Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
F.Bahçe, Kocaeli maçının hazırlıklarına başladı. Futbolcuların hayli neşeli oldukları görülürken, Kayseri maçında omuzundan sakatlanan Volkan'ın yanı sıra hafif sakatlıkları oluşan Gökhan Gönül, Deivid ve Edu antrenmana katılmadı.
10-03-2009, 04:37
sarıkanarya_41
Adaylık için son aşamada
F.Bahçe başkanlığı için adı geçen Şadan Kalkavan, bir basın açıklaması yaparak, "Bu önemli kararı alabilmek için çalışmalarım sürüyor. Bu aşamada ekibimde yer alacak kişiler de netlik kazanmadı. Başka bilgilere itibar edilmemeli" dedi.
sarıkanarya_41
Bayanlara spor tavsiyesi
Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'ndan Anja, Nisa ve Necla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı mesajlar verdiler. Acıbadem Sağlık Grubu'nun İstinye Park'taki söyleşisine katılan voleybolcular, sporun kadın sağlığındaki önemine vurgu yaptı.
sarıkanarya_41
Bunlar hayal ürünü
F.Bahçe resmi sitesi, Aragones'in Kayserispor maçında kırmızı kartla oyun dışı kalan Volkan hakkındaki "Kalecilerin aptal' olduğu yönündeki açıklamasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Sitede ayrıca, "Teknik direktörümüz ve kaleci antrenörümüz oyuncumuza geçmiş olsun dileklerinde bulunulmuştur" denildi.
sarıkanarya_41
Olmadı Emre!
F.Bahçe taraftar sitesi antu.com'da Emre'nin yaptığı hareketin yanlış olduğu belirtildi. İşte sitedeki ifadeler: "Emre'nin de bu görüntülerden rahatsızlık duyacağını düşünüyor, en kısa zamanda özür dilemesini bekliyoruz!"
10-03-2009, 04:38
sarıkanarya_41
Çalışmalar başladı
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs 2009'da oynanacak UEFA Kupası finali hazırlıkları çerçevesinde inşaat çalışmaları başladı. Çalışmalar öncelikle engelliler tribünü, 100. Yıl Işıkları ve Kenan Evren Anadolu Lisesi bahçesinde başladı.
sarıkanarya_41
Savunma göz kamaştırıyor
Sarı-lacivertli takımın defansında ikinci yarıda ciddi bir toparlanma oldu. İlk yarıda 16 maçta 19 gol yiyen Sarı Kanarya'nın, bu yarıdaki 7 karşılaşmada sadece 5 kez ağları sarsıldı. Son maçta Kayseri'nin 13 kornerinde geçit vermeyen F.Bahçe, rakibe kaleye çektiği 15 şutta sadece 2 isabet tanıdı.
sarıkanarya_41
Havuzun kralı Kanarya
Türkiye Kulüplerarası Açık Yaş Yüzme Kupası Yarışları'nda F.Bahçe şampiyon oldu. Maltepe Yüzme Havuzu'nda 4 gün süren yarışlar sonunda, erkeklerde 26 bin 508, bayanlarda 25 bin 983 puan toplayan F.Bahçe, toplamda 52 bin 491 puan elde etti.
sarıkanarya_41
Kale arkası 44 TL
F.Bahçe'nin cuma günü Kocaeli ile yapacağı lig maçının bilet fiyatları belli oldu: Telekom ve Migros kale arkası bilet fiyatlarının 44 TL olduğu bildirilirken, Fenerium tribünleri 88 TL ile 215 TL arasında satışa çıktı.
10-03-2009, 04:39
sarıkanarya_41
Ortaya çok sert vurun!
Carlos, Kayseri maçında Semih'in attığı golden önce kullandığı serbest vuruşu anlattı. Süper sambacı, "Bu şekilde kalecileri birçok defa yanılttım. Dikkat edin, top havada yön değiştirip birden hızlandı ve kaleciyi yanılttı. Souleymanou ancak çelebildi. Bunun sırrı topun tam ortasına sert vurmak" dedi.
10-03-2009, 04:39
sarıkanarya_41
Yalçın: Desteğe devam
Asbaşkan Neşet Yalçın, dünkü idmanı izleyerek futbolcularla bir süre sohbet etti. Alınan başarılı sonuçlar nedeniyle yönetimin memnuniyetini dile getiren Yalçın, "Size desteğimiz sürecek" mesajı verdi. Sarılacivertli yönetici, Fenerbahçe'nin bundan sonra düşüş yaşayacağını sanmadığını savundu.
11-03-2009, 04:16
sarıkanarya_41
Sahada oynanır
"Futbolun aktörleri oyunculardır. Hep kazanalım isteriz ama makine değiliz".
Dediğim çıkıyor
Fenerbahçe teknik Direktörü Luis Aragones, FBTV'deki 'Aragones ile Teknik Analiz' programında çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte öne çıkanlar: "Daha önce mart-nisan döneminde takımın daha iyi olacağını söylemiştim. Şimdi bunu yaşıyoruz. Sonuna kadar birbirimize destek olmalıyız. Oynayarak kazanan bir takım istiyorum. Her maçı alalım isteriz ama futbolcularım makine değil."
