55
İşte Kral farkı
İşte Kral farkı
Güiza'lı kadrosuyla Kadıköy'de Trabzon ve G.Antep'e 1 gol atabilen Fener Semih'in 11'de oynadığı Hacettepe ve Sivas maçlarında tam 11 gol kaydetti.
Geçen sezonun gol kralı Semih, yine sahne almaya başladı. Tecrübeli yıldızın Güiza'nın yerine 11'de forma giymesi F.Bahçe'nin hücum performansını da etkiledi. Güiza'nın 11'de oynadığı Kadıköy'deki Trabzon ve Gaziantep maçlarında 1 gol atabilen Fenerbahçe, Semih'le patladı.
Alex de yeniden doğdu
Sarı-Lacivertliler, Semih'in ilk 11'de forma giydiği Hacettepe ve Sivasspor maçlarında rakip fileleri tam 11 kez havalandırarak ulaşılması güç bir başarıya imza attı. Tecrübeli yıldız da 2 maçta attığı 3 gol ve kaptan Alex'in performansına yaptığı olumlu katkıyla Fenerbahçe'nin çıkışındaki en önemli rollerden birisini oynadı.
02-03-2009, 22:17
truva55
Görevimiz Lugano!
Görevimiz Lugano!
Yönetim, prensipte anlaştığı Uruguaylı stara bu hafta imza attırmak istiyor.
İç transferde Fenerbahçe yönetimini en fazla zorlayan isim olan Lugano için seferberlik ilan edilmiş durumda. Prensipte anlaştığı Uruguaylı yıldıza yurt dışından gelen teklifler nedeniyle resmi imzayı attıramayan yönetim bu hafta menajer Juan Figer'le birkez daha görüşüp mutlu sona ulaşmak istiyor.
02-03-2009, 22:18
truva55
Bahar geldi
Bahar geldi
F.Bahçe, kupadaki Sivasspor maçının hazırlıklarına başlarken Samandıra bayram yeri gibiydi.
4-2'lik Sivas galibiyeti Fenerbahçe'ye bahar getirdi. Kupa mesaisine dün başlayan Sarı- Lacivertliler'in dünkü idmanına taraftar akını vardı. Samandıra'ya giden yaklaşık 150 taraftar futbolculara tezahürat yaptıktan sonra Aragones'e çiçek verdi.
02-03-2009, 22:19
truva55
Selcuk
Selcuk yine ayrı!
Fenerbahçe'de bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Selçuk Şahin'le birlikte Josico ve Abdulkadir de takımdan ayrı çalıştı.
02-03-2009, 22:20
truva55
Fenerbahçe günlüğü
Fenerbahçe günlüğü
Centilmen Sivasspor
Kadıköy'de Fenerbahçe'ye 4-2 yenilen Sivasspor centilmenlikten ödün vermedi. Kırmızı-Beyazlılar'ın internet sitesinde karşılaşmayla ilgili verilen habere "İyi oynayan kazandı" başlığı kondu. Haberde teknik direktör Bülent Uygun'un "Tüm sorumluluk bende" sözüne de yer verildi.
Kadıköy geçilmez!
Fenerbahçe bu sezon Şükrü Saracoğlu Stadı'nda rakip tanımıyor. Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'deki 12 lig maçında 9 galibiyet, 2 beraberlik alırken sadece ilk yarıda Kayseri'ye 4-1 mağlup oldu.
Gökhan ısınıyor
Devre arasında Ankaragücü'nden transfer edilen Gökhan Emreciksin yeni formasına ısınıyor. Sivas önünde de görev yapan genç yıldız, "Çok daha iyi olacağım" dedi.
Uğur sevindirdi
Sivasspor maçının son dakikalarında sakatlanan Uğur Boral'dan müjdeli haber geldi. Dünkü idmana önlem amaçlı olarak katılmayan genç yıldızın tesislerde masaj yaptırdığı açıklandı.
