hadi hayırlısı sırayla hepsi tek tek gidiyor bekleyip göreceğiz ne zaman gelecek ..
Printable View
hadi hayırlısı sırayla hepsi tek tek gidiyor bekleyip göreceğiz ne zaman gelecek ..
gelir fulxler geri fulxxler ilkdefa gitmiyor öle emüde bitmiş vsss degil yapmayın bundan daha uzun süreler fulxx ve tps seyretmedimiz oldu aslında suan asıl emü baslıyor dt bile emüye düşmüştü polsat nagra bircok olmaz acılmaz denen sisistem yerlerde süründü sabır hepsi gelir arkadaslar
aceleciliğimiz kendimizden değil insanlara söylediğimiz sözler karşılıksız kalıyor şimdi enson sattığım modül için arkadaş aradı haberi verdim söylediği tekşey hani bu modül 2010 yılına kadar değilmiydi dedi bende yapılabilecek birşey yok istersen iade alayım demekten başka birşey diyemedim napalım hayırlısı olsun bizde bekleriz .
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
kesin geri gelir sadece turkıyede degıl adamlar dunyaya sky modul sattılar
yani satmadıkları ülkemi kaldı :)))
arkadaşlar full-x lerin uydudan yayınıda sona erdi
taratınca çıkmıyor artık.
kesin konuşmanızın sebebi tratınca çıkmamsımı yoksa güvendiğiniz bi kaynaktan haber almanızmı saygılarımla :49:Alıntı:
sedattascı Nickli Üyeden Alıntı
Onun kısaltılmışı dostum: Gönül ne kahve ister, ne kahve hane. Gönül dost ister, kahve bahane.Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Saygılar.
Mahallenin imamını çağırıp, bu Hot Bird'ün helvasını yiyelim mi arkadaşlar? Ne dersiniz?
Saygılar.
acele etmiyelim diyorum :8[1]:Alıntı:
emmi Nickli Üyeden Alıntı