Gençler kazanç
"Benim katkım bir yere kadar. Ne söylersem söyleyeyim, futbolun aktörü oyunculardır. Bu oyunu futbolcular oynar. Milli takım maçları arasını çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu çok önemli. Daha dikkatli olmalıyız. Bulunduğumuz yeri korumalıyız. İspanyol basınının benim hakkımdaki övgüleriyle ilgilenmiyorum. Genç oyuncularımızın diğer futbolcularla birlikte görev yapması önemli bir tecrübe."
11-03-2009, 04:16
sarıkanarya_41
Emre: Fener'de kafayı yedim!
"F.Bahçe'ye ilk geldiğim dönemde çok stresli günler geçirdim. Camianın beni kabul etmeyeceğini düşünüyordum. Ayrıca başarısız olma korkusu da yaşadım. Bu yüzden ilk günlerde neredeyse kafayı yedim diyebilirim. Fakat korktuğum şeyler olmadı. Camia beni bağrına bastı."
Çok acı çektim
F.Bahçe'de doku uyuşmazlığı yaşayan hırçın yıldız, yöneticilerle ters düşmüş.
Fenerbahçe'in Newcastle United'dan büyük maliyetlerle transfer ettiği Emre Belözoğlu, ilk günlerde uyum sorunu yaşadığı sarı-lacivertli ekipte, kendi deyimiyle kafayı yemiş! Emre, o dönemdeki sıkıntılarını yakın çevresine ve dostlarına bakın nasıl aktarmış: "İlk günlerde çok stresli günler geçirdim. Camianın beni kabul etmeyeceğini düşünüyordum. Ne de olsa Galatasaray geçmişim vardı. Başarısız olma korkusu beni mahvediyordu. Kafayı yiyecektim."
Korkularımı yendim
"Başkanım sahip çıkıyordu ama yönetimden beni sevmeyenler vardı. Bazı yöneticiler, yanlarından geçerken yüzüme ters ters bakıp ters ters konuşuyorlardı. Psikolojim bozuldu. Bu durum futboluma da olumsuz yansıdı. Ancak zamanla korkularımı yendim. Camia daha sonra beni bağrına bastı. Moralim yerine gelince futbolumda da düzelmeler oldu. Evlilik ise imdadıma yetişti. Şimdi hiçbir sorunum yok." Emre BOL
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
11-03-2009, 04:17
sarıkanarya_41
Az da olsa umut
Yönetim, Lazio'yla anlaşan Uruguaylı defans oyuncusunu ikna etmek için her yolu deniyor.
Kara bulut gibi çöktü
Lugano'nun şok dalgası giderek yayılıyor. Sözleşmesini uzatma yönündeki gayretler hep boşa çıkan tecrübeli oyuncunun İtalyan ekiplerinden Lazio ile anlaştığı haberi camianın üzerine kara bulut gibi çöktü. Takım iyi giderken gelen bu kötü haber, sarı-lacivertli yönetimi zor durumda bıraktı.
Başkan talimat verdi
Yeni bir Tuncay Şanlı ve Mehmet Aurelio vakası yaşamak istemeyen başkan Aziz Yıldırım, Uruguaylı futbolcuyu ikna etmeleri için kurmaylarını harekete geçirdi. Lugano ve menajeri Juan Figer ile görüşmeler sıklaştı. Sızan bilgilere göre Lugano, kesin kararını cuma günü sarı-lacivertli yönetime bildirecek.
sarıkanarya_41
Kale gole kapalı
F.Bahçe'nin iki genç kalecisi Volkan Babacan ve Mert dünkü idmana kurtarışlarıyla damga vurdular. file bekçisi, "Kalemiz gole kapalı" dediler.
sarıkanarya_41
Zoru kolaya çevirdik
Edu, Kayseri galibiyetiyle hayat bulduklarını söyledi. Brezilyalı futbolcu, sitesinden yaptığı açıklamada, "İki Sivas galibiyeti bizi fişekledi. Kayseri zaferi ile ise yeniden iddialı konuma geldik. Zoru artık kolaya çevirdik" dedi.
11-03-2009, 04:18
sarıkanarya_41
Göz kamaştırıyor
Brezilya'da yayın yapan Globoesporte gazetesi, Kayseri'de kariyerinin 800. maçına çıkan Alex de Souza'ya geniş yer ayırdı. Kaptanın, "Asla bu noktaya geleceğimi düşünmemiştim" sözlerine yer verilen haberde, "Alex, üstün futbol stiliyle yine göz kamaştırdı. Futbol hayatı başarılarla devam ediyor" yorumu yapıldı.
sarıkanarya_41
Hata yok!
Sezon başı transferlerde hayal kırıklığı yaşayan F.Bahçe, işi artık şansa bırakmayacak. Yönetimin, bir izleme komitesi kurmak için kolları sıvadığı öğrenildi. Bu konuda altyapı hocalarından ve antröner Önder Özen'den de faydalanılacağı belirtildi.
sarıkanarya_41
Selçuk tesellisi
Kontratı sezon sonunda biten oyunculardan Deivid ve Volkan Demirel ile anlaşan yönetim, Selçuk'ta da sona yaklaşıyor. Selçuk'un menajeri dün kulübe gelerek yönetimle son detayları görüştü. Üç futbolcuyla da biriki gün içinde imza atılması bekleniyor.
11-03-2009, 04:19
sarıkanarya_41
Fener'de Deivid şoku!
