selam insanların bukadar sıkıntılı olduğu bir dönem hatırlamıyorum.ben bazı düşünceleri paylaşmıyorum,onun için diyorum ki bunlar gitsin gelen yenilerini bir görelim değişiklik iyidir.sağlıcakla.
selam insanların bukadar sıkıntılı olduğu bir dönem hatırlamıyorum.ben bazı düşünceleri paylaşmıyorum,onun için diyorum ki bunlar gitsin gelen yenilerini bir görelim değişiklik iyidir.sağlıcakla.
cok dogru soyluyorsun layik oldugumuz duzende yonetiliyoruz zaten bize hersey mustehak allah-u teala sonumuzu hayir etsin insallah sehitlerimizin kemiklerini sizlatan ve tum mal varliklarini iblislerin yonettigi amerikaya kaciran bu insanlardan bu millet allahin izniyle bir gun kurtulacaktir aminAlıntı:
muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur
kahrolsun barzani ve yaziklar olsun barzaniye cevap vermeleri icin amerikalilardan icazet bekleyenler allah buyuk gun gelecek bunlarin hesaplari teker teker sorulacaktir
kardeş yemin billah olsun şu an atlayıp edirneye gelip alnından öpmek isterim.helal olsun.hakiki bir vatansever gibi düşünüyorsun.bende ülkücüyüm ama bende mhp ye oy atmayacağım.çünkü onlarda maalesef amerikanın istediği gibi davranıyorlar.üstüne üstlük iktidar ortağı oldukları dönemde mhp li bakanların yolsuzluk iddialarıda cabası.hatta bi ara mhp ye çok kızan ülkücü abilerimiz doğu perinçek'in fikirlerinden dolayı isviçrede mahkum edilmesi üzerine 'bu herif hepimizden ülkücü çıktı oyumu işçi partisine vericem' bile dediler...kısacası bendende kimseye oy yok...belki çok kafam kızarsa doğu perinçek'e veririm gıcıklık olsun diye...
o dediğin insanda ancak kıyamete yakın bir zamanda gelir kardeşim çünkü bizim ülkede koltuk sevdası ve milletini düşünmeyen siyasiler olduğu süreçte öyle bişey olmasını beklemeyiniz Yüce Allah İnsana akıl vermiş fikir vermiş düşünüp tutsunlar diye ama bizim millet maalesef(hepsi için değil) öyle yapamıyor ilk önce milletçe kendimize çeki düzen vermek zorundayız.
arkadaşlar oy vermiyecem diyorsunuz , sonrada birileri başa geçince kaç kişinin oyuynan geldin sen kimsin diyorsunuz.sen % bilmem kaçları temsil ediyorsun diye laf konuşuyorsunuz.bence oy verme yaşı gelmiş herkesin oyunu kullanması gerekir.yok ben vermem,boş atarım felan gibi şeylerle türkiyenin geleceğiynen oynamayın lütfen.pişman olmamak için mutlaka oyunuzu kullanın .kullanırkende daha önceki hükümetlerin vede şimdiki hükümetin türkiyeye ne kazandırıp ne kaybettirdiğini iyi düşünmelisiniz.bence hepiniz herşeyi apaçık görüyorsunuz vede inkar ediyorsunuz.arkadaşlar herşey ortada.ben herzamanki gibi AK Parti diyorum başka alternatifi yok bu işin.
HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNARIM.
ben yeşil ışık yakacam..başka varmı arkadaşlar.ülkemizi düştüğü bataktan kim çıkardı..? rahmetli sn turgut özal beyefendiyede atan çok oldu ama şu elimizdeki teknolojik gelişmeler onun zamanında ülkemize girmeye başladı.radyodan başka bişey bilmeyen bizlere telsiz kanunundaki değişiklik ile cep telefonlarının yolunu açmıştı.ama bugün hala küfredenler var yazık..ve ..hayret..!şimdi kabus dolu günler bitti. ver yansın ediliyo yine yazık..ve hayret..!ben politika bilmem ama 53 yaşına kadar çok politikacı gördüm.ölenlere rahmet,kalanlara sağlıklı günler dilerim.hepsi bizim ülkemizin insanlarıdır.ülkemize sahip çıkacaklarından adım gibi eminim.yönetim görüşleri ayrıdır,onada bişey diyemem yeri burası değil sandıktır..herkese sevgi ve saygılarımla ..bir kiraz ağacı düşünün .birde kirazları toplanmış sepete doldurulmuş kirazları bakın sepete hiç biri aynı boy ve özellikte değildir,çürük vardır ,çalık vardır,ama kökü aynıdır..saygılarımla..
SİZLER (İNSANLAR) LAYIK OLDUĞUNUZ YÖNETİMLE İDARE EDİLİRSİNİZ (YÖNETİLİRSİNİZ) HADİS-İ ŞERİF
şahsen ben ya Kominist Partiye ya da TİP 'e yani Doğu Perinçek'e vercem. baksana kırk yıllık solcu oldu milliyetçi öperim ellerinden, ne çıkışları var aman yarabbim... allah herkesi özellikle de D.perincek'i çok korusun. o küçük bedende mangal gibim yürek var.... yanındayız Eğin'lim....
şehitlerinden bahsederken kelle diyen adamın partisi,,,teror örgütü elebaşına ise sn.. diye hitap eden adama nasıl oy verebiliyorsunuz?Alıntı:
kırmızı renkle düzenlediğim yeri editle..şehitlerimiz sizin ağzınıza ve sn.başbakanın ağzına yakışmıyor bu tür laflar:45: