dokunulmazlık kalktımı herkeze dokunulacak hakim,savcı,paşa,başbakan,milletvekili,genelkurmaybaşkanı,hsyk,anayasamahkemesi,danıştay,sayıştay bu saydıklarımmın hepsini kapsıyacaksa bende katılıyorum yok sadece millet vekilleri diyorsanız yok kalsın
Printable View
dokunulmazlık kalktımı herkeze dokunulacak hakim,savcı,paşa,başbakan,milletvekili,genelkurmaybaşkanı,hsyk,anayasamahkemesi,danıştay,sayıştay bu saydıklarımmın hepsini kapsıyacaksa bende katılıyorum yok sadece millet vekilleri diyorsanız yok kalsın
benim kişisel görüşüm yeni anayasa eksik ama eskisinden iyi o yuzden evet diyecem aslında akp yi sevmeyenler bu yasaya evet demeleri lazım eger bu yeni anayasa kabul görürse akp bi daha yüzde 47 oy alamaz... anayasaya hayır diyen elit kesimi anlıyorum eger yeni anayasa kabul gorurse artık bu elit kesim bu ülkede gücünü kaybedecek ama halkı anlamıyorum neden hayır dıyor evet demek akp ye evet demek degıldır daha özgür bir türkiye büyük türkiye için evet diyecem
HAYIR da hayır vardır
bu hükümete iktidara gelirken bir oy,da ben verdim hasta akp,li idim başbakanımız tayyib erdoğana bir şiir okudu diye ceza verenlere inad seçimlerde akp oy kullandım ama geçen 7 sene zarfında emekli ve çalışan memur arasında maaş uçurumu giderek büyüdü çalışan memur ile emekli memur arasında sadece 10tl fark vardı şimdi çalışan memur ile emekli memur arasında 650 tl fark var işte bu yüzden hayır diyorum ve bir seçmen olarak verdiğim oyun hesabını sormak hakkım olmalı saygılarımla
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
2003 yılı emekli ve çalışan memur arasındaki fark 10tl
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
2010 çalışan memur ile emekli memur arasındaki fark 650 tl
adalet ve kalkınma partimi bu adaleti tekrar sağlamasını ve anayasa refarandumumda bu düzenlemenin de olmasını bekliyordum tepki olarak hayır diyorum
Keşke vatandaşlarımız her konuda partizanlık yapmayıp önüne gelen her konuyu derinlemesine inceleyip iyice anlayıp öyle karar verse.İnşallah o günleride görürüz.
Ayrıca belirteyim, bu habere hiç şaşırmadım.
7 Milyon Dolar dediğin onlar için para mı?
Erdoğan "kiracıyım" dedi ama...
Erdoğan'ın kiracı olduğunu söylediği villa, tapuda iki oğlu üzerine kayıtlı çıktı.
hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor içimden bu ülke ne hale geldi ya
maaşallah site siyaset sitesi olmuş