F.Bahçe'de Deivid şoku! Kayseri'den sakat dönen ve önceki günkü idmana çıkmayan Brezilyalı yıldız, dünkü antrenmana da katılmadı. Sağ arka adalesinde kas zorlanması olan Deivid'in Kocaelispor maçında oynayıp oynamayacağı yarın belli olacak.
sarıkanarya_41
Kanarya tempoyu artırdı
Fenerbahçe, cuma günkü Kocaelispor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Teknik direktör Aragones'in mini toplantısıyla başlayan idman, pasa yönelik çalışmayla devam etti. Sarı-lacivertliler daha sonra 3 gruba ayrılarak teknik ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.
sarıkanarya_41
Fenerbahçe günlüğü
Üç yıldız sınırda Fenerbahçe'de kaptan Alex de Souza, Lugano ve Gökhan Gönül, kart sınırında bulunuyor. 3'er sarı kartları olan 3 futbolcu, Kocaelispor karşısında da kart görürlerse, 25. haftada hayati önem taşıyan Bursaspor deplasmanında takımlarını yalnız bırakacaklar.
Birlikte iyi iş yaparız Semih'in üstün formu nedeniyle yedek kulübesine hapsolan Daniel Güiza, "Fenerbahçe'deki çıkışın nedenini benim yokluğuma bağlayanlar var. Bu acımasızca" dedi. İspanyol futbolcu, Semih'le yan yana oynarsak ikimiz de daha verimli oluruz" diye konuştu.
Gökhan endişesi Bu sezon sergilediği süper futbolla başta B. Münih birçok dev kulübün listesine giren Gökhan Gönül, yönetimi endişeye sevk ediyor. Yöneticiler, menajerlerin kapısını aşındırdığı milli futbolcuya, "Kontratını uzatacağız. Aklını çelmelerine izin verme" mesajları gönderiyor.
Ümit için kader anı Kalp kası iltihaplanması teşhisiyle uzun süredir tedavi gören Köln'ün tecrübeli futbolcusu Ümit Özat, son kontroller için Siegburg'taki kalp kliniğine gitti. Doktorlar, yapılacak testlerin sonucuna göre 32 yaşındaki futbolcuya, "Ya tamam ya devam" diyecek.
En pahalı fiyasko! PSG'nin Fenerbahçe'den kiraladığı Mateja Kezman'ın aylığının 250 bin euro olduğu öğrenildi. Fransız ekibinde sezonun en büyük hayal kırıklığı olarak ilan edilen Sırp golcünün, kazandığı ücret bakımından tüm takım içinde üçüncü sırada yer aldığı belirtildi.
Karay'a son görev Fenerbahçe Yüksek Divan Genel Kurul Üyesi ve eski atletlerden Mehmet Ender Karay yaşamını yitirdi. Merhumun cenazesi bugün Zincirlikuyu mezarlığı içindeki camiide öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
16-03-2009, 23:23
sarıkanarya_41
2 derbiye bakar
"Tepedeki beş takımın kendi arasında 8 maçı var. 2 derbi kazanalım iş biter".
F.Bahçe'nin süper sağ beki Gökhan Gönül, şampiyonluk için iyimser. Kocaeli şokunu unutup gelecek maçlara bakmak gerektiğini belirten Gökhan, mevcut tablonun Fenerbahçe için çok karanlık olmadığını söyledi. Genç oyuncu, "10 maç daha var ve liderle aramızdaki puan farkı sadece 5. Şampiyon olmak hâlâ bizim elimizde" diye konuştu.
Basit bir matematik
"Üstteki 5 takımın birbiriyle yapacağı 8 maç var (Biri dün oynandı). Bu maçların her birinden çıkacak sonuç diğer 3'üne yarar. Hesap basit. Beraberlikte, diğer üç takım maçlarını alırsa 7'şer puan kazanmış olacak. Bir taraf kazanırsa, aynı mantıkla kazanç diğer 3 takım için 6 demek. İddia ediyorum; 2 derbi kazanalım şampiyonuz." Emre BOL
16-03-2009, 23:24
sarıkanarya_41
Okçu geri dönüyor
Teknik direktör Luis Aragones, sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olan Alex'in yerine Daniel Güiza'yı hazırlıyor. Önceki gün golcü oyuncu ile yaptığı özel görüşmede, "Kendini iyi hazırla. Sana Bursa'da çok ihtiyacım olacak" mesajı veren İspanyol hocanın, bugünden itibaren taktik idmanlarda Semih ve Güiza'lı bir kurgu üzerinde çalışacağı öğrenildi.
Bu defa ilk 11'de
Dede'nin Semih Şentürk'ü Alex'in bölgesine yani forvetin arkasına çekeceği, Daniel Güiza'yı ise ileride tek santrfor olarak oynatacağı belirtiliyor. Güiza en son 2-0 kaybedilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında ilk 11'de sahaya çıkmış, cezalı ve sakatlığı nedeniyle iki hafta kadroya girememiş, daha sonraki 3 lig karşılaşmasında sahaya sonradan sürülmüştü.
sarıkanarya_41
Çifte kupa alacağız
Son maçların formda ismi Deniz: 11'e girmek çok güzel ama işimiz bitmedi.