Söz taraftarda
* Ne oldu Balili. Hani Fenerbahçe'ye 5 zımbalıyordunuz. Fanatik FB'li Ebru
* Balili'ye kapak olsun. 4-2 Fenerbahçe! Halit Korkusuz
* Fenerli geldik Fenerli öleceğiz. Biz böyle başladık, böyle biteriz. Herkes bilsin Fenerbahçe tek. Çekemeyenler anten taksın. Üsküdar'dan Halit
* Abdulkadir ve Gökhan alındı. Niye oynamıyorlar? Rakipler gençlerden ne güzel faydalanıyor. Emre Yel
03-03-2009, 23:09
truva55
operasyon
Dev operasyon
1- Josico, Maldonado ve Edu gönderiliyor
Fenerbahçe, bu sezon verimli olamayan Josico, Maldonado ve Edu gibi yabancıları gönderecek. Bazı yerli oyuncularla da yolların
2- Aragones gidecek Güiza satılacak
Takımla mayası uyuşmayan Aragones'le devam edilmeyecek. Son haftalarda taraftarın gözünden düşen Güiza da iyi bir fiyata başka bir kulübe satılacak.
3- Kanoute&Alex gibi yıldızlar alınacak
Kadro süper isimlerle takviye edilecek. Kanoute, Alex, Nuri Şahin ve Fred gibi isimler listede. Hoca olarak da Luxemburgo ve Scolari isimleri favori...
100 yılın operasyonu
Aragones gidecek. Josico, Maldonado, Edu gönderilecek. Güiza iyi fiyata satılacak. Defans, orta alan ve forvet dünya yıldızlarıyla takviye edilecek.
Bu sezon önce oynadığı futbolla ve aldığı sonuçlarla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe, Mayıs ayından itibaren büyük bir değişime girmeye hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli yönetim, Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Takımın futbolu hiç umut vermiyor. Daha güçlü bir kadro için çalışmalara başladık" sözüyle sinyalini verdiği büyük operasyon için şimdiden düğmeye bastı.
Çok daha iyileri gelecek
Yönetim ilk olarak Edu, Josico ve Maldonado ile yollarını ayıracak. Hayal kırıklığı yaratan İspanyol golcü Güiza da iyi bir fiyata satılacak. Sarı-Lacivertliler, yabancı kontenjanında doğacak boşluğu dünya starlarıyla dolduracak. Edu'nun yerine en büyük aday Chelsea'li Alex. Ön libero için de Bayern Münih'in yıldızı Van Bommel ve Panathinaikoslu Gilberto Silva listede.
Hoca Brezilyalı olacak
Sarı-Lacivertliler hücum bölgesi için de Sevilla'dan Kanoute ile görüşmelerini sıklaştıracak. Fluminense ile anlaşan Lyon'lu Fred'le de sezon sonunda bir kez daha masaya oturulacak. Dortmund'lu Nuri Şahin de transfer listesinde. Aragones'le kesin olarak yolları ayıracak olan yönetim, takımı Luxemburgo veya Scolari'den birisine emanet etmenin planlarını yapıyor.
03-03-2009, 23:09
truva55
Aragones'ten 4 emir
Aragones'ten 4 emir
Sivas ile oynanacak Fortis Türkiye Kupası maçı öncesinde Aragones tedbiri elden bırakmıyor. İspanyol hoca, bu karşılaşmanın lig maçından zor geçeceğini belirterek futbolcularına 4 önemli talimat verdi.
Süper Lig'de lider Sivas'ı 4-2 yenerek aradığı morali bulan F.Bahçe'de teknik patron Aragones, yine Sivasspor ile oynanacak kupa maçı öncesinde tedbiri elden bırakmıyor. Dün futbolcularıyla tesislerde yarım saat süren bir toplantı yapan İspanyol hoca, başta kanat ve savunma oyuncuları olmak üzere tüm takıma uyarılarda bulundu.
