Evet yeni yazılımın gelmesi lazım
Son edindigim bilgiye göre aksilik olmazsa yeni tps yazılımlar yarın verilecektir..
Bilgi için çok teşekkürler.
usta 11400 yükledim ama rf çıkışından görüntü alamadım ne yapmam gerekir birde rc2 rd2 versiyonlar içinmi
RFçıkışından görüntü alabilmen için TV/SAT tuşuna basman gerekir. Sanırım 11400 cimin son yazılımının rf çıkışı yoktu bildiğim kadarıyla. Ama Aciko menülü yazılımı yüklersen yani yazılım yeşil olursa TV/SAT tuşuna basarak alabilirsin.Alıntı:
rc2 veya rd2 S.VİEW XXX kanalını izlemen içindir. Eğer o kanalı şimdi izliyorsan bunları hiç karıştırma. İzleyemiyorsan o zaman alıcıyın kapağını aç ve ustaların dediği yere bak. Sanırım modülün üstünde bir yerde rc2 veya rd2 yazar. Onu gördüğünde bu linkten ilgili programı indir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Buradan indireceğin modül güncelleme programını indir ve talimatlara uygun şekilde yükleme yap. O kanalı izlersin. Dediğim gibi izliyorsan bunları hiç karıştırma.
Saygılar.
emmi selam şuanki yazılım hala güncelmi acaba aciko menülü 11400 cim
emeği geçemlerin ellerine sağlık
teşekkürler VOLKAN1065 yenisi nezaman çıkar acaba
arkadaşlar mrb.elimde goldmaster 20200 FTA var. daha önce hiç yazılım yüklemedim.bu cihaz için ne yapmam gerekiyo? yardımlarınız için teşekürler