Uzun süre sakattı, sonra yedek kaldı. Son maçların alkışlanan ismi oldu... Deniz Barış, "11'e girmek, övgü almak güzel ama henüz şampiyon olmadık. Sonuca ulaşamazsak iyi oynamam bir işe yaramaz" dedi. Zor günler geçirdiğini ve formayı kaptığını belirten tecrübeli oyuncu şunları söyledi: "Asla havaya girmem. Çok düş kırıklığı yaşadım. Bir daha olmasına izin vermeyeceğiz. Çifte kupayı alacağız."
sarıkanarya_41
Çalışma zamanı
Kocaeli maçının ardından, Bursaspor hazırlıklarına ara vermeden başlayan Fenerbahçe dün izin yaptı. Bugün yeniden bir araya gelecek olan sarı-lacivertliler, cuma günü oynanacak maçın hazırlıklarını sürdürecek.
16-03-2009, 23:25
sarıkanarya_41
Kaptanlar işbaşında
Takımın iki kaptanı Alex ve Semih Şentürk, Kocaelispor maçının moral bozukluğunun atılması için seferber oldu. Arkadaşlarını Bursaspor karşılaşmasına hazırlayan ikili, tüm oyuncularla bire bir konuşarak, "Ligin sonu yaklaşıyor. Zirvedeki takımlarla maçımızın olması avantajımız. Ancak artık hata yapmamalıyız" diyorlar.
16-03-2009, 23:25
sarıkanarya_41
Selçuk'a tepki var
Selçuk'un "İstediğim parayı alamazsam gelen teklifleri değerlendireceğim" şeklindeki sözleri, sarı-lacivertli yönetimi çok kızdırdı. Selçuk'un, görüşmeler sonuçlanmadan böyle bir açıklama yapmasını yanlış bulan bazı yöneticiler, "Karar aldık, kimseye astronomik ücret yok .Giden gider" diyorlar.
16-03-2009, 23:26
sarıkanarya_41
Başkan el koyuyor
Lugano'dan gelen olumsuz haberler, Fenerlileri üzüyor. Lazio'nun Uruguaylı oyuncu ile anlaştığı, İtalya'da kulislerde artık daha çok konuşuluyor. Yönetim ise futbolcunun görüşmeleri ertelemesinden rahatsız. Son söz, başkan Yıldırım'ın menajer Figer ile yapacağı görüşmeden sonra söylenecek.
sarıkanarya_41
Bursa'yı yenince 100'ler gülecek!
Kocaelispor beraberliğinin ardından sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'de yönetim, futbolcuları motive etmek için kesenin ağzını açtı. Oyuncularla görüşen başkan Yıldırım'ın galibiyet istediği belirtilirken, yönetimin bu kritik maça toplam 100 bin dolar prim vereceği bildirildi.
sarıkanarya_41
Biraz da şans lazım
Semih, bu sezon inişli-çıkışlı grafiklerini biraz da "şanssızlığa" bağladı. Golcü, "Birçok maçta talihsiz puanlar yitirdik. Kötü oynadığımız hiçbir maçı kazanamadık. Oysa rakiplerimiz daha şanslıydı. Talih biraz bizden yana olsaydı, zirvedeydik. Yarışı bırakacak değiliz. Sonuna kadar savaşacağız" dedi.
16-03-2009, 23:27
sarıkanarya_41
Fenerbahçe günlüğü
Rakip yine deplasman Bu sezon istikrarsız bir görüntü sergileyen F.Bahçe hafta sonunda Bursa deplasmanına gidiyor. Sarı-lacivertli takım deplasmanda oynadığı 11 maçın 5'inde yenildi, 2'sinde berabere kaldı. Yani 19 puan kaybetti. Bu maçlarda 12 gol atıp, kalesinde 13 gol gördü.
Fenercell günleri Fenerli futbolcular Fenercell bayisi olan Fenerium'larda taraftarların hatlarına imza atacak. Açılışı bugün Cevahir'de 14.00'te taraftar ile buluşacak Semih ve Gökhan Emreciksin yapacak. Yarın Akmerkez'de Volkan Demirel ve Babacan, çarşamba Saracoğlu'nda Carlos var.
Kızım sana söylüyorum
Aragones'in önceki gün idmanda azarladığı Uğur Boral, "Hocamız benim üzerimden tüm takıma uyarı yaptı. Kızdığı sadece ben değilim" dedi. Aragones'in kötü futbol nedeniyle tüm oyuncuların dikkatini çektiği ve "Kendinizi toplayın" dediği de belirtiliyor.
Carlos'un gözü korktu Ligde umulmadık puanlar kaybettiklerini itiraf eden Roberto Carlos, Bursaspor maçının da çok zor geçeceğini söyledi. Sambacı, Bursaspor şu anda kalitesiyle orantılı bir yerde değil. Çok iyi futbol oynuyorlar. Çok zor ama orada kazanmak istiyoruz" diye konuştu.
Misafir sanatçı Alex'in isteğiyle transfer edilen Maldonado için kalan maçlar tam anlamıyla bir angarya. Aragones'in bazen kadroya almasına rağmen son maçlarda şans vermediği Şilili yıldız takımda Alex dışında kimseyle konuşmuyor. Maldonado, F.Bahçe'de misafir sanatçı gibi.
Belözoğlu affettirecek Kayseri maçında Cangele'ye 'boğaz kesme' hareketi yaptığı için Kocaelispor maçında oynayamayan Emre Belözoğlu 11'e dönüyor. Tecrübeli oyuncu, "Hatamı Bursa'da affettireceğim. Daha dikkatli davranacağım ve şampiyonlukta pay sahibi olacağım" dedi.