Çizgiye inin, dengelerini bozun
İşte Aragones'in talimatları:
1. Lig maçında olduğu gibi topu çizgiye indirin. Dengeleri bozuluyor.
2. Deivid ve Uğur ters kanattan gelen ataklarda Semih'e iyice yaklaşsın.
3. Sert oynayacaklar. Dikkat edin, tahrik olmayın.
4. Savunmanın gözü Mehmet Yıldız'da olacak. Yüzünü kaleye dönmeyecek.
Carlos 11'e, Selçuk belki...
Bu arada Aragones'in lig maçında cezalı olduğu için forma giymeyen Roberto Carlos'a bu maçta görev verecek. Vederson ise yedek kalacak. İspanyol teknik adamın sakatlığı geçen Edu'yu bu maçta da ilk 11'de düşünmediği ifade ediliyor. Lig maçında etkisiz olan Deivid'in ise yine 11'de çıkması bekleniyor. İyileşen Selçuk'un oynama ihtimali var.
03-03-2009, 23:10
truva55
her maç final
Bundan sonraki her maçımız final
Fener'in usta gol ayağı Semih, "Her maçımız final gibi geçecek Eğer şampiyonluk istiyorsak puan kaybı yaşamamalıyız" dedi.
Hakkettiği formaya geç de olsa kavuşmayı başaran Semih Şentürk, "Bundan sonra oynayacakları her maçın final havasında geçeceğini ve şampiyonluğa kavuşmak için puan kaybına tahammülleri olmadığını söyledi. Son maçta oynanan futbolun sadece taraftarlara değil kendilerine de umut verdiğini söyleyen Semih, "Tempoyu bulduk mu başarılı oluyoruz. Bütün mesele kendi futbolumuzu rakibe kabul ettirmek" dedi.
10-03-2009, 04:35
sarıkanarya_41
Koç gibi Fener
F.Bahçe'nin genç asbaşkanı Ali Koç, "Gümbür gümbür geliyoruz. Bu sezonu çifte kupayla kapatacağız" dedi.
Lider ile puan farkının 8'e çıktığı G.Birliği yenilgisinden sonra, "Tünelin ucundaki ışık azalıyor" açıklamasıyla gündeme gelen F.Bahçe Asbaşkanı Ali Koç, futbolcuların onur savaşı verdiğini söyledi. F.Bahçe'de G.Birliği yenilgisinden sonra büyük bir değişim yaşandığına dikkat çeken Koç, "Aynı inanç ve azimle devam edersek şampiyon oluruz. F.Bahçe gümbür gümbür geliyor. İki kupayı da istiyoruz ve başaracağız" diye iddialı konuştu.
Rakibimiz kendimiz Sezon başından beri inişli çıkışlı bir grafik sergilediklerini belirten Koç, son Kayserispor galibiyetiyle şampiyonluğun bir numaralı adayı olduklarını da söyledi. Taraftarın kötü günlerde de takıma sahip çıktığını, F.Bahçe'nin Türkiye'nin en iyi tribününe sahip olduğunu belirten asbaşkan Koç büyük zaferlere camia olarak hazırlandıklarını da ifade etti. Koç, "Tek rakibimiz kendimiz. Motivasyonumuzu bozmazsak sezonu çifte kupayla kapatırız" dedi.
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Lugano, Lazio ile el sıkıştı!
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan ve şu ana kadar sarı lacivertli kulüple yeniden sözleşme imzalamayan Diego Lugano'nun, Lazio ile anlaştığı iddia edildi.
Çökeriz!
F.Bahçe ile sözleşmesi sona erecek olan ve şu ana kadar sarı lacivertli kulüple yeniden anlaşmayan Lugano'nun, Lazio ile anlaştığı iddia edildi. Lugano'nun transferiyle ilgili bu çarpıcı iddia, önceki gece NTV'de yayınlanan 'Yüzde 100 Futbol' programında yorumcu Rıdvan Dilmen'den geldi. Dilmen, "Kulübe yakın bir arkadaşım, Lugano'nun Lazio ile anlaştığını söyledi. Eğer doğruysa Fenerbahçe için büyük kayıp olur" dedi. Kulübe yakın kaynaklar da bu bilgiyi doğruladı.