01-04-2009, 20:20
sarıkanarya_41
Kurul yarın toplanıyor
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs Çarşamba günü oynanacak UEFA Kupası finalinin yönetim kurulu toplantısı yarın İstanbul'da yapılacak.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak toplantıya, UEFA Profesyonel Futbol Departmanı Müdürü Giorgio Marchetti de katılacak. Marchetti, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda incelemelerde bulunacak.
Giorgio Marchetti ve beraberindeki heyet, bu akşam oynanacak Türkiye-İspanya karşılaşmasını da izleyecek.
ÇİMLERE UZMAN
Öte yandan UEFA'nın, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın zemini konusunda tavsiyelerde bulunması için bir uzman görevlendirildiği bildirildi.
Final maçında zeminin kusursuz olmasını sağlamak isteyen UEFA yetkilileri, bu konuyla ilgilenmesi için Paul Burgess'e görev verdi.
Burgess'in, Arsenal'ın Emirates Stadı'nda yaptığı başarılı çalışmaların ardından son dönemde Real Madrid'e çim konusunda danışmanlık yaptığı
belirtildi.
01-04-2009, 20:20
sarıkanarya_41
Alex çalışmaya katılmadı
Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda, sarı-lacivertliler pas çalışmaları ve yarı sahada çift kale maç yaptı.
Isınmanın ardından takım, savunma ve hücum oyuncuları olarak iki gruba ayrılarak çalışmalara devam etti. Antrenman yarı sahadaki çift kale maçla tamamlandı.
-ALEX SALONDA ÇALIŞTI-
Sakatlığının geçmesinin ardından takımla antrenmanlara başlayan kaptan Alex, adalesindeki sorun nedeniyle bugünkü çalışmaya katılmadı.
Sağ bacak baldırında adale sertleşmesi oluştuğu bildirilen Brezilyalı futbolcunun, durumunun ciddi olmadığı, tesislerdeki salonda çalışmalar yaptığı kaydedildi.
Altyapıdan gelen kaleciler Aykut ve Cemal'in de katıldığı antrenmanda, milli takımlarda bulunan 9 futbolcu yer almadı.
Bu arada teknik direktör Aragones, antrenman sonunda bir süre Deniz ile görüştü.
Öte yandan bir İspanya televizyonu Fenerbahçe'nin antrenmanını takip etti.
Fenerbahçe, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yarın basına kapalı antrenmanla sürdürecek.
01-04-2009, 20:21
sarıkanarya_41
Tesisler bitecek
Fenerbahçe Ankara Tesisleri'nin yakında biteceğini vurgulayan Yıldırım şunları kaydetti: "Yapımına geçtiğimiz yıl başlanan Ankara Tesisleri, tüm branşlardaki takımlara, kongre üyelerine özel hizmetler verecek. Bu tesisler, Ankara ekipleriyle deplasmanda karşılaşmalar yapan takımlarımıza büyük kolaylıklar sağlayacak."
01-04-2009, 20:22
sarıkanarya_41
F.Bahçe'den 2 bomba birden
Transferde müthiş bir atağa kalkan Fenerbahçe, Kayserispor'un yıldızı Mehmet Topuz ile Sivasspor'un Brezilyalı stoperi Bilica'da mutlu sona çok yaklaştı. Sadece Fotomaç'ın elde ettiği bilgilere göre, F.Bahçe ile Kayseri yönetimi Mehmet Topuz için 5 milyon euro'ya el sıkışmak üzere. Bilica'da da anlaşma sağlanması artık an meselesi.
Ateş bacayı sardı
Geçen hafta içinde yapılan görüşmelerde dev adımlar atıldı Kayserispor, 5 milyon euro'ya 'Evet' deme noktasına geldi.
Ateş gibi takım geliyor
Bu sezonun hayal kırıklıkları yaşayarak geçiren Fenerbahçe, deyim yerindeyse baştan yaratılıyor. Camianın üzerindeki ölü toprağını kaldırmak isteyen yönetim, Tuncay'lı, Aurelio'lu, Appiah'lı kadro kalitesinde bir takım kurmak için kolları sıvadı. Kapalı kapılar arkasında yeni teknik direktör arayışları sürerken, bir yandan da transferi düşünülen yıldızlar için gizli çalışmalar yapılıyor. Sarı-lacivertli yönetim, geçen hafta dev bir adım attı.
Büyük ölçüde bitirdi Yönetim, uzatmalı aşkı Mehmet Topuz için Kayserisporlu yönetimle yeniden temasa geçti. Yüz yüze ve yoğun bir telefon trafiği kurularak yapılan görüşmelerde taraflar anlaşma noktasına geldi. Fotomaç'ın istihbaratı, 5 milyon euro'ya iki kulübün el sıkışmaya hazırlandığı bilgisini edindi. Ulaştığımız kaynaklar, "Bu iş büyük ihtimalle bitti. Topuz, Fenerbahçe'ye hayırlı olsun" yorumunu yaptılar. Yılmaz ŞENOL
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
01-04-2009, 20:23
sarıkanarya_41
Yüzde 90 Bilica
Fenerbahçe'nin, Brezilyalı savunmacıyı bedavaya alma şansı da var. Sivasspor'un kardeş kulüp olması ise bu transfer için bir başka avantaj.
Çok yaklaştı
F.Bahçe , elden kaçması kuvvetli muhtemel olan Lugano'nun boşluğunu doldurmak için arayışlarını sürdürüyor. En büyük aday ise Bilica. Sivasspor'da muhteşem bir sezon geçiren Brezilyalı futbolcunun Türkiye deneyimi, adını bir adım öne çıkarıyor. Üstelik Fenerbahçe'nin bu futbolcuyu bedavaya alma şansı da var.
Top hırsızı!
Her ne kadar Sivas'ın Bilica'nın sözleşmesini opsiyon hakkını kullanarak bir yıl uzattığı belirtilse de bunun geçerliliği tartışma konusu. Sarılacivertli kulübün Sivasspor'la ilişkilerinin iyi olması da Bilica'yı Kadıköy'e yaklaştıran bir başka etken. Bilica, Bursasporlu Ömer Erdoğan'dan sonra ligin en çok top çalan oyuncusu.
01-04-2009, 20:23
sarıkanarya_41
Roma'nın asıl hedefi Edu!
Globo gazetesi, Çizme ekibinin menajeri vasıtasıyla sarı-lacivertli futbolcunun aklını çelmeye çalıştığını ileri sürdü.
Fenerbahçe'nin savunmadaki göz bebekleri Edu ve Lugano'nun adı transfer piyasasında sık sık anılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Roma ve Lazio'nun bu iki stoperi de takibe aldığı iddia edilmişti. Brezilya basınından Globo'nun haberine göre ise Roma'nın beklenenin aksine Lugano ile değil Edu ile resmi temaslara başladığı iddia edildi. Gazete, "Roma, Edu'nun menajeri ile temasa geçip sezon sonuna kadar bu transferi bitirmeyi planlıyor" diye yazdı.
01-04-2009, 20:24
sarıkanarya_41
Tehlikeli bir mücadele bizi bekliyor
Aragones, İspanya'nın Türkiye karşısında tehlikeli bir maça çıkacağını söyledi. TV5'e demeç veren Dede, bugünkü maçı Ali Sami Yen'de izleyeceğini belirtirken, "Türk futbolu çok agresif. Ligde de takımlar birbirine çok yakın" ifadesini kullandı. fenerbahce.org, milli formalı Aragones'i açılış sayfası yaptı.
01-04-2009, 20:25
sarıkanarya_41
Saldırılar yaralıyor
Yıldırım, Bursa dönüşünde takım otobüsünü taciz eden taraftarlara sert tepki gösterdi. Başkan, "Bu ahlaksızca saldırılar, maalesef belli bir grup tarafından her defasında tekrarlanıyor. Her kötü sonucun ardından ortaya çıkan bu yakışıksız durum, F.Bahçe'yi gonülden sevenleri derinden yaralıyor" dedi.
01-04-2009, 20:26
sarıkanarya_41
Fenercell büyük ilgi topladı
Geçen ay Avea ile işbirliği çerçevesinde başlatılan Fenercell projesinin büyük beğeni topladığını belirten Yıldırım, "Taraftarın, Türkiye'de bir ilk olan GSM hattını her geçen gün daha çok sahipleneceklerine inanıyorum. Fenercell, kulübümüze önemli ölçüde gelir getirecektir" dedi.
01-04-2009, 20:27
sarıkanarya_41
İstikrar devam etmeli
F.Bahçe'de geçmiş yıllarda başkanlık yapan Faruk Ilgaz, mayıs ayındaki genel kurul kongresi öncesi Aziz Yıldırım'ın görevine devam etmesi gerektiğini söyledi. Fenerbahçe dergisinin nisan sayısına konuşan Ilgaz, 11 yıllık istikrarın korunmasını gerektiğini dile getirdi.
01-04-2009, 20:28
sarıkanarya_41
Dede idmana yetişemedi
F.Bahçe, Eskişehir maçının hazırlıklarını 1 günlük aradan sonra sürdürdü. Akşam saatlerinde ilk 15 dakikalık bölümü basına açık tutulan çalışmayı Aragones'in yardımcıları yönetti. İspanya'dan dönüşte uçağı rötar yapan Aragones, çalışmaya yetişemedi.
01-04-2009, 20:28
sarıkanarya_41
Okullar atağa kalktı
Fenerbahçe, Futbol Okulları, yeni bir yapılanmaya girdi. Şenol Çorlu yönetiminde ve Kortan Aksu kontrolündeki yapılanmada bu yıl yeni hedefler belirlendi. Hedefler arasında futbol okullarının sayısını 20'lerden 80'lere çıkarmak ve Fenerbahçe A Takımı'na yeni yetenekler kazandırmak bulunuyor.
01-04-2009, 20:30
sarıkanarya_41
Josico: Sakat değilim
Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Josico, sadece takımının başarısını düşündüğünü söyledi. İspanyol oyuncu, yönetimin yapmış olduğu "Biz Josico'nun sakatlığını biliyorduk" açıklamasına ise şu yanıtı verdi: "Yönetimin beni şaşırttı. Benim kronik bir sakatlığım yok. İnsanlara durumu böyle lanse ederseniz, bu şekilde düşünmeleri normaldir. Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum" dedi.