Yeri dolmaz
Dalga dalga yayılan bu şok haber, Fenerbahçe yönetimini paniğe sürükledi. Yeni bir Tuncay Şanlı ve Aurelio vakası yaşamak istemeyen yönetim, Lugano'nun menajeri Figer'i İstanbul'a çağırdı. Taraftar ise isyanlarda. Forumlarda konuyu masaya yatıran taraftarlar, "Tuncay ve Aurelio'yu bedavaya kaptırdık, yerleri hâlâ dolmadı ve asla da dolmayacak. Lugano da giderse iyice çökeriz. Yönetimin ne yapıp edip onu ikna etmesi gerekir" diyerek görüş belirttiler.
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Dede'ye büyük övgü
İspanyol basını, "Zaman onu haklı çıkarıyor. Yaptıklarıyla kulübede tarih yazmaya devam ediyor" yorumunu yaptı.
İki kulvarda birden
İspanyol spor gazetesi Marca, Luis Aragones için "Zaman onu haklı çıkartıyor" yorumunu yaptı. Spor dünyasında haftanın en iyi ve en kötülerini 10'dan geriye doğru sıralayan Marca, 6. gösterdiği Aragones'in yükselişe geçtiğini belirtti. Bilgin lakabıyla tanınan İspanyol hocanın hem ligde hem de kupada yoluna devam ettiği belirtildi.
Üç ay önce cesetti
Marca'da şunlara yer verildi: "Bilgin, her zaman ikinci yarının önemini tekrarladı ve zaman bir kez daha onu haklı çıkardı. İspanya ile Avrupa şampiyonluğuna ulaşan Aragones, 3 ay önce Fenerbahçe'de cesetti. Takım, hiçbir ritmi olmadan sahada dolaşıyor, Şampiyonlar Ligi'ni ilk turda terk ediyordu. Ancak şimdi ritm değiştirdi."
10-03-2009, 04:36
sarıkanarya_41
Ceza gelebilir
Emre'ye Kayserispor maçında Cangele'ye işaret parmağını boğazına götürüp kesme anlamına gelen hareket yapmasına PFDK'dan ceza gelebilir. Yakın çevreler, bu hareketin Emre'nin imajını zedelediğini ifade etti.
10-03-2009, 04:36
sarıkanarya_41
Sağol AS'ker (Alex-Semih)
Sarı-lacivertlilerin ligin 2. yarısında bulduğu 14 golün 9'unu kaydeden krallar, takımlarının toplamdaki gollerinin ise yüzde 60'ına imza attı.
Okçu'yu ezdi geçti! Sarı-lacivertli ekibin "birleşik krallığı" Alex-Semih, takımlarının adeta hayat kaynağı. F.Bahçe, 2. yarıdaki 7 maçta rakip filelere 14 gol atarken, bu gollerin 9'u kaptan patentli. Alex 5, Semih ise 4 gol buldu. Semih, Güiza'nın ligde sezon başından bu yana attığı 4 golü, 11'de sahaya çıktığı son 4 maçta rakip ağlara gönderdi.
Güiza'sız şov yaptı
Alex'in ligde 10, kupada 3; Semih'in ise ligde 6, kupada 1 golü bulunuyor. İkilinin 11 de asisti (Alex 7, Semih 4) var. Ligdeki 27 golde imzaları bulunan iki kaptan, sarı-lacivertli ekibin 45 golünün yüzde 60'ında başrolde. Semih Şentürk, ikinci yarıda kaydettiği 4 golü, Daniel Güiza'nın forma giymediği ya da ikinci yarılarda oyuna girdiği maçlarda attı.