01-04-2009, 20:30
sarıkanarya_41
F.Bahçe günlüğü
Artık her maç final
Kaptan Alex, artık her maçın final gibi geçeceğini söyledi. FBTV'deki 'Kaptan Köşkü programına katılan sambacı, "Her maça final havasıyla bakarsak, istediğimiz puanları toplayacağımıza inanıyorum. Geride kalan maçları kazanmamız gerektiği ortada. Roberto Carlos'un dediği gibi hepimiz elimizi taşın altına sokmalıyız. İki kupayı da almalıyız" diye konuştu
Cavaquinho ile kutlarız
Vederson, puan farkına rağmen Fenerbahçe'nin şampiyonluğu için umutlu konuştu. Türk pasaportlu sambacı, "Ben, sıkıntılı günlerin bizim açımızdan artık geride kaldığına inanıyorum. İyi bir çıkış başlatıp ligi zirvede tamamlayacağız. Kutlamaları ise hep birlikte cavaquinho (Latin Amerika'ya özgü çalgı aleti) ile yapacağız" iddiasında bulundu.
Ilıcalı da Fenercell'li
Ekranların sempatik sunucusu Acun Ilıcalı, sarı-lacivertli kulübün GSM hizmeti Fenercell'in kullanıcısı oldu. Fanatik bir Fenerli olan ve yeni hattı kendisine ofisinde teslim edilen Acun, bundan böyle gönül verdiği renklerle konuşacağını bilmenin kendisini mutlu ettiğini ifade etti ve "Hem ben hem kulübüm kazanacak" dedi.
Hoşgeldin Sidney
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın ABD'li oyuncularından Devin Smith, baba oldu. Siyahi basketbolcunun eşi Danielle, Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde nurtopu gibi bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Tebrikleri kabul eden Smith çifti, 2 kilo 840 gram ağırlında ve 54 cm boyunda hayata gözlerini açan kızlarına Sidney adını verdi.
03-04-2009, 22:04
sarıkanarya_41
Alex, Eskişehir maçında yok!
Lugano ve Emre'den sonra kaptanın da oynayamayacak olması tüm planları bozdu. Maç daha da kritik hale geldi.
Derin darbe
Lugano ve Emre'den sonra kaptanın da oynayamayacak olması tüm planları bozdu. Maç daha da kritik hale geldi.
F.Bahçe'de Eskişehirspor maçı öncesi mevcut olan kadro krizi, Alex de Souza'dan gelen haberle derinleşti. Daha önce oynayacağı açıklanan ancak adalesindeki sakatlığın nüksetmesiyle önceki günkü idmana çıkmayan Alex, dün de çalışmalara katılmadı. Tedavi gören kaptanın, Aragones tarafından riske edilmeyeceği öğrenildi. Cezalı Lugano ve Emre'nin yanı sıra Alex'in de oynayamayacak olması Eskişehir maçının zorluk derecesini iyice artırdı.
SEMİH-GÜİZA BİRLİKTE Gökhan Gönül ve Semih'in Milli Takım'dan yorgun dönmesi ise bir başka handikap. Lugano'nun yerine Önder Turacı'yı, Emre'nin yerine ise Deniz Barış'ı hazırlayan Aragones, Alex'in yokluğunda tıpkı Bursaspor maçındaki gibi forveti ikilemeyi planlıyor. Pazar günkü karşılaşmada Güiza'yı en uçta oynatmanın hesaplarını yapan İspanyol çalıştırıcı, Semih'i ise Okçu'nun hemen arkasında Alex'in pozisyonunda sahaya sürmeyi düşünüyor.
03-04-2009, 22:04
sarıkanarya_41
Yıldırım baskın
Oyuncuları toplayan Aziz Yıldırım, "Size hep destek verdik" dedi ve uyardı: Kalan maçları kazanın. Sene sonu hesap yapacağız.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün akşam yöneticiler Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu ve Neşet Yalçın ile Samandıra Tesisleri'ne gelerek milli takımlardan dönen futbolcuların da katıldığı bir toplantı yaptı. Yıldırım'ın oyunculardan kendilerini toparlamalarını, kötü gidişe 'dur' demelerini istediği belirtildi. Şampiyonluk şanslarının devam ettiği dile getiren sarı-lacivertli kulubün başkanının, "Geçmişi unutun" dediği ve şu uyarıları yaptığı yaptığı öğrenildi:
GÖZDAĞI VERDİ "Bu sene hatalarınız çok oldu. Ama biz size hep sahip çıktık ve çıkmaya da devam ediyoruz. Çünkü size inanıyoruz. Sezon sonu her şeyin karşılıklı hesabını yapacağız ama şimdi bunları konuşmanın zamanı değil. Kalan tüm maçları kazanarak en iyi noktaya geleceğinize inanıyorum. Bizi mahcup etmeyin." Futbolcuların da başkana "Biz de konumumuzdan memnun değiliz. Gerekeni yapacağız" sözü verdiği belirtildi. Deniz DERİNSU
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
03-04-2009, 22:05
sarıkanarya_41
Daum için Murat Kuş devrede
Fenerbahçe'de teknik direktör Luis Aragones'in yerine adı geçen Christoph Daum için, eski yardımcısı Murat Kuş aracı oldu. Kuş, idari menajer Volkan Ballı ile sık sık bir araya gelip Daum için altyapı oluştururken, gözlemlerini de tecrübeli teknik adama aktardığı belirtildi.
Kuş aracı oldu
Ali Yıldırım ve Volkan Ballı ile sürekli temasta olan Murat Kuş, Daum için zemin yaratmaya çalışıyor.
ALTYAPI OLUŞTURUYOR
F.Bahçe'de Aragones'in yerine adı geçen Daum için, eski yardımcısı Murat Kuş aracı oldu. Başkan Aziz Yıldırım'ın, hoca işini pas ettiği kardeşi Ali Yıldırım'la sürekli kontakt halde olan Kuş, idari menajer Volkan Ballı ile de sık sık bir araya gelip adeta Daum için altyapı oluşturuyor.
YIPRATMA POLİTİKASI
Gözlemlerini Daum'la paylaşan Murat Kuş'un, sarı-lacivertli kulüpte kendisine de yer açmaya çalıştığı belirtiliyor. Bu arada yönetimin, sürekli yeni teknik direktör isimlerini gündeme getirerek gelecek sezonda takımın başında istenmeyen Luis Aragones'i yıpratmaya çalıştığı kulislerde konuşuluyor. Emre BOL
03-04-2009, 22:06
sarıkanarya_41
Guinness için sahada
F.Bahçe ana sponsoru Avea'nın ürettiği dev forma Rekorlar Kitabı'na girecek. Eskişehirspor maçından önce açılacak olan Fener forması, Guinness Hakemi Paul Kenny tarafından 'dünyanın en büyük forması' olarak tescillenecek. 72x78 metre ebadındaki forma, 1 ton 50 kilo.
03-04-2009, 22:06
sarıkanarya_41
Özaydın, kabri başında anıldı
F.Bahçe eski başkanlarından Hasan Özaydın, ölümünün 8. yıldönümünde anıldı. Özaydın için Çengelköy Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törene kulüp yetkilileri, eski futbolcular, Çengelköy Spor Kulübü başkanı ve yetkilileri, yönetici arkadaşları, ailesi ve sevenleri katıldı.
03-04-2009, 22:07
sarıkanarya_41
UEFA'dan inceleme
Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs'ta oynanacak UEFA Kupası finali öncesi, UEFA Profesyonel Futbol Departmanı Müdürü Giorgio Marchetti, İstanbul'a geldi. Conrad Otel'deki toplantıya katılan Marchetti, Şükrü Saracoğlu'nda incelemelerde de bulundu.
03-04-2009, 22:07
sarıkanarya_41
Milliler mükemmeldi
Edu; Semih, Gökhan, Emre, kaleci Volkan ve Güiza'nın, milli maçta mükemmel bir performans sergilediklerini belirterek, "İnanıyorum ki bu görüntülerini Eskişehirspor karşısında sergileyecekler ve maçı farklı bir şekilde kazanacağız" diye konuştu.
03-04-2009, 22:08
sarıkanarya_41
Dayanıklılık çalıştı
Eskişehir maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, dün savunma ve hücum organizasyonu üzerinde durdu. İdmanın sonunda dayanıklılığa dayalı bir çalışma yapan sarı-lacivertliler, antrenmanı dar alanda çift kale maçla bitirdi.
03-04-2009, 22:09
sarıkanarya_41
Fenercell'den bilet
Mevcut faturasız hattını taşıyarak Fenercell'li olan ilk 250 kişi, Eskişehirspor maçına Türk Telekom Tribünü'nden anında bilet kazanacak. Faturalı hattını taşıyan ilk 50 kişi ise yine aynı maçı Fenerium Alt Tribünü'nde seyretme şansını yakalayacak.
03-04-2009, 22:09
sarıkanarya_41
Agresif davran, üzülme!
Aragones, dün sabahki idman öncesi bir toplantı yaparak futbolcularına bazı uyarılarda bulundu. Eskişehirspor'un 10 kişiyle Galatasaray'ı yendiğini hatırlatan Dede, "Rakip çok tehlikeli. Her zamankinden daha agresif olmalıyız" diyerek, yapılan çift kalede bunu uygulamalı olarak gösterdi.
03-04-2009, 22:10
sarıkanarya_41
ABD'de Fener pulu
F.Bahçe USA Derneği, üzerinde kendi dernek logosunun bulunduğu posta pulunu piyasaya çıkardı. Derneğin, 2009 boyunca tüm posta gönderilerinde FB USA Derneği pullarını kullanacağı ifade edildi.
03-04-2009, 22:11
sarıkanarya_41
Semih izleniyor
İspanya'ya karşı millilerimizin tek golünü atan Semih Şentürk'ün, bu maçta Bayern Münih yetkililerince gözlem altına alındığı belirlendi. Alman ekibinin hocası Klinsman'ın, sarı-lacivertli golcüyü lig maçlarında da izlettireceği kaydedildi.
03-04-2009, 22:11
sarıkanarya_41
'Varım' dediler
Ekranların sevilen yarışması 'Var mısın Yok musun'a ünlüleri konuk eden Acun Ilıcalı'ya F.Bahçe "Varım" dedi. Carlos'un yarışacağı programda kutuları Fenerli futbolcular açacak. Aragones'in de katılacağı yarışma yarın akşam.
03-04-2009, 22:12
sarıkanarya_41
Uğur Boral'a kanca
Belçika'nın ünlü kulübü Anderlecht'in, Fenerbahçeli Uğur Boral'ın peşinde olduğu öğrenildi. Bu kulüp adına futbolcu araştıran menajer Bekir Tetik, "Anderlecht, kadrosunu iyi bir sol kanat oyuncusu ile güçlendirmek istiyor. Uğur Boral adaylar arasında. Çok yakında Fenerbahçe'ye bir teklif sunabilirler" dedi.